Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikaś

Bezpłatna medycyna pracy - Wrocław?

Polecane posty

Gość Mikaś

Dziś dowiedziałam się, że część placówek ma podpisaną umowę i lekarz medycyny pracy jest za darmo. Niestety, nigdzie nie mogę znaleźć listy. Skierowania nie dostanę, bo to do szkoły :D Wie ktoś coś na ten temat?

Gość hwruwrsu
a to chyba chodzi o to, że dany zakłąd pracy ma podpisaną umowę

Gość hwruwrsu
za lekarza medycyny pracy płaci pracodawca, ale jak to jest z zaśw. do szkoły ??????????????

Gość Mikaś
Nie, chodzi o to, że część gabinetów ma umowę z Urzędem Marszałkowskim i zaświadczenia wydają bezpłatnie. Coś jak lekarz publiczny, no :D tylko tej listy gabinetów nie mogę znaleźć...

Gość Mikaś
Byłam dziś u lek. med. pracy z zakładu pracy.... Chciałam tam się zarejestrować po to zaświadczenie do szkoły, ale powiedziała mi tak pani doktor. Że jest taka możliwość.

Gość powiem i ja.....
wpisz w wyszukiwarkę lekarz medycyny pracy Wrocław i na pewno Ci wyskoczą nazwiska zadzwoń tam i zapytaj czy jest to darmowa usługa w przypadku zaświadczenia do szkoły bo zaświadczenie do pracy kosztuje chyba że firma ma podpisaną umowę z danym lekarzem i kieruje Cię do niego albo też zwraca koszt zaświadczenia

Gość Mikaś
Wiem, jak to jest z zaświadczeniem do pracy, już nawet mam :) Chodzi mi właśnie o to do szkoły... To chyba sporo gabinetów będę musiała obdzwonić :D Nie słyszał nikt o czymś takim we Wro?

Gość Mikaś
:)