Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niedecydowana

Nie potrafie podjąć decyzji

Polecane posty

Gość Niedecydowana

Mam chłopaka ale zanim go poznałam to kilka miesięcy wcześniej umówiłam sie z przyjaciółkami na wspólny wyjazd nad morze. Problem pojawił sie wtedy kiedy okazało sie że w tym samym czsie nasza wspólna znajoma organizuje 18. Chłopakowi bardzo zależy żebyśmy tam poszli i chce abym przełożyła mój wyjazd...Czekam na wasze opinie...

Gość Niedecydowana
Jest to dla mnie bardzo ważne... Co o tym myślicie?

Gość halo...
skoro umówiłaś sie kilka miesięcy wcześniej to sprawa jest prosta!??

Gość hsjsjsfjh
Nigdy nie zmieniaj swoich planów ze względu na chłopaka! Nie warto

Gość Niedecydowana
Nie zupełnie prosta przynajmniej dla mnie. Jemu naprawde bardzo zależy i już z nim kilka razy z nim o tym rozmawiałam jednak on nadal nalega... Kurcze nie jade same i to tylko ode mnie nie zależy żebym mogła tak sobie przekładać...;(

Gość Niedecydowana
Dodam tylko że tak jakby to ja jestem organizatorką tego wyjazdu co wg niego ułatwia sprawe

Gość Znam ten problem
bo miałam kiedyś bardzo podobną sytuacje i wybrałam jego...:)

Gość totalny rozwał
Jak ty taka niezdecydowana jesteś, to jak na świat przyszłaś?:P Co za ulga, że nie mam takiej panny. Poważnie to ty masz jakieś schizy skoro nie umiesz podjąć prostej decyzji. Idź z tym do lekarza

Gość Niedecydowana
tak najlepiej jest po kimś cisnąć zamiast powiedzieć co tak naprawde myślisz i co powinnam zrobić ?

Gość groszka50
wydaj sie , jakby twoje plany jego w ogole nie obchodzily . zastanow sie czy warto rezygnowac , jesli ci zalezy na wyjezdzie i kolezanki nie maja jak zrezygnowac z niego to pojedz , bo przeciez juz dawno zostal zaplanowany , a chlopak pokazuje jak bardzo go to nieobchodzi . Rozumiem ze dla niego wazne jest zeby pojsc do tej znajomej (chociaz nie mam pojecia dlaczego) to jesli przelozenie wyjazdu nic cie kosztuje jak i kolezanki zrozumia to i wyjazd nie jest az taki wazny dla ciebie to smialo idz do znajomej

Gość groszka50
Uwazam jedynie ze chlopak wykazuje tu brak zrozumienia .

Gość Niedecydowana
Ja go troche rozumiem ale ..

Gość Apasz24
Jedź na ten wyjazd, chłopak na pewno będzie dobrze się bawił na 18-tce, nie rozumiem po co tak nalegać :)

Gość Niedecydowana
Tylko że on stwierdził że beze mnie tam nie ma zamiaru iść...Nalegałam by poszedł ale jest uparty...

Gość Apasz24
To niech nie idzie, ja pierdole, co on wódki bez Ciebie nie umie się napić ?:)

Gość groszka50
wyglda mi to troche na manipulacje , bez ciebie nie pojde , wiec ty dajesz za wygrana i w koncu idziecie , uwierz mi egoizm jesli zdrowy nie jest aza taki zly , zastanow sie jezeli tobie bardzo zalezy na wyjezdzie i na przyjaciolkach to odpowiedz jest prosta , jesli chlopak nie zrozumie , to nie jest wart nieczego z twojej strony , bo przeciez masz przyajciol , ktorze tez na pewno sa dla ciebie wazni

Gość Niedecydowana
heh umie;p ale zależy mu i nie potrafi zrozumieć że ja wcześniej coś zaplanowałam , obiecałam... i nie mam pojęcia co dalej z tym zrobić..

Gość groszka50
no wlasnie , on nie rozumie , probuj mu wtloczyc do tego scisnietego lba ze obietnic sie nie lamie , i spytaj jakby sie czul gdybys mu cos obiecala a pozniej tego nie dotrzymala

Gość groszka50
on chyba nawte nie probuje zrozumiec , sprobuj ty jakos mu sie wczuc w twoja sytuacje , nie wiem po co masz marnowac plany , dla kogos kto nawet nie jest w stanie ich zrozumiec , nawet sie nie stara , chociaz nawet tego nie wiem nie znam go :)

Gość p. anna karenina ;
już nie przesadzaj, że nie wiesz co zrobić :P jedź nad morze i baw się dobrze ;)

Gość groszka50
nigdy nie bylam w twojej sytuacji , ale jestem bardzo niezdecydowana osoba , wiec wiem co czujesz. Ja sobie pomagam biorac za i przeciw , i sprawdzam czy w ogole warto