Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KITKAL:L:

RUDE WŁOSY bedą mi pasowac???????

Polecane posty

naturalny kolor wlosow - baardzo bardzo ciemny popielaty blond cera - jasna , zimą wrecz blada, ale jak jest slonce to szybko sie opalam na jasny brąz oczy - piwne wpadajace w zielony oprawa oczu - ciemna ( w kolorze wlosow) od zawsze rozjasnialam wlosy pasemkami platynowy blond , ale chce cos zmienic tylko nie wiem czy rudy bedzie mi pasowal ? moze ktos doradzi ? wiem , ze bez zdjecia trudno , ale macie opis wiec latwo sobie wyobrazic . Licze na pomoc

Gość kafeteria jest lepsza
nie cuduj z farbowaniem, moja żona miała piękne blond loki, zaczęła farbować na rudo, znudziło jej się szybko i teraz z powrotem chce swoje blond włosy... baby, nie nadążam za Wami.

ale ja nie chce tego zrobic farba tylko szamponetka ktora zejdzie po kilku myciach:)

Nie wrócisz do swojego naturalnego koloru, będziesz musiała czekać aż odrosną, sztuczny barwnik nigdy się nie wymywa, a mało tego, sztuczne barwniki zmieniają Twój naturalny kolor (sztuczne jasne - przyciemniają naturalny barwnik, sztuczne ciemne - rozjaśniają, tak działa mechanizm obronny organizmu ). Rób jak chcesz, będziesz żałować jak moja wife, już od pół roku chodzi i truje tyłek, żeby jej dekoloryzację zrobić i pofarbować na blond. Jestem fryzjerem, coś niecoś się znam.;)

Gość szamponetka:P
skoro szamponetka, to farbuj, nic ci się nie stanie;) z opisu wydaje mi się, że będzie pasować. Też pofarbowałam sobie szamponetką w kolorze miedzianym (nie zadziałało:P ) a później tycjanowym (fajnie wyszło) :P

ale szamponetka zmywa sie po kilku myciach panie " fryzjerze"

Nigdy Ci się nie zmyje całkowicie!

Gość szamponetka:P
Niewątpliwie na każdych włosach będie to wyglądać inaczej, ale u mnie zmyło się całkowicie:P

Na początek, jak nie jesteś pewna, wypróbuj hennę. Zmywa się szybko, jest ziołowa więc nie szkodzi włosom ;) No i ma wiele różnych rudości do wyboru :D moje ulubione to tycjan i papryka.

Kup henne z venity. Zmywa sie całkowicie. To prawda, ze szamponetka sie nigdy nie wypłucze go konca. Zawsze pozostanie poswiata, nawet jezeli nie widoczna, to na wlosach jest. http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=4893 Tylko koniecznie kup balsam, nie odzywke. Mi ta henna trzyma około tydzien do 10 dni, z tym ze myje wlosy codziennie.