Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perkypeach

PRZERWA W ZWIĄZKU!!

Polecane posty

Gość perkypeach

Jestem z chłopakiem od 8 miesięcy,znaliśmy się już wcześniej. Ostatnio dość często się kłócimy,chłopak zazwyczaj wybierał kolegów i wolał z nim spędzać czas niż ze mną. Bardzo go kocham,ale od jakiegoś czasu wszystko zaczęło się psuć,gdy wydawało się,że jest już dobrze znowu dochodziło do kłótni. Oboje myśleliśmy nad zerwaniem,jednak ja nie potrafiłam tego zrobić,bałam i boję się go stracić. Dzisiaj mieliśmy o wszystkim porozmawiać i ustalić co robimy,doszedł do wniosku,że w naszym przypadku najlepszym rozwiązaniem będzie miesiąc przerwy,zero kontaktu nic! Albo przerwa albo koniec,wybrałam przerwę,ale nie wiem czy to był dobry wybór. Nie wiem co mam już robić przyjaciele mówią żebym zerwała,bo nie jestem z nim szczęśliwa,ale ja go kocham! Co robić ?

Gość mkbhfgh
Glupia jestes

Gość totalny rozwał
Nie rozumiesz podstaw miłości. Brak ci elementarnej wiedzy w tym zakresie. Ty myślisz, ze kochasz. Najpierw sprawdź czym jest miłość, bo na pewno nie strachem a tym bardziej utratą a już na pewno nie przed utratą niezwiązaną ze śmiercią

Gość perkypeach
To co według Was powinnam zrobić?

Gość totalny rozwał
Napisałem co. Określ się i ogarnij. Koleś ma najwyraźniej w du pie szacunek do ciebie i inaczej rozumie bycie z kimś a właściwie wcale tego nie rozumie. Nikt nie broni ci go kochać nawet w takiej chorej czy niedojrzałej sytuacji ale nie oczekuj niczego w zamian i nie motywuj niczym, bo miłość jest też bezwarunkowa

Gość perkypeach
Dzięki,na prawdę chciałabym żeby był to dojrzały związek,bo już nie jesteśmy dziećmi tyle,że ciężko jest z nim dojść do porozumienia on bardzo szybko się denerwuje i nie idzie mu nic wytłumaczyć,za szybko się poddaje i odpuszcza. Twierdzi,że mnie Kocha,ale ciągle się kłócimy. Nigdy do nikogo nie czułam tego co do niego. I tak na prawdę nie wiem czy ta przerwa coś da,czy warto sobie robić na dzieję czy zostawić to za sobą i zacząć żyć bez niego.