Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fertrtuuyiu

sprzedająca na allegro nie wysłała mi ciucha za który zapłaciłam 2 tyg temu

Polecane posty

Gość fertrtuuyiu

napisalam jej wiadomosc z zapytaniem kilka dni temu, cisza. ale loguje sie na portalu, daje komentarze. ma juz 1 negatywa (tez wlasnie komus nie chciala wyslac ubrania), reszta to pozytywy. czy ktos mi moze wyjanisc o co chodzi tej krowie?

Gość kalkalaken85
Napisz jeszczce raz zeby podała termin wysyłki a jesli nie zrobi tego do 3 dni zgłaszasz na Allegro i na policję wyłudzenie!

Gość fertrtuuyiu
poczekam jeszcze do konca tyg, pierwszy raz mi sie zdarzylo takie cos, na szczescie ciuch nie kosztowal duzo

Gość kalkalaken85
policja i tak przyjmie zgłoszenie :D na przesłuchanie ją wezwą to moze sie obudzi :D

Gość królowa Twoja
Mi też nie chciała wysłać, to po 3 tygodniach braku odzewu zgłosilam sprawe na allegro, dostała 2 ostrzeżenia, zablokowali jej konto i w końcu wysłała, a już miałam odpuścić.

Gość kalkalaken85
chyba tobie :D ja zwasze zgłaszam takich cwaniaczków :D potem ładnie wszystko idzie :D policja ZAWSZE przyjmuje takie zgłoszenia :D i sprawdza czyli wzywa sprzedajacego na przesłuchanie buahahahahahah :D i wtedy dupek się wystrasza i wszytsko idzie jak w zegraku :D

Moja mama czekała kiedyś miesiąc na ciucha z Allegro:P okazało się, że utknął gdzieś po drodze:P

Gość dfwdawdQS
nie zasmieje sie, mnie kiedys ktos na allegro na 70 zl oszukal i pryzjeli zgloszenie. spoko, w koncu jak kolesia policja scignela to kase dostalam. nie chodzi o to ze droibna kasa, kazdy tak mysli i odpuszcza a ten ktos tu 50 zl tam 50 i mu sie zbierze niezla sumka.

Gość gerb34t b
A jak wam ktos nie przyśle ciucha za 20 zł to też biegacie na policję? :o

Gość kalkalaken85
a czemu nie? niech oszuka 100 osób na 20 zł mnie to nic nie kosztuje a złodziejstwo się ukróci :D