Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lsjnn

Jak sprawić, co robić żeby się mną zainteresował a tamtą olał? FACECI wejdźcie!!

Polecane posty

Gość lsjnn

Chodzi o to że zakochałam się w chłopaku który jakby to powiedzieć robi mi złudne nadzieje. Sam zagaduje, patrzy często,myslałam że juz mu przeszło ale widzę że nie ( podkoch*je sie w mojej koleżance ). Czuje ze trace energie, ze on nie zauwaza tego jak staram sie ladnie wygladac,przekladam jego nad nauke.Oczywiscie nie narzucam sie z uczuciami,on nic nie wie bo mysle ze wtedy moglby mnie omotac i wykorzystac po prostu. Co mam robić żeby przestał o niej myśleć, do niej zagadywać?I żeby się mną zainteresował. Może faceci sie wypowiedza co by ich odciagnelo od tamtej i co sprawilo zeby nie mogl przestac myslec o mnie.Nie mam zamiaru sie nim bawic. Prosze o powazne odpowiedzi, przemyslane - szczegolnie wezcie pod uwage ze wprost mu tego nie powiem,i jak najpierw sprawic zeby zapomnial o niej a w miedzyczasie zainteresowal sie mną, zebym mu zawrocila w glowie i zaczal sie sam starac,zeby nie bylo ze to ja go zdobylam.

Gość Tłuczek2
opowiedz coś więcej o jego stosunkach z tamtą dziewczyną, kim są ile się znają czy maja ze soba wiele wspólnego?

Gość lsjnn
Ona jest flirciara ale jest odwazna, sympatyczna, ladna i duzo chlopakow do niej lgnie. My jestesmy w tej samej szkole, oni sie znaja od wrzesnia, wiem ze ona sie trzymala z nim i ogolnie z innymi tez, wspolne imprezy byly itp Dokladniej sie nie przygladalam ich relacji ale wiem bo z nia gadalam, mowila mi ze on sie w niej podkochuje i to widac, zagaduje do niej itp choc jestesmy w roznych klasach

Gość lsjnn
Ona ma zainteresowania, duzo znajomych, jest smiala... Ja raczej jestem jej przeciwienstwem i nie umiem sie ogarnac... Moze gdybym przypominala ja to by sie mna zainteresowal....

Gość lsjnn
A moze dobrym pomyslem byloby totalne olanie go? Jak bedzie szedl to tylko obojetnie spojrzec i odwrocic glowe, jak podejdzie to splawic?

Gość lsjnn
prosze pogadajcie ze mna... na pewno przezyliscie to albo umiecie doradzic jakos...glowie sie juz kilka tygodni, i wysiadam powoli...

Gość lsjnn
up..

Gość lsjnn
A niech on mnie w końcu weźmie i brutalnie wsadzi rękę w moje majtki!!!

Gość lsjnn
dzieki podszywie ze mi temat podbijasz:P

Gość lsjnn
Najgorsze, ze ona niby jest ogolnie sympatyczna ale nie hamuje sie, mowi wprost , jest chamska dla niego, zwraca sie jak do szmaty czasem.Nie wiem, on to lubi czy jak skoro nadal jest zakochany?!

Gość lsjnn
halo!!

Gość lsjnn
:(:(

Gość lsjnn
swędzi mnie cipa niech ktoś mnie poliże

Gość trochę_smutna
nic na sile. ile macie lat?

Gość lsjnn
wiem ze nic na sile ale sama jestem w nim zakochana i czuje sie jak w amoku i staram sie go tez zrozumiec, chcialabym go jakos soba zainteresowac ale nie wiem jak mamy po 18 wszyscy

Gość lsjnn
wlasnie nie wiem czy nie podobam , nawet jesli to pewnie z taka sila ze musze cos zrobic, ruszyc tym bo on dalej przy niej trwa mi tez sie w okolo podoba kilku ale nie na tyle zeby olac tego

Gość Kewfeufejufejgfegfej
Nic na sile ;)

Nic na sile ;)

Gość lsjnn
A na jakieś sensowne rady mogę liczyć?

Sensowne? Chcesz, zeby ci napisali, ze nawet jak nie jestes w jego typie to masz super szanse? Ogarnij sie.

Gość lsjnn
Nie chodzi o to zeby pisali ze mam super szanse Ale chyba skoro mnie obserwuje,i widze ze dyskretnie to robi, zagaduje, peszy sie czasem ale nadal chyba sie w niej podkochuje to nie mam zamiaru z siebie robic idiotki i byc ta 2 tylko zdobyc jego serce az zapomni o niej