Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieska wiedźma

TAROT pierwsze 8 osób

Polecane posty

Gość toijaaaaaaaa
ewa160-04-87 bartosz 10-12-84 jak sprawy w naszym małżeństwie

Gość do ania74
kogo ty chcesz oszukac?

Gość welma
Czy on się we mnie zakochał?(Grzegorz) 22.09.1974

Gość bez serc bez ducha
Sławomir 26.08.2971 Czy zdradzę żonę

nikogo o co chodzi o moj nick -taki mam ,taki mi sie podoba ,co to ma do rzeczy

Gość buahahahahahahhahahahaah
naucz sie liczyć byłas 5 nie 3 :D

01.11.72 czy mąz jest mi wierny?

Gość niebieska wiedźma
Aniu niestety nie jesteś osobą pełnoletnią. Jako szanująca się Tarocistka, niestety nie mogę Ci udzielić odpowiedzi za pomocą kart na jakiekolwiek pytanie. I nie chodzi o to, że nie chce, ale o to, że nie jesteś jeszcze w pełni rozwinięta emocjonalnie jak i psychicznie.

Gość ilonek
ja jednak nie chce znac odpowiedzi na moje pytanie, wybaczcie

Gość welma
Błąd w imieniu Anka(pytam o faceta ,który ma na imię Grzegorz?)

Gość do ania74
chodzi o to że bylas 5 a nie 3!

Gość niebieska wiedźma
Doroto Sąd ostateczny, 4 mieczy, 3 mieczy Owszem, poznasz, ale żeby tak się stało najpierw musisz zamknąć jedne drzwi. Nie zakończyłaś jeszcze pewnego etapu w swoim życiu. Przez co dalej gdzieś w środku to rozpamiętujesz, nie jesteś jeszcze w pełni gotowa na stały związek. Usiądź i przemyśl wszystko i powiedz sobie 'Od dzisiaj z tym kończę, nie będę odwracać się na przeszłość', a wtedy zauważysz też swoją drugą połówkę, którą zresztą już znasz.

jestem pelnoletnia ta wrozba dotyczyla mojej corki i jej chlopaka juz raz tarot mi stawiala inna tarocistka w imieniu moim i chcialam zobaczyc czy tak samo wyjdzie jesli tak nie mozesz nic sie nie dzieja-rozumiem

Gość dalfOlkaTolka
jak możecie wierzyć w takie głupoty? :D Polecam samotnym osobom wpisać pytanie, czy wasz związek przetrwa, to zobaczycie, że idiotka się nie połapie, że nie jesteście w żadnym związku, albo czy wyzdrowiejecie, jak wiecie, że jesteście zdrowe itd. Kierujcie samodzielnie swoim życiem, inaczej skończycie jak ta aktorka, co nigdy nie podejmuje decyzji o zagraniu w nowym filmie bez porozumieniu z wróżką, a fakt, że zgodziła się grać w polskim "Wiedzminie" pokazuje jaka to porażka...

Gość Dorociaaaaaaaa87
Dziekuje Ci bardzo za poświęcony czas, tylko do konca nie rozumiem jakiego etapu nie zakonczylam- zakonczylam, skonczylam studia, pracuje, jestem juz w pelni dorosla i sama za siebie odpowiadam?

Gość do ania74
Ty wyzej-nie generalizuj.Pewnie sie znajdzie ktos kto moze komus w glowie namieszac a nawet doprowadzic do depresji ale niektorzy sa uczciwi

Gość niebieska wiedźma
dalfOlkaTolka Proszę mnie nie obrażać. Ja Pani nie obrażam.

Gość tralalalallalalala
ja byłam następna!!!! anka 15.11.1989 czy wyjade zagranice

Gość do ania74
ludzie co wy sie pchacie? udajecie tepych czy nie widzicie kolejnosci? czekajcie na swoja kolej i cisza tu

Gość ania ania 1986
Witaj, Ania 16.02.1986, czy w tym roku uda mi się zajść w ciążę? Pozdrawiam :)

Gość tralalalallalalala
ja byłam po ania74

Gość Meggy B
Witam, wiem, że było już przede mną kilka osób, może jednak też Pani mnie odpowiedzieć ? Magda 11.05.1988 Czy wyprowadzę się z domu rodzinnego i wprowadzę do domu narzeczonego jeszcze w tym roku ? Bardzo proszę o odpowiedź. Z góry pozdrawiam

Gość do ania74
ale przed ania jeszcze ktos byl wiec czekaj na swoja kolej ja tez czekam cierpliwie i nie przyspieszam

Gość niebieska wiedźma
Paulina 9 kieli, 9 buław, Koło Fortuny/ Rydwan Relacja jak najbardziej, zacznie się rozwijać i to co raz szybszym tempem. Jeśli jeszcze nie jesteście w związku to lada chwila w ten związek wejdziecie, ale Koło fortuny przy Rydwanie ostrzega abyście zawsze byli wobec siebie szczerzy, bo tylko to mogłoby rozwalić tą relację.

Gość niebieska wiedźma
Aniu Jeśli pytasz o córkę i jej chłopaka, niestety ale jest to nieetyczne, nie mogę postawić kart na osoby 3. Którą w tym wypadku jest chłopak córki. Wybacz, ale jeśli już kiedyś jakaś kobieta postawiła Ci karty na takie pytanie, to niestety pomyliła zysk z chamstwem. Pozdrawiam

Gość ckdvfkm
Dziekuje bardzo,a czy cos widac np czy to on zadziala czy jakos samo z siebie wyjdzie? I czy juz cos do mnie czuje czy dopiero cos ruszy? :)

Gość Nataliaaaaa
Natalia 21.05.1994 czy moje małżeństwo bedzie szczesliwe?

Gość niebieska wiedźma
Aniu Królowa mieczy, Giermek Kielichów, Moc // Diabeł Niestety nie napisałaś w jakim celu miałabyś wyjechac za granicę. Jeśli byłaby to możliwość zarobku to jak najbardziej wyjedziesz. Jeśli chciałabyś wyjechac za granicę aby kogoś tam poznać, to też będzie taka okazja, co niestety muszę odradzić. Moc i Diabel to nie najlepsze karty. Wplątałabys się w bardzo toksyczny i niszczący związek.

Gość neomiiiiiii
izabela 29.10.1987 kto jest mi pisany kiedy go poznam i czy duzo starszy męzczyzna cos do mnie czuje??? z gory dziekuje

Gość tralalalallalalala
21:41 [zgłoś do usunięcia] niebieska wiedźma Aniu Królowa mieczy, Giermek Kielichów, Moc // Diabeł Niestety nie napisałaś w jakim celu miałabyś wyjechac za granicę. Jeśli byłaby to możliwość zarobku to jak najbardziej wyjedziesz. Jeśli chciałabyś wyjechac za granicę aby kogoś tam poznać, to też będzie taka okazja, co niestety muszę odradzić. Moc i Diabel to nie najlepsze karty. Wplątałabys się w bardzo toksyczny i niszczący związek. do pracy, romanse mnie nie interesuja