Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieska wiedźma

TAROT pierwsze 8 osób

Polecane posty

nic nie placilam jej ,byla darmowa wrozba wzgledem ich ale z mojej daty urodzenia ,wiem ,ze tak mozna ,bo ludzie tez wroza i sie pytaja o zwiazki swoich dzieci dziekuje za odpowiedz pozdrawiam

Gość niebieska wiedźma
Ewo Królowa buław, Giermek monet, 10 monet Zadałam pytanie czy w ciągu 6 miesięcy znajdziesz pracę. I musze powiedzieć, że trochę zazdroszcze tych kart :) Znajdziesz pracę i to taką swoją wymarzoną, 10 monet to najlepsza karta jeśli chodzi o finanse, to jak wygrać 6 w totka. Praca będzie satysfakcjonująca i pozwoli Ci na spokoje życie pod względem materialnym.

Gość ckdvfkm
Moglabym dostac odpowiedz tylko na tamto i juz daje spokoj?:)

Gość niebieska wiedźma
Franciszku Gwiazda, Słońce, Cesarzowa. Jak to mówią po każdej burzy wychodzi właśnie Słońce i tak będzie też u Ciebie, sytuacja finansowa, ulegnie poprawie, ale też niestety nie staniesz się z dnia na dzień milionerem. Czeka Cię dużo pracy. Ale możesz liczyć na wsparcie kobiety.

Gość niebieska wiedźma
Paulino Ależ Ja ci odpowiedziałam i to juz za pierwszym razem. Będzie się rozwijać i to dość szybko ta Wasza znajomość.

Gość ckdvfkm
Ale wiesz jak to jest, ciekawosc jak nie wiem :) i po prostu chcialam spytac czy jeszcze cos widac, nie wiem ale ciagle czuje niepokoj,nie umiem zaufac.... bije sie z myslami

Gość niebieska wiedźma
Paulino nie masz powodu do obaw

Gość ckdvfkm
Dziekuje:** Moge Ci sie jakos odwdzieczyc za poswiecony czas?

Gość erggrtrt
a ja po apo ance bylam i czekam :D 25-10-1983 czy uda sie moje przedsiewziecie projekt? bardzo bardzo wanzne:d

Gość kasix15989
13.11.1989 czy znajde dobra prace w tym roku, jak z finansami sie ulozy?

Gość niebieska wiedźma
Kasiu Cesarz, Diabeł, Moc Tak uda Ci się projekt o czym świadczy Moc. Natomiast na pierwszy plan wysunął się mężczyzna który niestety nie jest Ci przychylny, Diabeł przedstawia osobę obsesyjną, która zawsze musi mieć rację i nie liczy się z nikim innym.

Gość niebieska wiedźma
Paulina Wystarczy Twoje dziękuję, choć nie powinnaś dziękować za karty ;-)

Gość ewaaa 28-09-1982
dziękuję kochana wrózko, ale jestem szczesliwa mam nadzieje ze wrozba sie spr:)

Gość erggrtrt
o kurcze .. az mnie ciary przeszly :) w sumie od dwoch facetow zalazy czy mi sie uda ... echhh to wierze ze sie uda; ) dziekuje i pozdrawiam serdecznie

Gość ckdvfkm
No dobrze w takim razie nie dziekuje zeby nie zapeszyc ale jestem Ci bardzo wdzieczna... I moge od serca zyczyc wszystkiego dobrego,co tylko sobie zazyczysz:) Pozdrawiam goraco:)

Gość ewaaa 28-09-1982
pozwoli Ci na spokoje życie pod względem materialnym.---> juz nawet nie wiem jak to jest wszystkiego dobrego,:)

Gość Meggy B
Witam, czy jest szansa że Pani jeszcze dziś odpowie, czekam już troszkę :) Magda 11.05.1988r Czy wyprowadzę się z domu rodzinnego jeszcze w tym roku do mieszkania narzeczonego.

Gość niebieska wiedźma
Agnieszko Król Buław, 4 buław, 6 buław Mężczyzna którego poznasz, będzie miłym sympatycznym, dobrym i pracowitym domatorem. Poznasz go jeszcze w tym roku, w pracy. Szatyn, mający zarost, zielone oczy, i charakterystyczne kocie łapki.

Gość kasix15989
Kasiu Cesarz, Diabeł, Moc Tak uda Ci się projekt o czym świadczy Moc. Natomiast na pierwszy plan wysunął się mężczyzna który niestety nie jest Ci przychylny, Diabeł przedstawia osobę obsesyjną, która zawsze musi mieć rację i nie liczy się z nikim innym. napisalas kasiu czyli do mnie ta odpowiedz skierowana czy do kolezanki wyzej bo o projekt ja nie pytalam tylko o znalezienie pracy ale dziekuje i tak za czas :D

Gość niebieska wiedźma
Kasiu To mężczyzna który jest w związku małżeńskim.

Gość podnoszenie
kochana wiedźmo jakie kocie łapki? czy może kurze łapki?

Gość kasix15989
heh no mam nadzieje ze jednak sie wszystko ulozy ale uwazac bede :D thx

Gość lek
czy mnie i męzowi uda się sprzedac dom, w którym mieszkamy i wybudowac nowy ? dziękuję --Marzena 06.03 .1978

Gość niebieska wiedźma
Agnieszko Przepraszam najmocniej, chodziło mi o kurze łapki, to przez mojego własnego kota, który domaga się kolacji. Pozdrawiam ;-)

Gość natttusia
Natalia, 14.12.92 co mnie czeka w najbliższym czasie? ( w miłości i karierze).

Gość cumin
Bogumiła, 17.05.1980 Czy zostanę mamą?

Gość podnoszenie
:) pozdrawiam również i przesyłam 🌼

Gość niebieska wiedźma
Zrobiłam jak obiecałam. 8 pierwszych osób otrzymało odpowiedź na swoje pytania. Gwoli wyjaśnienia, każdemu stawiałam rozkład celtycki. Jesli ktoś w rozkladzie mial wiecej niz jedna karte to tylko i wylacznie dlatego ze na koncu byla karta Brama i rozklad nie był do końca jasny. Wróżyłam Talią Cachet. Mam na imię Sylwia i mam 52 lata. Mój kot, który epizodycznie tez miał tutaj swój udział nazywa się Heniek. Pozdrawiam Sylwia P.S Jeśli ktoś jeszcze kiedykolwiek chciałby się ze mną skontaktować, podaję namiary na siebie. Adres e-mail - sylwia_aldona@wp.pl numer komunikatora gadu-gadu - 41677895

Gość erggrtrt
cholirka :) tak mi zalezy .. to przedswiewziecie to pomoc dla najmlodszych naparwde fajna sparaw i mam takiego powera ... 2 waznych facetow ma mi pomoc - tzw szychy i obydwaj maja zony i na kierowniczych stanowiskach - roznia sie tylko tym ze jeden ma na stale okulary... na ktorego tu uwazac... :D no nic trzymajcie za mnie kciuki :) dziekuje niesp\bieska i nakarm kotka.

Gość niebieska wiedźma
Więcej niż trzy karty w rozkładzie - Tak miało być. Pozdrawiam serdecznie Sylwia.