Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wciąż_zdziwiona

Kobieta w spodniach dzień w dzień - gdzie tu seksapil?

Polecane posty

Gość wciąż_zdziwiona

Tak się zastanawiam. Bardzo dużo kobiet w moim towarzystwie nosi spodnie zarówno do pracy i w pracy, jak i po pracy, nawet w domu. Sukienkę/ spódnicę zakładają tylko z okazji czyjegoś lub swojego wesela. Gdzie tu miejsce na seksapil? Nogi ciągle schowane, kostki zakryte, uda też. Ok, powiecie - stopy są gołe latem. A nie lepiej byłoby poczuć wiatr swobodę i ciepło na swoich nogach a nie spodniach? Pokazać się trochę światu i mężczyźnie swojemu? Dlaczego niektóre kobiety są tak mało kobiece? Dlaczego wciąż ubierają się tak zwyczajnie, i do pracy, i na randkę i na spotkanie z koleżankami? Nie mówię o nastolatkach, bo to jest sytuacja zupełnie odwrotna: epatowanie gołym ciałem dzień i noc, ale o kobietach w wieku 25-30 lat. Przecież w tym wieku kobieta powinna być już świadoma swojego ciała i nie wstydzić się go ani go nie zakrywać. Powinna wiedzieć, w czym ładnie wygląda i jak czuć się kobieco. Czasem żałuję, że kobiety zaczęły nosić spodnie. Spódnice i sukienki to jest prawdziwa kobiecość. I żeby nie było, jestem kobietą. Mam 31 lat i 2 dzieci. Zakładam spódnice, sukienki, dekolty (odpowiednie, a nie do pępka) i czuję się kobieco. Nie potrafię natomiast przekonać do kobiecych strojów moje znajome, wg których spódnica do kolana to minimum a dekolt? Minimalny, tak by nie było nawet rowka między piersiami widać przy schylaniu się.... Masakra dla mnie. Czy tylko dla mnie?

Gość błękit wiosennego nieba
Też uważam że kobieta=spódniczka (z racji wzrostu i budowy ciała zdecydowanie przed kolana:) ) lub sukienka.Spodnie owszem jak jest zimno :)

kobiety w spodniach są mega pociągające i kipią seksem o ile spodnie są dobrze dobrane do figury

No ale ja wiem, że moje nogi się nie nadają do pokazywania, więc chodzę w spodniach. Nie rozumiem do czego tu przekonywać. Każda niech nosi, co jej się podoba. Ja osobiście chętnie bym ubrała spódniczkę do kolan, ale się wstydzę. Albo spodnie, albo kiecka do ziemi. I zawsze tak było. Po prostu, lustro mam w domu.

Rhovannion -> może bym oszalał na punkcie Twoich nóg w spódnicy do kolan, one się Tobie nie podobają co nie znaczy, że dla innych nie są fajne

Gość wciąż_zdziwiona
lubię popatrzeć na cipecz....ki w spodniach a tu wokół mnie same baby w spodniach:(

aburabi - niestety, są. Ciągle to słyszę. Od rodziny, znajomych, kiedyś ekspedientka w sklepie popatrzyła na mnie, jak mierzyłam spódnice i stwierdziła "No, pani to powinna nosić spódnice do kostek, albo wcale'

Gość wciąż_zdziwiona
Ok, zgodzę się, że to co jednemu się podoba, drugiemu nie musi, dlatego też opinia ekspedientki może być dla jednych bolesna dla drugich nie na miejscu i wredna. Natomiast dalej będę twierdzić, że spódnica i sukienka (wszystko jedno jakiej długości) ukazują całą kobiecość. Niech sobie ta sukienka będzie długa, do samych kostek, ale jest przecież masa fasonów podkreślających nasze atuty: nogi, biodra, uda, kostki - co kto woli i lubi pokazać. Dlaczego więc przeważnie wybieramy spodnie?