Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjejfljd

napisac do niego? jesli tak, to co?

Polecane posty

Gość kjejfljd

spotkalismy sie na imprezie, przez 2 miesiace pisalismy smsy na zasadzie, ze ja do niego, on mi odpowiada na nastepny dzien, ja mu za 2 dni i tak w kolko w weekend w koncu sie widzielismy, najpierw na jednym spotkaniu, potem na drugim, za kazdym razem on zapraszal i pisal pierwszy. zachowywal sie z rezerwa, pewnie ze wzgledu na roznice wieku. a teraz od niedz sie nie odzywa. wiem, ze ma sporo pracy, bo mowil mi, ze ten tydzien bedzie mial zajety napisac cos do niego czy czekac az sie odezwie? a jesli napisac, to co? ;)

Gość kjejfljd
upup

jasne ze napisac :) co slychac?? ze martwisz sie ze ciezko pracuje i czy mozesz w czyms pomoc :)

Gość kjejfljd
haha raczej nie apisze, ze moze mu pomoc, bo jest inzynierem i to w innym miescie ;) po prostu, co slychac? jaa juz tak dawno nie krecilam z nikim, ze nie pamietam, jak to sie robi :D

ja tez nie ale ostatnio sie wprawiam :) mozesz mu napisac ze chcialas mu oslodzic ciezkie dni jakims pysznym ciachem ale jest za dlaeko wiec chociaz przesylasz te slodkosci smsowo :)

Gość kjejfljd
dobra, tlumacze na ang i juz mu wysylam, dziekuje! oby odpisal :D

matko... ty tez z anglojezycznym??? ha ha ha... ja mam ciagle problemy z jego slangiem i spellowaniem... :)

Gość kjejfljd
no niestety :D on to rowno zasuwa po ang, ja sie przy nim czuje jak jakis ulom, ale mowi, zebym sie nie przejmowala, bo idzie mi naprawde dobrze i mnie rozumie ;) nie jest z ameryki, ale nawija slangiem, bo troche tam mieszkal, dodatkowo z finskim akcentem i czasami mam problemy ze zrozumieniem go :P ale to pierwsza osoba, z ktora tak dlugo gadalam po ang, wiec to chyba kwestia wprawy ;) alkohol w kazdym badz razie pomaga :D

ja probuje dogadac sie z irolem... powiem ci ze czasami mamy polewe na maksa :) on nie kuma mnie, ja jego :) ale powiem, ze wiele mnie nauczyl, jest mi coraz latwiej, mowi ze idzie mi coraz lepiej... lapie duzo slowek i zwrotow :) rowniez tych niestosownych ha h ah ha.. spellowanie ma w kazdym razie tragiczne o czym mu przypominam codziennie :)

Gość kkkkokokoeurospokoo
Coralick jak ma spellowanie tragiczne to pewnie idiota

Gość kjejfljd
no ja sie z nim dopiero widzialam lacznie 3 razy, z czego poznalam go kompletnie zalana i zasuwalam jak rasowa amerykanka :D na pierwszym spotkaniu po imprezie bylam mega spieta, stresowalam sie. dodatkowo jak weszlam do auta a on 'blrkwehfrkfews' a ja pomysloalam 'yyy, co ja tu robie' :D i od razu, zeby mowil do mnie wolno i wyraznie :) i tak mowil... dwa kolejne zdania, a potem znowu swoje :D czasami go do konca nie rozumiem i wtedy usmiecham sie i mam nadzieje, ze nie bylo to pytanie :D rozmowa wyglada tak, ze on wystrzela do mnie 10 zdan na sekunde, pauza... mija pol minuty, zanim zrozumiem co do mnie mowil, potem kolejne pol minuty, na sklejenie zdania :D ale jakos idzie ;) kiedys sie musze nauczyc :D

Gość pytanko:)
a jaka dzieli was różnica weku?

Gość kjejfljd
az 10 lat

ja juz przestalam mowic zeby mowil wolniej, nie dziala na niego... najpierw mu sie daje wygadac a potem zaczynam swoja nawijke :) a jak ja zaczynam to on lezy na podlodze i kwiczy z mojego akcentu :) czasami dostanie kuksanca jak mu sie za bardzo spodoba przedzeznianie :)

Gość kjejfljd
no ja po prostu potrzebuje zastanowienie sie na to, co on do mnie mowi ;) na poczatku byla masakra, czulam taka niemoc, ze nic nie moge zrozumiec, ze chcialo mi sie plakac :D a potem juz jakos poszlo, wczulam sie w jego akcent i wiecej rozumiem niz nie ;) wiec wszystko jest na dobrej drodze!

my czesto piszemy smsy wiec zarzylam juz wyczuc jego styl i latwiej mi sie w tym odnalzec :) dasz sobie rade :) praktyka czyni mistrza :)