Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysiulkaaaaa

czuje sie wykorzystana ;(

Polecane posty

Gość mysiulkaaaaa

ostatnia sytuacja mnie dobiła, otóz mój facet w domu miał awature i wiadomo był załamany, przyjechał do mnie, posiedzieliśmy, pogadalismy. i jakos pierwszy raz w zyciu tak strasznie mówil, ze go podniecam, że chce sie kochac, ze ma taka ochote jak nigdy, a ja sie go pytam dlaczego akurat dzis tak, a on, że przez to co było w domu. fajnie było jak mówił, jak go podniecam i wgl, zaczelismy sie kochac. skonczył i dał spokój, jakby nigdy nic. tak jakby ulżył sobie na mnie. czuje sie wrednie, nie moze mi to, z głowy zejsc. uważam, ze zachowal sie okropnie, nie wiem czy powinnam z nim o tym porozmawiac ? mam mentlik w głowie. dodam, ze to taka pierwsza sytauacja, nigdy wczesniej tak sie nie zachowywał

Gość mysiulkaaaaa
nikt nie pomoże ?:(

Gość trygonometria umysłu
to po co dalaś się namówić, skoro widziałaś że chce to zrobić na pocieszenie się? trzeba myślec przed a nie po.

Gość Activia_
Ha! A mój mąż za to zawsze jest super zajebisty jak chce dupy.. po wszystkim jest zupełnie innym człowiekiem :( Boli:(

Gość alicja spod drzewwa
lepiej z nim porozmawiaj, nie może Cię tak traktować, odgrywać się za swoje krzywdy, powinien Cię przeprosić.