Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

często jak przecieram nos to słyszę chrzęst! chrobotanie :( czy to złamanie? :(

Polecane posty

Gość ortalionowy dresik z Pragi
a wiesz zdarzały mi się takie sytuacje :D

obracałem się tyłem do klasy :classic_cool:

Gość ja tu jeszcze wrócę!
Wszystkie KOBIETY ŚWIATA ( te z którymi dane mi było obcować w owych dniach) powodowały u mnie chęć zabójstwa :) - niezależnie od stopnia zażyłości.

nie bo nie mogłem się skupić :D

ale w sensie seksualnym?

na Indianina??? :classic_cool: apage!!

Gość noce i noce
co myslisz o seksie analnym?

nie :D chodziło mi o to co żydzi wyznają, że jak kobieta ma okres to nie może czegoś tam dotykać chyba dzieci i nie wiem czego jeszcze, że jest brudna zła i w ogóle :D

mało wiary we mnie... nie jestem hasydem. :D Jak wiesz nie praktykuję żadnych obyczajów religijnych - no, srałbym tak mówiąc, oczywiście praktykuję to, co jest utrwaloną tradycją - święta i takie tam... (choć nie przepadam za tym) Skąd taka znajomość obyczajów żydowskich?

Zapytam Cię, (może już o to pytałem - ale wiesz, siwy włos na mej skroni...) jako wegetarianka jesz ryby, nie jesz mięsa, a co z formami pośrednimi - mam na myśli np. owoce morza, skorupiaki... ?

ryby jem? :D od kiedy :D niee rybów tez nie jem, skorupiaków nie próbowałam, ale nie wygladają na apetyczne to samo małże, kraby, ślimaki, żaby i grzyby wiem dziwna jestem :O :(

Gość Pani Pierdziawka
sram ci do ryja idiotko :o

a jeszcze jedno pytanie - kompletnie bez ataku na religię - jesteś w stanie wytrzymać w kościele to straszne zawodzenie bab? (i księży też). Te fatalnie poprowadzone linie melodyczne? Czy nie uważasz, że księża powinni być szkoleni wokalnie? Tak jak w kościele prawosławnym kapłani muszą być absolwentami konserwatorium. Albo gospel - też umieją śpiewać? A w KK 3 nuty i to jeszcze na ogół zaśpiewane fałszywie.

A tak! Pisałaś faktycznie o grzybach. A miałem Ci wysłać koszyk podkrakowskich praw-dziwków (pravików) na święta :)

to że jestem katoliczką nie znaczy, że co tydzień biegam do kościoła, ba! ja nawet w święta tam nie chodzę, ponieważ msze są nudne, nie przywiazuje wagi do śpiewu, mając jakies 10 lat stwierdziłam, że chciałabym aby msze wyglądały jak techno imprezy :D :classic_cool: to tak co do linii melodycznej

ło jesu gospel :D ostatnio takie babki z gospel miały przerywnik miedzy dwoma fajnymi koncertami...nawiedzone babeczki w kieckach do kostek :O dodawać chyba nie muszę jak wątłej były urody :O ludzie od modlitwy chyba brzydną :D ja tam wychwalam Boga będąc szczęśliwą osobą, szanując przyrodę, zwierzeta, ciesząc sie obcowaniem z naturą :)

To Ty nie jesteś żadna katoliczka, tylko panteistka!!! Uważaj!! to jest w świetle nauki Kościoła ciężka herezja!!! A zauważyłaś (a'propos Tfoich obserwacji), że wszystkie zakonnice i katechetki są brzydkie? Ciekawa koincydencja.

panteistka? kojarzy mi sie z pantalonami :D bardziej mi sie wydawało, że poganka. to takie słowiańskie :) no zauważyłam, może nie wszystkie a wiekszość, bo miałam jedną ładną katechetkę :D mówiliśmy na nią "cizia", nosiła np. skórzane spodnie (a był to rok 2001/2002) , spodnie z wycietymi dziurami na przedniej czesci nog, obcisłe dzinsy, szpilki, na lekcjach przeglądała katologi avonu a nam puszczała jakieś kreskówki o józefie i innych fajna babeczka była :) pozostałe były brzydkie i wredne :O blade twarze :(

Ten opis katechetki był trochę perwersyjny:) Brakowało tylko biczyka... Już pociekła mi ślina... i wydzielina... Że też nie uczęszczałem na religię :( cholera!!!

zapoznałam sie pobieżnie z terminem panteizm i stwierdzam co następuję, faktycznie Bóg jest wszechświatem ale dlaczego kościoł to potępia?

Powiem rodzicom, że mam żal do nich, że nie próbowali mnie wychować w wierze katolickiej :(

to była podstawówka dopiero :D chłopców nawet to nie interesowało, zresztą w każdej klasie w której byłam chlopcy byli beznadziejni i chocby przyszła nauczycielka typu Carmen Elektra w bikni albo toples to by ich to niewiele obchodziło tylko by pytali " a kiedy poprawa?" "sprowadzi nas pani do szatni?" "co można zrobić na szóstkę?" takich oto miałam kujonów lizusów całe 12lat edukacyjnej drogi przez męke i posuchę towarzyską 😭

czemu panteizm to herezja? To temat na pracę doktorską. Nie jestem w stanie Ci tutaj na to odpowiedzieć. Za długie i skomplikowane to byłyby dywagacje - a ja też nie czuję się swobodnie w scholastyce.

przyfrunęła Erynia?

Gość hop hop gołąbeczki
jesteście tu? nie dajcie się pokonać zalewowi wulgarnego spamu :classic_cool: dobrze się was czyta :classic_cool: