Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

często jak przecieram nos to słyszę chrzęst! chrobotanie :( czy to złamanie? :(

Polecane posty

Gość ja tu jeszcze wrócę!
to dobrze, bo ominął Cię stres egzaminacyjny. Czkawko, lubisz kapuśniak, to wiem, a łazanki też? Nie musisz odpowiadać :D

Gość ortalionowy dresik z Pragi
musisz przytyć i modlić się żeby poszło w tyłek :classic_cool: niech turek utuczy cie kebabami :classic_cool:

będąc na zakupach kupuj dwa chleby wiejskie i zamiast do siatki wkładaj je w spodnie i przechadzaj się dumnie po wale :)

zobaczyłam w googlach te łazanki i mogę powiedzieć, że nie lubię:D chociaz może nie powinno sie oceniać ksiązki po okładce, ale podejrzanie wyglądają...a czemu pytasz?

ostrożnie z kebabami. Znasz historię sprzed paru lat z Krakowa?

nienawidzę łazanek. To moja trauma z przedszkola na równi z makaronem z serem.

zawsze stres mnie omijał, jakoś egzaminy pisemne mnie nie przerażają, gorzej z przemowami publicznymi :O :( taka na przykład recytacja wiersza albo prezentacja to była katorga 😭zresztą do dziś jest/... :(

Pewnego dnia na pogotowie zgłosiła się kobieta z bólem brzucha. Zrobiono odpowiednie badania i zaproszono ją na rozmowę. Podczas rozmowy zapytano, czy jest prostytutką. Zdziwiona zaprzeczyła. Okazało się, że w jej żołądku znaleziono spermę pochodzącą od kilku dawców.... Tego dnia pani jadła kebaba w znanej krakowskiej kebabiarni... Po śledztwie policyjnym okazało się, że pracownicy owej budki często dla zabawy ejakulowali do sosów do kebabów. Co Ty na to?

hahah :D to musi być jakaś miejska legenda, bo słyszałam identyczną historię tyle,że z szejkiem w roli głównej zresztą to nawet bardziej logiczne, sperma w płynie a w kebabie? no jak ? :D

Cała sytuacja została nagłośniona przez lokalne media. Więc chyba to prawda. Poszukam kiedyś i jak znajdę to Ci dam linka. a sos np. czosnkowy? to co? Pytanie z innej beczki: Czy do Centrum Nauki Kopernik faktycznie są takie kolejki?

chyba są i w środku też tłumy, ale nie wiem bo nigdy nie byłam w :D ale obok jest fajnie :) a co? wybierasz sie tam? :classic_cool:

no dobra wierzę nie musisz szukac linka :D po prostu mówię,że słyszałam podobną rzecz i to już z 5 lat temu było :D i tu pojawia sie takie pytanie: dlaczego bolał ją od tego brzuch? :classic_cool:

Na razie nie mam w przewidywalnym czasie planów związanych z wyjazdem do stolycy (tfu). Ale czasem jednak mi się zdarza tam pojawić. A to centrum mnie zainteresowało. Ale w kolejkach stać - ni chuja!! Skutecznie mnie kolejki zniechęcają. Dlatego np. będąc we Włoszech niestety nie zobaczyłem większości wnętrz sztandarowych zabytków. Kolejkom mówimy KATEGORYCZNIE NIE!!! - O widzisz, pytałaś mnie kiedyś o moje nerwice: korki i kolejki doprowadzają mnie do ataków dzikiej furii.

Czkawka, słuchasz Wilku WDZ? :classic_cool:

a to dobre pytanie :) Może była polką-patriotką i jej żołądek buntował się przeciw obcemu DNA :)

hah mam to samo :D nie znoszę kolejek :O jak mówiłes o upokorzonych zwierzętach na wybiegu to ja sie tak własnie czuję w kolejce, jak totalny bezmózg... ostatnio podczas nocy muzeów czekałam w jednej kolejce, jakieś 20-30 minut i już byłam wściekła ( przede mną stała gruba śmierdząca baba z niegrzecznymi bachorami co potegowało negatywne odczucia) co ciekawe jak wyszłam z tego budynku to kolejka była dwa razy większa a ludzie nie wyglądali na zniecierpliwionych :D

nie słucham :D a może to jest tak,że sperma jest nie trawiona przez ludzki organizm?:D bo co to właściwie jest :O a Wy czasem próbowaliście? pyttanie kieruje do obu panów :classic_cool: nie musicie odpowiadać :D

odpowiedź brzmi : nie :classic_cool:

:D Czkawko, wiesz, że bycie gejem byłoby dla mnie fajne. Facet nie marudziłby w sklepie przy szamponach, nie miałby zespołu napięcia przedmiesiączkowego, nie wymagałby ode mnie rozróżniania odcieni koloru beżowego itd... Niestety wizja seksu z facetem mnie odpycha. Ale z drugiej strony, jadłem kebaby w tej budce, więc kto wie?

jeju nie chodziło mi o picie kielicha spermy kogoś innego :D tylko czy swoją własną :D ale już koniec, nie bede drążyć tego nieco niesmacznego tematu :D:classic_cool: ee nie samym seksem żyje człowiek :D możesz być z gejem w "białym małżeństwie" :classic_cool:

jednak nie, bo może i faktycznie nie chodzi o sam seks, jednak bez seksu nie wyobrażam sobie udanego związku (zwłaszcza w moim wieku :D )

ciekawe jak to jest mieć łiłę :classic_cool:

zespół napięcia przedmiesiączkowego mnie przerasta :), wiem hormony, wiem, nie na złość, ale jednak...

wolałabyś mieć kuśkę? :classic_cool:

przepraszam Czkawko, ale mnie to aż zaintrygowało ortalionowy dresik z Pragi wolałabyś mieć kuśkę? jak to mam rozumieć??? :)

no z jednej strony wolałabym, i byc ogolnie facetem, móc zaliczać panienki :classic_cool: to by było życie 😭 a z drugiej strony, jakbym miała dostać wzwodu w mało oczekiwanym momencie, np. kiedy pani wywołuje do tablicy.... :D to jednak chyba wolę pozostać przy łile :classic_cool: