Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mmama90

Koleżanka poszukiwana. Wad.

Polecane posty

Gość Mmama90

Kurcze, jak to się stało, ze nie mam się do kogo odezwać, jakoś tak pourywały się kontakty, wszyscy zajęci przez różne sprawy. Jestem młodą mamą z okolic Wadowic i szukam koleżanki na pogaduchy, kawę?

Gość ju kę denz
okolic Wadowic a dokładnie? jaki promień i w która stronę?

Gość Mmama90
Kierunek Zator

Gość ju kę denz
mhm ja SB

Gość Mmama90
SB? Sucha Beskidzka?

Gość Mmama90
Jakby co pisać laurkadla@op.pl i dobranoc

Gość ju kę denz
Tak Sucha beskidzka

Gość Mmama90
Śmieszny student, no możliwe... Czasem gdy kobieta rodzi dzieci, a jej kolezanki się jeszcze bawią ciężko jest się zrozumieć. No i w sumie nigdy nie szukałam przyjaźni kobiet.

Gość Mmama90
Up

Gość malokto
Olałaś koleżanki, bo się męża złapało, a teraz żal dupę ściska. Typowe dla głupiutkich kobiet.

Gość Mmama90
Raczej przez naukę, miałam szkołę daleko, rzadko bywałam w domu, przyjaźnie ze szkoły po prostu nie są proste bo dzielą nas spore kilometry

Gość niuniuniunia
to przykre co piszesz, ale wiem jak to jest a jak dzieciątko? chłopiec, dziewczynka? ile ma? opowiedz coś :)

Gość no ja sie nie dziwie ze
kolezanki cie olały, sądząc po nicku jesteś młoda jeszcze i koleżanki na pewno wolą inaczej spędzać czas niż przy dzieciaku i gadaniu o kupkach :o Moja koleżanka jak bywała u mnie prawie codziennie to jak urodziła dziecko wypięła sie na mnie ale to rozumiem, ze na początku trzeba dużo poświecać uwagi dziecku itd ale jak później zaczęła przychodzić to już nie miała innych tematów jak o swoim dziecku :o Jakby mnie to interesowało ile razy sie obudził w nocy czy ile zjadł :o Jeszcze pociskała mi go żebym się nim zajmowała :o Nie mam zamiaru zajmować się cudzymi dzieciakami a zwłaszcza, że mam jeszcze na to czas a że ona wpakowała się wcześnie w pieluchy to już nie moja sprawa. Teraz z nią unikam kontaktu bo nie mam zamiaru wysłuchiwać jęków i płaczu jej dzieciaka i za każdym razem jak mnie odwiedzi z nim sprzątać mieszkanie bo wszystko mi rozpierdzieli :o albo zostawi zużyte pampery u mnie razem z wyplutymi ciasteczkami i rozwalonymi wszędzie jogurcikami:o Raz mi całą kanapę gównem swojego dzieciaka wybrudziła bo nie chciało się jej nic podkładać jak zmieniała pampersa, oczywiście zamiast przeprosić i wyczyścić to głupio sie śmiała mówiąc "no kochanie, ciocia posprząta kupke" :o I zauważyłam, że nie tylko ta jedna koleżanka po urodzeniu dziecka zmieniła się w typową matkę polke ktora tylko widzi dzieciaka i nic poza tym, bo i kuzynki i jeszcze inne koleżanki robiły to samo a teraz siedzą zamkniete w domu bo nikt nie ma ochoty zabawiac ich dzieci :o

Gość Mmama90
no ja się nie dziwię że Nie musisz tak uogólniać, gdy kobieta staje się mamą, nie przestaje być kobietą. Oczywiście łatwiej dogadać się z kimś w podobnej sytuacji życiowej, kto wie co znaczy dziecko i mąż. Dlatego miło by kogoś takiego znaleść.

Gość Mmama90
niuniuniunia Chłopczyk półtoraletni Wolałabym jednak popisać z kimś prywatnie, może mailem albo przez gg, nie musząc odpisywać na "oceniające" komentarze.