Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamela84

Faceci pozowaliscie kiedyś nago np. na ASP?

Polecane posty

No cóż. Ale to zależy od Pań . Ciekawe czy są na tym forum Panie które mają w tej materii jakieś doświadczenia

Gość mnaajmana
A pozował ktoś z panów? To przecież główny temat tego tematu.

Tak pozowałem, Ale tak jak napisałem pozowałem w dośc specyficzny sposób

Gość mnaajmana
A tak zwyczajnie pozował ktoś?

Gość In puris naturalibus
Nie wiem czy jeszcze tu ktoś zagląda ale ja pozowałem, pozuję i mam zamiar w dalszym ciągu pozować na lekcjach rysunku, malarstwa i fotografii, uważam to za świetne zajęcie a na pewno chwile relaksu oczywiście jeśli ma się odpowiednie podejście do tego zajęcia oraz własnego ciała.

Gość gość
Interesuje mnie ta kwestia i zgłaszałem się do ASP (Łódź) oraz prywatnych pracowni artystycznych, niestety nie ma zapotrzebowania na modela faceta :-( pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia

Gość eh a mialo byc tak pieknie
Do aktow pozuja tylko panny? Co to za brednie...?!? ;> Moja wakacyjna kolezanka chodzila na jakies tam kursy rysunku i malarstwa... Pewnego dnia wpadla do mnie wyraznie podekscytowana, (jak by cukierka dostala) ;p nie minely dwie min a znalem powod... Mianowicie "progres" zaczynali nowy etap kursu, z owockow i dzewek gladkie przejscie na nagie cialo... Jak dla mnie ciekawostka... ;) ale panny jak by oszalaly?! ;> Euforia wygasla po nastepnych zajeciach, bo model artystkom amatorka zaniemogl... I tu zaczyna sie niestety moja historia ;| Bo pare dni pozniej na imprezie urodzinowej anki (swieza zdobycz) byla wiekszosc kolezaneczek z kursu i oczywiscie ktoras wpadla na genialny wrecz pomysl... ;> Taki przystojniaczek bylby fajnym obiektem do pozowania... Hehe niepowiem milo byc adorowanym przez tyle fajnych lasek ;D No i mnie namowily... Mialem mega opory, bo choc cialko mam wycwiczone to nawet anka nie widziala mnie nigdy nago, pocichu przyznam ze byl tego powod... Bardzo maly powod ;p Eh do odwaznych swiat nalezy pomyslalem, tymbardziej ze umowa byla akt ok, ale zostaje w majtkach... Tak wlasnie wygladala moja przygoda z artystkami;/ co mi slawy na pol miasta zapewnila... Eh...

Gość gość
Miałem okazję kilka razy pozować - w sumie to ciężka praca... Ale jakby nadarzyła się okazja to chętnie jeszcze zapozuję artxx@tlen.pl

Gość zibinio
Mam doświadczenie w pozowaniu do zdjęć (więcej) i rysunku (trochę mniej). Jestem szczupłym 44 latkiem i jeśli jest zainteresowanie na takiego modela w Łodzi - jestem do dyspozycji :-) Pozdrawiam serdecznie

Gość on_z_netu
chętnie zapozuję do aktu - rysunek, zdjęcia. 31 lat szczupły blondyn, krótkie włosy. warszawa.

Gość gość
Ja kiedys pozowalem ,ale w slipkach.Padlo pytanie czy zdejme slipki,ale nie chchcialem .Dzisiaj bym zdjal .ile sie zarabia na pozowaniu?

Gość gość
chetnie zapozuje pani fotograf ...

Gość antka82
Drodzy faceci, modele meżczyźni bardzo są potrzebni na ASP i tego typu uczelniach i jest na nich zapotrzebowanie. Wystarczy się trochę zakręcić. Bywają też potrzebni, gdy ktoś maluje/rzeźbi akt - trzeba tylko obracac się we właściwych kręgach i pewnie propozycje same przyjdą. Jak ktoś gdzies ma pracownie, organizuje kursy, itd. A co do majtek czy bez - to w Polsce, o ile wiem, na północy, w Gdańsku czy w Toruniu, faktycznie modele i modelki pozują w majtkach. Bardzo to dziwnie, bo w gruncie rzeczy takie własnie podejście "erotyzuje" całą sytuację. Ale na przykład w Warszawie czy w Krakowie modelki i modele pozują bez niczego. Tak tez zresztą jest i gdzie indziej - z krótszych czy dłuższych wizyt znam parę szkół z Włoch, Francji i Niemiec.

Gość gość
Witam. Pozowałem już i do aktu i w bieliźnie, na ASP i prywatnie. Nie ma w tym niczego nadzwyczajnego jeśli traktuje się to jako sztukę lub jako źródło kilku dodatkowych złotych. Polecam się do pozowania w Trójmieście - do obrazów, rysunku, rzeźby. 40 lat, postawny, cierpliwy itd. robert39ipol@poczta.fm

Gość gość
Jestem 20 letnim szczupłym mężczyzną.Chętnie zapozuje do rysunku lub fotografii również aktu. Kontakt k-kamilus@wp.pl.

Gość gość
ja pozowałem nago,ale to nie była ASP tylko inna uczelnia,nic niezwykłego to nie było,praca po prostu.

Gość Konrad1radek
Jeszcze nie ale chciałbym tylko nie ma zapotrzebowania Jeśli ktoś chce mi zrobić zdjęcia nagie np do pisma prosze o kontakt na email konradbyk@wp.pl lub na gg 3287845 A pozatym mam tu przepis na tort logkójcie się konrad1radek hasło radek5

Witam. Pozowałem wiele razy do AKT męski ale na ASP będę pozował nago w marcu 2016. Do tej pory rysowały mnie osoby w wieku 19 - 55 lat i nie tylko z Polski. Ja zawsze czuję się jak obiekt to rysowanie czy malowania w sztuce a nie inaczej i nie miałem nigdy powodu do wstydzenia się mojej nagości wszak każdy wie jak wygląda mężczyzna. Czasami na rysunkach młodych kobiet nie było wyraźnie widać męskich genitaliów ponieważ one wstydzą się rysowania tej części ciała.

Jak już napisałem, pozowałem wiele razy ale jeśli będzie taka potrzeba to chętnie będę pozował w tym temacie. W razie potrzeby poproszę o kontakt lub pytania do mnie w tym temacie a ja chętnie odpowiem na wszystkie. pozdrawiam. Adam

Gość Typowy Mariusz
Ja pozowałem kiedyś pewnej adeptce fotografii. Robiła akty męskie z moim udziałem u siebie w atelier, popijając przy tym wino. Nalała mi wina, aby mnie rozluźnić. zamiast się rozluźnić, usztywniłem się - w odpowiedzi na to ona zrzuciła szatki ;)

Gość gość
ja pozowalem do aktu :P i poszło dalej :classic_cool: skończyło się trójkątem a miała tylko malować :D:D:D

Gość gośćbarnaba
Ja pozowalem kiedys w slipkach ,pytali sie czy zdejme ,ale niie chcialem .Niedlugo ide pozowac na asp ,ale juz calkiem nago ,maja byc same studentki ciekawe ile tych studentek bedzie?

Gość gość
Pozowałem kilka razy, jak studentki mnie tak rysowały i malowały, to zaczynał mi stawać i musiałem się wysilać, żeby mi nie stanął. Efekt był taki, że cały czas był taki nabrzmiały, duży, ale jeszcze nie stał. Studentki miały fajny widok, możecie im zazdrościć laski z kafe, a ciało też mam ładne. Wiem, bo chyba 10 razy pozowałem w tej samej pozie i ptaszkiem na wierzchu, a one strasznie wolno malowały. Przyglądały się mi, przesuwały się, 10 razy zanim raz pędzlem mazły.