Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Masakra juz nie moge

zygac mi sie chce brytyjska telewizja

Polecane posty

Gość Masakra juz nie moge

poprostu juz nie moge na to patrzec. Jak ogladam wiadomosci to ciagle jakies wiadomosci, co sie dzieje w Iraku, Iranie, RPA, Indiach, Afganistanie, Syrii itd, o Europie prawie wogole. Jak jest rozstrzasany jakis problem, to ten problem ma tzw "prawdziwy "brytyjczyk typu : Abdul Huk albo Rahza Shakir. Normalnie juz ne widac tam normalnych brytyjczykow takich z dziadka pradziada, a jak juz jest to wyglada jak menel, albo jest to dziennikarz, prezenter. Czemu w tym kraju nie zajmuja sie problemami ludzi, ktorzy zyja w UK od pokolen, ktorzy maja typowo brytyjskie imiona i nazwiska, po co ciagle pieprza o tym co sie dzieje na bliskim wschodzie, indiach, w Afryce, a nie ma prawie nic co sie dzieje na ich podworku. Ja sie obsolutnie nie dziwie tym prawdziwym Brytyjczykom ze juz maja dosc i saja sie coraz bardziej anty obcokrajowcom, przeciez wszedzie tylko musliny, hindusi i ich problemy, nawet juz coraz czesciej nawet prezenterzy to pochodza z tych nacji. Nie chce byc rasistka, ale poprostu chcialabym posluchac czasami i poogladac co sie dzieje w kraju w ktorym zyje, a tymczasem czuje sie jakbym mieszkala w jeanej arabii. Jakbym tak chciala to bym tam pojechala.

Gość dwa monitory
To chyba ogladamy inne wiadomosci, bo jak ja ogladam tp zawsze sa wiesci ze swiata (aktualnie najnowszym newsem byl szczyt NATO), a potem wiadomosci krajowe, a czasem lokalne i ja jakos widze w nich Brytyjczykow.

Gość hgghghjg
no i wiemy i potwierdzamy kto wyjezda do Anglii, naucz sie pisac glabico, rzygac prze rz sie pisze,no ale co sie dziwic, my wiemy kto w Anglii przebywa