Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AleIroniaLosu

Wczoraj poczułem się jak śmieć...

Polecane posty

Gość AleIroniaLosu

Dosłownie, poczułem się jak patologiczny śmieć, biedak, żul.. przy gościu, który zawsze był wyśmiewany, który zawsze był uznawany za brudasa na osiedlu itp.. otóż spotkałem tego kolegę, lat 24... ma już dziecko, ma żone, ma dobrą prace, kupił sobie dobry samochód , mieszkają razem z żoną gdzieś w 2 pokojowym mieszkaniu .. ehhh a ja? nie mam nic, nie mam pracy, nie mam pieniedzy, nie mam i nigdy nie mialem kobiety, no i oczywiscie mieszkam cale zycie w moim małym pokoju... jestem smieciem :/ co za los, że gość który był uznawany za idiote, brudasa , tak się wybił a ja jestem takim śmieciem przy nim teraz.. a zawsze byłem niby zajebisty

Gość yhadgadgd
zazdrościsz mu żony i bachora ?

Gość siemastary
to siedź i się użalaj i dalej nie miej pracy ani dziewczyny. Ja mam też 24 lata, prace, dziewczynę i na dodatek nad nowa się zastanawiam.

Gość AleIroniaLosu
Wszystkiego.. że się tak ustawił, że się tak wybił!! ja za 10 lat, pewnie nadal będe w tym samym miejscu, będe pił na osiedlu na ławce piwo i tyle.. a on już w tej chwili mając 24 lata, ma żone, dziecko, mają swoje mieszkanie (tzn. wynajmują), ma dobrą prace... (i musi naprawde ładnie zarabiać bo kupił sobie auto za 25 000zł i jak przyznał to była wspaniała cena...) no jest generalnie ustawiony i już jest "kimś" a ja jestem smieciem i gównem i bede tak cale zycie, jestem przekonany

Gość siemastary
w takim razie skoro się pogodziłeś ze swoim losem to ja nie mam tu nic do powiedzenia. Wypij czasem jego zdrowie.

Gość dziś na pomarańczowo
przestań się oglądać na innych, bo to Ci w niczym nie pomoże. kolega to kolega, a Ty to Ty. zresztą, co Cię tak martwi? praca w tych czasach jest mało pewna, pieniądze dziś są jutro nie ma, a żona i dziecko w tym wieku to akurat żadna gloryfikacja, za kilka lat będą się rozwodzić i obrzucać błotem. zamiast skupiać się na negatywach, pomyśl o tym, co możesz zrobić, żeby TWOJE życie było lepsze

Gość AleIroniaLosu
właśnie nie mam co zrobić.. wiem, że jakbym poznał jakąś panne to bym dostał jakiegoś powera na życie, ale żadna mnie nie chce, przez to też mi osobiście ni się nie chce i tak wygląda mój dzien, ze siedze caly dzien w domu i sie tak mocno nudze, ze czasem mysle o samobojstwie

Gość siemastary
to popracuj trochę chociaż. Twoja śmierć będzie kosztowała państwo około 6 tys. złotych. Wtedy oprócz nieudacznika wyjdziesz jeszcze na pasożyta.

Gość siemastary
Twoja śmierć będzie kosztowała państwo około 6 tys. złotych. Wtedy oprócz nieudacznika będziesz jeszcze pasożytem.

Gość AleIroniaLosu
chuj ci w dupe...

ze siedze caly dzien w domu i sie tak mocno nudze, ze czasem mysle o samobojstwie spoko idz skocz, lepiej, zeby panstwo zaplacilo za pogrzeb niz za dozywotni zasilek

hmmmm ciekawe, piszesz parę razy że nic się u Ciebie nie zmieniło, stoisz w miejscu ... ale przecież nic się nie zmieniło a byleś zajebisty, więc dalej jesteś ZAJEBISTY

Gość AleIroniaLosu
jak bylem młody to byłem zajebisty, znałem mnóstwo ludzi, miałem powodzenie, z powodzeniem trenowałem pewien sport.. a dziś jestem smieciem nie mam kasy, nie mam pracy, nie mam znajomych i ogolnie siedze cale dnie samotnie w domu bo nawet nie mam gdzie i za co wyjsc- no i z kim

Gość Dkdktgad
Masz na imię paweł?::-O

Gość herbatamrozonazielonan
To zrob cos zebys tez taki byl. Myslisz ze innym to wszystko latwo przychodzi? Wszystko dostaja lub spada im z nieba? Tez duzo i ciezko na to pracowali

Gość herbatamrozonazielonan
Oni wstawali rano kiedy ty jeszcze smacznie spales, oni zyli w stresie zwiazanym z praca, a ty zastanawiales sie co dzis na obiad.

Gość fdhdfh
I dobrze ci tak. Myślałeś, że jesteś taki fajny i teraz masz.

Gość paranoja jest moja
jeny jak ja nie trawię takich nieudaczników... Weź się do roboty, a nie siedzisz i biadolisz, jak ostatnia ciota.

Szukaj roboty, idź do pup chociażby. Idź kopać rowy czy układać kostkę. Zacznij od czegoś. Zrobisz na siebie to i panna się znajdzie. Bezrobotnego, bez pasji, narzekającego na los żadna babka nie chce.

Gość AleIroniaLosu
był okres, że pracowałem w magazynie jak cieć i też żadna mnie nie chciała... więc wiesz, robota gówno do tego sie ma

Widocznie potrafisz tylko narzekać na swój los, który sam se zgotowałeś. Idź na ławkę i sącz piwko, przecież taki upał jest.

Gość ziiimmmno
o jezu, dawno nie czytalam jak ktos sie tak nad soba uzala. Skoro ci tak bardzo zle to zrob cos z tym! narazie siedzisz w tym swoim pokoiku albo na lawce pod blokiem i narzekasz, jakim to jestes dnem. Nic samo do ciebie nie przyjdzie, znajdz prace skoro brakuje ci kasy. Jakakolwiek na poczatek a pozniej lepsza. W domu tego nie wysiedzisz i kasa do ciebie sama nie przyjdzie. Reszta to juz pozniej kwestia czasu. Znajdziesz kogos, we dwoje zawsze latwiej, zwiazek, mieszkanie, wszystko po kolei. Narazie siedzisz na babskim forum i biadolisz, zamiast wziac sie w garsc..

Gość AleIroniaLosu
nei ma pracy dla mnie

Gość AleIroniaLosu
Kiedyś ćwiczyłem karate, zaczaje się na tego kolege i zrobie mu wpierdol, jak myślicie dobry pomysł mam?

Gość etewhwjh
Taa... spraw żeby zaczął jeździć na wózku inwalidzkim karateko.

Gość Magda__789
Jasne, połam go bo w końcu stał się lepszy od Ciebie. To skandal, że taki fajny chłopak jak ty ma gorzej niż tamten co był pośmiewiskiem i pewnie nadal jest.................

Gość xxxxxvbb
ja go kurwa rozumiem tylko jak miałeś powodzenie u kobiet kiedyś to czemu teraz nie masz bo kobieta doda ci kurwa sił do życia, a tak staczasz się

Gość promocja jest w spożywczaku
Tatra po 1.89 tylko trza wysępić od przechodniów dwa razy po "1zł na bułkę" wypierdalaj na posterunek przed sklepem