Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiiibezrobotnaiiiixxxx

gdzie moja renta?

Polecane posty

A wiecie rodzina tutaj jest TAKA że Bona już teraz BEZE MNIE może jechac do Zachodnich Niemiec BEZ RODOWODU bo by powiedziała, ze przeze mnie nie może jechac na Zachod bez jakiegoś PIERDOLONEGO W GŁOWĘ RODOWODU wiecie i tyle.Nie juz moze - tylko po co mi dała SWOJE ŚLUBNE??? nazwisko to nie wiem. I jak ona się nazywa z tym ślubem z krzyżem rodowodowym. I tak ta babcia wyszła w Niemczech na wariatkę. Ale nie tylko tak I tyle. I to wszystko. No ale synem to sie nie interesowała w ogóle sie dowiem. W brygidkach całe życie i rób se co chcesz. A co on tam robił? To po pierwsze. Co - tak dzieci kochał? I tyle :(

gdzie jest moja renta bo nie mam co zreć!!! 😡😡😡😡

Wiecie oni teraz wszystko przewrócą do góry nogami bo renta moja że Bona jak po domu nago chciała chodzić to nie mogła a kurwić się musiała. Takie pierdy. A ja mam za złe nie to tylko że powiedziala że jestem BIOLOGICZNYM DZIECKIEM JEJ i tyle. I to wszystko. A nie jestem. ona ślubu nie ma, nie ochrzciła mnie, nic nie zrobiła. Takie coś. A PO CO STUDIA BIOLOGICZNE MI? Czy wy macie wszystkie klepki na miejscu? Po maturze praca na poczcie z krzyża rodowodowego. Maturę miałam słabo - bo mi brygidki i ojciec łeb wygryzły i tyle. Bo matce nie pasowała - tyle ile jej pasowała. Tyle co miała. Ona miała pieniądze. One jej nie pasowały. A to się ich pozbyła. Mnie pasują. Nie wiedziała że ze Smoleńska se je ma dopasować i tyle. Mieli jej powiedzieć. Też by jej nie pasowały to by se dopasowała jakby se wiecej poczytała i tyle :( O Smoleńsku. A jakby tam pojechała to juz by całkiem jej pasowały. Bo gdzie chcę jeżdzić na wycieczki jeśli nie na Zachod? Do Smoleńska. A telewizja moja ulubiona to RTD. I zeby się mną nie łudzili. NIGDY. Bo renta jest od matki. Bądz co badz Otto nie wygrał nic. A czemu nie chciał isć na magazyn? Nie wiem. Jego tajemnica i tyle :(

Wiecie takie to życie jest. Przyszłam zobaczyć coście to napisali mi. NIC. No cóz... samo przez się wszystko komentuje. NIC to nic i tyle. Co można wymyślić wiecej niby dla kogoś? :( A ja to tylko piszę , żeby nic nie było na mnie. I tyle. Co złego to nie ma. To wszystko. Niech sobie tam żyją Ottony - nie o to mi chodziło, żeby całe życie budować. I wiecie to nawet mają rację,że życie to nie ksiązka. To po co tyle czytają bo oni są oczytani, oni by was zagięli. Ale Biblia nie. Biblia nie. i tyle. I wiecie wszyscy na nich, że co oni robią na tym magazynie jak nawet Biblii nie mają. Bo mieli mieć rodowody. NORMALNE. Z chodzenia po nagu? I tyle. Zostawała im Biblia no ale... i powiem wam to nie jest że zostaliby bez pracy. Po prostu budowa i zapychaj i tyle. Czemu nie? A kto wie czy po budowlankach nie są i tak budują. A na magazynie sie buduje? I tyle. I tak nie pasuje ich wyrzucić i tyle. No wiecie pieniądze mają do firm, byle gdzie. Także ja nie mam z tym nic wspólnego. I zobaczcie tylko kasę wysłali. A CZYJA ONA BYŁA? I ja chcę rente i koniec. Za zmarnowane życie. I zobaczcie ani tego rodowodu nie dostałam ani chrztu - jakaś komunia BO WSZYSCY TO JA TEŻ - po co? A od siebie bym NIE POSZŁA do 1 komuni. I wiecie we mnie walili żeby brygidki mogły być w KK bo ich było żal, mnie nie. Mnie się należało życie w Polsce i Bona i wszystko. I wiecie TAK JESTEŚCIE ZAJECHANI - kto życzył brygidkom żeby mogły w KK być. Bo na pewno nie jest to nic z Anglii i one były zbanowane. I dopiero ode mnie mogły byc. Ale bez dzieci. A one miały dzieci. I tyle :( I koniec :(

I tak to widzicie w zyciu jest - renta idzie 2 rok , brat nie żyje. I tak mogłam być w Polsce - pieniędzmi wysłanymi przez otta na polecenie rodziny. Nawet mogłam być. I na studia mnie dali , nic nie mówili. No i tyle. I sobie dopiero wtedy zaczęli dopasowywać coś z BURDELU wiecie i tak dalej. A ja? GDZIE JA? I wiecie JA NA STUDIACH OD SIEBIE? Chyba wam wali na łeb. A czemu nie mogłam iśc do ogrodniczej. Bo wiecie tu było larmo. A na Świętokrzyski kasę miałam i co dalej? Bo ja nie znam rodziny. A POWINNAM? A ile ja mam lat? Jak ja wyglądam? Co ja osiągnęłam? I wiecie te Zielone Swiątki to jest z mojej uczelni MOJA KATASTROFA W PRACY. Dokładnie tak - ja to wiem. I tak zostaje po mnie figura pomordowanych w sumie studentów Uniwersytetu Śląskiego - taka sama jaką ograły mnie brygidki na początku mojego życia - czyli Warszawa-Czestochowa - góra Grabarka. bo ja jestem jebnięta - ja poszłam do Piłsudskiego. NO ALE JAK? Co - tak se wymyśliłam? A nie pasowało mi? I tyle. I wszyscy się śmieją ze mnie, srają i sikają ze śmiechu, ze ta piła spalinowa to było to dla mnie. No cóz... :( I tyle :( A gulik? A co sądzicie o guliku. Piła spalinowa w guliku TO JEST TO ja na to i śmiech. I mój śmiech jest taki, a wasz Piłsudski, ale to mnie akurat w ogóle nie śmieszy. Ciekawe czemu :( I tyle :(

I widzicie Bona sie pobudowała, ich z pracy nikt nie wyrzucił za brak Biblii - teraz to tam wiecie wszystko może sie zdarzyć, no ale... i tyle. :( To na amazonie mieli zapychac. Tam nie trzeba Bibli wiecie. CZYM ONI SIĘ PRZEJMUJĄ. Borówki poleciały, szef magazynu - niczym. Bo Niemcy są jacy? i tyle. NO JACY? I tyle :( I to powiesili matkę ze św. Franciszkiem I ONI MOGĄ BYĆ NA MAGAZYNACH a ja nie. Bo obrażam Angele Merkel. ONA SIE SAMA OBRAZA TA KURWA bEZ MATURY i tyle. I koniec. A jak nie teraz bo rządzić każdy moze to sie obrazała na tej uczelni - co tam robiła bez matury. Doktoryzowała sie? To se miała maturę zdać. Bo co tak jadę po tym bracie. W końcu się dorobił? Mnie by nawet tyle nie wyszło. Się dorobił, ale co prawda to prawda - jeden głąb drugiego popiera. A ten książę Karol to ma maturę? Bez rodowodu. A królowa Elzbieta 2? Tyle mogła choć dla Wielkiej Brytani zrobić. Bo mnie olali wiecie bo babcia miała studia to ja też. TAK? Jak postawią pomnik studentom, których ZAMORDOWALi bo ze nie skrócili studiów to nie wyraziła SŁUZBA zgody na to, a czemu ja nie mam doktoratu na takiej GÓWNIANEJ uczelni w takim GULIKU a przynajmniej krzyza rodowodowego na 3 skrzydła to nie wiem. i ci ludzie tu - ci idioci - oni na mnie - i przynajmniej tyle pożytku by ze mnie mieli A JA DALEJ Z NICH GÓWNO ZE SRACZA I TYLE MNIE OBCHODZI ICH POLSKI KLOP!!! Czy oni to rozumieja? Oni sa w swoim sraczu a ja co tu robie? Ja jestem porwana tu i zawleczona przez TAKIEGO SAMEGO DURNIA I ZGNILKA ZDEMORALIZOWANEGO JAK ONI!!! Mial sie pochwalic ze do KEW mnie oddal. Czemu tego nie zrobil? Moze ktos by mnie pozalował choć tak. Bo przecież kurwa mać chyba chciałam mieszkać w KEW. Chyba się tu do tego polskiego gowna sama przytransportowałam. I tyle :( DLACZEGO NIE? I koniec. Wy macie ZDECYDOWANE NASRANE I NAJSZCZANE WE ŁBACH JAK DLA MNIE - nawet po waszych wielkich chrztach bo ja jestem obesrana i obsejszczana to prawda, a wy nie? TO SIĘ SPÓJRZCIE DO LUSTER JAKIE KNOTY WAM NA OCZY SPADAJĄ a zólta ciecz również. Wybaczcie :(

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
Przeczytałem 1 post, ja p*****le skąd tacy ludzie się biorą. Ale, gdyby rozumu dołożyć, to powieśc***isać by mogła :D

Gość gość
I jak tam doszła renta?