Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natasza1990

Samotny wakacyjny wyjazd. Czy to ma sens???

Polecane posty

Gość Natasza1990

Jestem samotna nie mam chłopaka ani dobrych przyjaciół ,znajomi też mają swoje inne plany. Mam wakacje chciałabym po prostu gdzieś wyjechać odpocząć, zabawić sie. Nie wiem jeszcze gdzie może do Zakopca albo gdzieś nad morzem , wsiąść do auta i po prostu wyjechać ale nie wiem czy jadąc tam sama ma to jakiś sens. Czy jadąc samej można mieć udane wakacje??

Gość Klejnot z Nilu
lepiej dołącz do jakiegoś zorganizowanego wyjazdu niż udawaj się na własną rękę chyba że lubisz adrenalinę i bierzesz pod uwagę niemiłe przygody

W jeszcze większą depresje wpadniesz, ze nie masz z kim pogadać. Chyba, że lubisz sie wyciszyć :)

Gość Natasza1990
A np do Sopotu nocne życie sporo klubów można sie zabawić może nawet kogoś poznać :) A czego niby mam sie bać rezerwuje sobie miejsce w jakimś hotelu lub pensjonacie wsiadam w auto i jade :) z resztą często sama podróżuje tylko nie na wa kacje. Nie wiem jakie nieprzewidziane sytuacje mogłyby mnie spotkać?

Gość Palomaaa
Np. takie że na imprezie ktoś podrzuci Ci coś do drinka. A kiedy jesteś z kimś to przypilnuje Cię.

Gość el lasa
jedz jedz najlepiej nad morze heh kurcze byl taki fajny hotel nie drogi a jakies luksusy wlasnie w sopocie tylo nie przypominam sobie nazwy

Wez mi zasponsoruj wyjazd to Ci potowarzysze :D A tak poważnie myśle , że fajny pomysł jak jesteś otwarta na ludzi, gorzj by było w dni np deszczowe, wieczorem imprezy ale za dnia co robić w deszczu...

Gość Natasza1990
Z tym podrzuceniem czegoś do drinka to lekka przesada nie jestem głupią gówniarą ,która nie potrafi sie upilnować. Nie jade na długo 3-4 dni wiec myśle , że da sie mniej wiecej przewidzieć pogode. Nie tylko chce tam imprezować przecież można pospacerować powdychać świeżego jodowego powietrza , pooglądać widoki i pojeździć w ciekawe miejsca, a przecież żeby z kimś pogadać wystarczy komórka czy netbook...

Gość Palomaaa
Oszukuj się dalej

Gość hmior
dziewczyna masz dopiero 22 lata (tak mniemam po niku) znajdziesz sobie jeszcze faceta i bedziesz jeździła na romantyczne wycieczki a teraz może z rodzinką jedx f=gdzieś albo z kuzynostwem bo smutno samej trochę.

Gość Natasza1990
Moja rodzinka nie ma czasu z resztą mam tylko rodziców, na kuzynostwo też nie mam co liczyć. A ja nie mam ochoty tracić czasu tylko dlatego. że jestem sama. Czuje sie źle z tym .że siedze w domu a tyle fajnych rzeczy na świecie. Mam czas i pieniądze a jedyny mój problem to samotność :(

Witam ja tez niestety sama spedze wakacje nad morzem mialam jechac z mama,ale niestety sie bardzo powaznie rozchorowała i nie moze z emna pojechac,a musze jechac nam to morze,poniewaz zapłacilam zaliczke,wiec jak chcesz to pojedz ze mna wyjazd od 31.08.2012 do 14.09.2012 czekam na odpowiedz

Gość Joma

ja osobiście wolę wyjazdy zorganizowane. i tutaj Coral travel na prawde pod tym wzgledem dobrze się spisuje. Wakacje z nimi to pewniak i spokój - wszystko jest dobrze dopracowane!