Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowajaaaa

schudłam 36 kg

Polecane posty

Gość nowajaaaa

hej wszystkim :) chce się podzielić z Wami moją historią. i wesprzeć osoby które są na początku tej wielkiej walki z odchudzaniem. mam 24 kg i schudłam 36 kg w 8 miesięcy.przed odchudzaniem ważyłam 96 kg przy wzroście 171cm, teraz ważę 60kg. chce Wam powiedzieć moje drogie koleżanki, moi drodzy koledzy ze warto zacząć coś zmieniać w sobie, warto zrzucić zbędne kg. jestem teraz inna kobietą, pewną siebie, chętnie wychodzę na miasto o w końcu od niepamiętnych czasów cieszę się życiem !!!!! czego Wam wszystkim z całego serca życzę!!!!!!

Gość nowajaaaa
mam 24 lata :)

Już sie wystraszałem, że 24 kilo :D graty, tak trzymać, nie przestawaj cwiczyć :)

Gość nowajaaaa
Poznaniaaak hahaha tak, pomyliłam się z tego wszystkiego :) Czy jest tutaj ktoś kto się zmaga z nadwagą???? odpowiem na każde pytania

Gość frrfewwwwwwww
dieta i cwiczenia?

Opowiedz co jadłaś jak sie zmotywowałas czy cwiczyłaś i ile dziennie poświęcałaś na cwiczenia

Gość do autorki iii iii
Gratuluję:) Mam tylko że nie wyjedziesz nam tu zaraz z reklamą jakiejś płatnej metody odchudzającej, których teraz multum

Gość witam i tez moge sie
pochwalic utratą 19 kg w 6 m-cy dla mnie to z poczatku było nie pojęte ale jednak .a ja zrobiłam to tak : najpierw tzw oczyszczanie -nie bawiłam sie w jakies ziółka i takie tam ,ale zakupiłam sól gorzką w aptece i rano rozpuściłam sól w pół szklanki wody dodałam troche soku bo to ma koszmarny smak :O ale poszło ....po jakis 2-3 godzinach nie bede opisywac co sie działo ...jedzenia nie było dopiero około południa ugotowałam w parowarze ziemniaki ( tych ziemniaków trzeba zjesć w ciagu 2 dni około 3 kg ale muszą byc same bez niczego -obojetnie czy z wody ,pary czy w mundurkach ....ja sie zmuszałam -nie pytajcie po co one bo nie wiem ... Potem na drugi dzień to samo ,sól w wodzie i kartofle ... Potem zaczynamy diete ....dużo warzyw ale wszystko jak najmniej przetworzone -najlepiej z wody ,parowaru lub got.ale lekko Wolno zjeść w tygodniu 5 jajek . Ja potem zdałam sie na swój rozum i logike .Oczyszczanie daje dobry start i to co sie wydala to jakas masakra -tyle tego !:O

Gość nowajaaaa
nie, absolutnie nic nie będę reklamować. wszystko zaczęło się pewnego poranka.... gdy miałam trudność wstania z łózka ;/ miałam tak duży brzuch ze nie mogłam zawiązać sznurówek, założyć sandałów itd. kosztowało mnie to dużo wysiłku, niby takie proste czynnosci a jednak... o ubraniach to juz nie chcę mówić bo wiadome ze nic na mnie nie pasowało, ze sklepu zazwyczaj wychodziłam z płaczem i jeszcze większą depresja!! w rezultacie ubierałam się tak beznadziejnie ze az mi teraz wstyd :D bo ubierałam nie ładne ubrania tylko te ktore na mnie pasowały- zazwyczaj jakies luźne nie modne rzeczy. Powiedziałam sobie że dośc tego !!!!! jestem młodą kobieta i nie mam zamiaru swoją młodość spędzić w domu z fast foodami i z depresja. kupiłam karnet na siłownie, ćwiczyłam 3 razy w tygodniu, pn, wt, pt. na początku robiłam same aeroby czyli bieżnia rowerek orbitrek jak byla ładna pogoda to rolki rower spacery , nie biegałam bo nienawidzę :) tak ćwiczyć doradził mi trener, bo najpierw musiałam troche zrzucić kg, tłuszczu a potem zaczęłam siłkę. jem 4-5 posiłków dziennie. co 3 godziny. przez to nie bylam wogóle głodna. typowy mój dzień i najlepsze zestawy: ( jadłam ze smakiem, nic nie było płone) śniadanie: 2 kromki razowego chleba z szynką z indyka i warzywami jakie lubicie II sniadanie 2 kromki raz. chleba z serkiem homogenizowanym i do serka dodaje kiwi pokrojone obiad: risotto z kurczaka. na jednej łeżeczce oliwy podsmażyć pół małej cebulki dodać pół pojedynczej piersi z kurczaka pokrojonego w kostkę i podsmażyć. do tego dodać dwie łyżki ugotowanego ryzu, pół pokrojonego swieżego ogórka i dwie łyzki kukurydzy. przyprawić solą pieprzem i curry . palce lizać!!!!!!!!!!!!!! :D

Gość aaaaaaarwena
ale super tez sie chetnie oczyszcze

Gość frrfewwwwwwww
po co to oczyszczanie? co mialas po tej soli, biegunke, czy rzygi? nie rozumiem..

Gość arterlinka
a zrzucilas cos z biustu??? mi na tym najbardzej zalezy bo odchudzam sie od tygodnia i chcialabym zeby chodz troche zmalal;/

Gość Kurcze to nawet sporo
jadlas i duzo chleba

Gość szlachetna anna
gratuluję - a jak ciało po tym wszystkim? jakieś zwisy? rozstępy?

Gość frrfewwwwwwww
to jadlas ziemniaki czy chlebo i risotto? nie rozumiem

Gość nowajaaaa
biust zmalał ponieważ biust składa się z większości z tłuszczu. mam rozstepy na brzuchu, ale teraz są mniej widoczne jak mam opalony brzuch

Gość witam i tez moge sie
Ja opisuje swoje a autorka swoje !:) S ól gorzka powoduje oczyszczenie jelita ,bo niestety ale czesto prawidłowa przemiana materii odpowiada za naszą wage I opróżnianie było naprawde efektywne -najlepiej wtedy nie wychodzić z domu :P Z góry uprzedzam mądrale ,które zaraz mi tu napiszą ze to odwodnienie itp ale nie prawda .Sól własnie gromadzi wode w jelicie i stąd to dobre wypróznianie .

Gość sól tez stosowałam :)
oczyszczanie jest niestety wazne w odchudzaniu ale cóż tego nie mówi sie w reklamach odchudzających !

Gość frrfewwwwwwww
ale co , pijecie sol z woda, i potem co, biegunka??? czy wymioty? powaznie pytam. dlugo to trwa, takie jazdy ? wystarczy szklanka wody z sola i juz? czy musze pare dni to pić?

Gość i po temacie
a szkoda

Gość nowajaaaa
jestem !!! wróciłam, przepraszam ale musiałam na chwile opuścić forum :)

Gość nowajaaaa
gdzie sa wszyscy?

nowajaa a sluchaj,myslisz ze same spacery pomogą??? dieta to mysle duzo ananasow i gotowane,czerwona herbata,wystarczy???? jak myslisz

Gość i po temacie
jestem!

Gość nowajaaaa
mila. myslę że wystarczy. musisz się duzo ruszać , oczywiście tyle ile dasz rady, dieta to podstawa :)

Gość Seba Popar
mam złą wiadomość, wciąż jesteś gruba

Gość autorko, co ze skora
rozstepami, cyckami? obwisly ci, czy sa w porzadku?