Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezrobotna:(

niepracujące...

Polecane posty

Czy dużo jest takich kobiet jak??;(( Tzn nie pracujące bez dzieci zajmujące się domem... Nie mogę znaleźć pracy i już mnie wkurwia takie siedzenie w domu... Od roku nie pracuję. Oczywiście mojemu mężowi to nie przeszkadza i nigdy tez nie wyręcza się mną ale lubie mieć w domu czysto i ugotowane no i ja też to lubie... szukam pracy ale chyba większość ludzi wie jak ciezko znaleźć prace...

Gość hm ciekawe....
ja nie pracuję od 3 lat...

Gość ja pani wasza
nie pracuje i nie mam dzieci ..nie ma sie czym zamartwiac jesli mezowi to nie przeszkadza

Gość Morskie opowieści
witam w klubie

Gość ja od roku nie pracuję
i szlag mnie trafia, mam już dość siedzenia w domu

Gość szlachetna anna
ja też:( nawet męża nie mam, a jakie macie zawody? ja byłam na kierowniczym stanowisku i w mojej branży nikt mnie nie chce na niższe a poza branżą problem bo jestem spoza branży itp itd

Gość szlachetna anna
chciałam się przekwalifikować ale nie mam kasy więc za co? śmieszą mnie te brytyjskie programy, gdzie ktoś kończy jakiś kurs i zostaje asystentką, opiekunem społecznym i zaraz ma pracę w UP żadnej pomocy, żadnego szkolenia (mam 35 lat) ani nawet wsparcia na działalność

Gość wypilam sok z cytryny
Ja nie pracuję, ale to nasza wspólna decyzja:)

Ja technik ekonomista, niemal całe życie za biurkiem. Teraz od czasu do czasu złapię jakieś sprzątanie. Jak tak dalej pójdzie to siadam na kasę w biedronce.

uf kamień z serca do tej pory uważałam się za jakąś mameje która sobie pracy nie może znaleźć! głupio mi że mąż mnie musi utrzymywać mimo ze jemu to nie przeszkadza:/ a co robicie w ciagu dnia jak sobie organizujecie nudę??

Gość jakaś-ja
też szukam, ale mając 50+...:(

ja z wykształcenia jestm kosmetyczką fryzjerka ale pracowałam już w wielu branżach... jakiś czas w zawodzie, wcześniej w ZUSie później w recykligu a ostatnio w markecie na kasie siedziałam

Gość jakaś-ja
mnie nawet do sprzątania nie chcieli bo nie mam doświadczenia

Gość młoda_Zona
ja nie pracuje ale mam dziecko

Większość dnia przeglądam ogłoszenia, oferty. Praca generalnie jest , ale w ubezpieczeniach i przedstawiciel handlowy. Na prowizji. Zwykłe naciąganie ludzi na Polisy i zakup towaru. To nie dla mnie, nie potrafię ludziom ,, ciemnoty wciskać " :-(

Gość felkoootylko
autorko, wydaje się, że w zawodzoe powinnaś mieć pracę, jeśli mieszkasz w mieście oczywiście

Gość wypilam sok z cytryny
Ja zajmuję się synkiem, trochę posprzątam zawsze, zrobię obiad, pojadę na zakupy, zobaczę coś w TV i tak dzień mija, aż mąż wróci z pracy:)

też nie umiem okłamywać;/ ale czy dużo z Was nie ma dzieci i czy siedzicei całe dnie w domu?? Co robicie?? Ja np dość sporo gotuję jak na dwie osoby...lubię to :) no ale ile tez można siedzieć w kuchni. Ogólnie to pół dnia się nudzę;/ Czuję czasami że się cofam w rozwoju dziewczyny...

Gość tmja
Bezrobotna już trzeci dzień, mam dziecko.

jakaś-ja mnie nawet do sprzątania nie chcieli bo nie mam doświadczenia Też nie mam, ale trafiła się okazja tymczasowa to poszłam. Dostałam o dziwo 16 zł/godz . Pracodawca zadowolony i już na październik i listopad też mam od nich zlecenie. Szkoda , że mają tylko prace czasowe, bo przy tej stawce mogę nawet kible szorować :-)

felkoootylko- mieszkam w mieście ale za granicą co też przyczynia się ze nie mam za duzo znajomych

Dzieci mam troje, ale już nastoletnie.

Gość hm ciekawe....
ja nie mam męża, dzieci i siedze cale dnie w domu ale nie powiem... cos tam zarabiam przez neta

Gość Belladonna@
ja tez nie pracuje, na dniach koncze studia (tzn obrona pracy mgr) nie mamy dzieci, prace rzucilam bo nie wyrabialam psychicznie i leczę wrzody na żoładku. rano robie zakupy, sprzatam, troche sie ucze, robie obiad. potem pranie, prasowanie, obejrze tv i tak codzien. poza tym sporo czytam, sama ucze sie jezyków (wykorzystuje internet, filmy w wersjach oryginalnych)

tmja- jak byłam 3 dni na bezrobociu to przyznam szczerze ze byłam szczesliwa ze się wyśpię i odpocznę w końcu z czasem niestety przestało mi to odpowiadać Ale dzieki Wam lekko mi przeszło. Naprawdę!:) nie jestem jedyna na garnuszku męża

Gość siedze na socjalu w Niemczech
i nie pracuje. nie mam dzieci, nie mam meza. nie nudzi mi sie.

no dokładnie Wtaję rano kawka i sprawdzanie poczty, maili i facebooka;d;d heh późnie jakieś sprzatanko i obiad i czekam za mężam jak wróci z pracy to jemy obiad i nie zawsze ale prawie codzien gdzies ruszamy a to na rowery ato na zakupy albo na spacer

Gość tmja
Akurat to że się wyspie to nic najbardziej się bierze że już prawie z głowy mam wredną szefową. Pisze prawie bo mnie czeka kolejna sprawa w sądzie tym razem o zaległe wynagrodzenie.

Gość tmja
cieszę nie bierze :)

współczuję ale po części wiem co to upierdliwa szefowa jak pracowałam w zusie to taka miałam Małpa się wszystkiego czaepiała, a jak ktoś miał iśc do niej to przezywal strasznie. Ludzie nawet nosili w kieszeniach telefony komórkowe i nagrywali bo kobieta na zaduzo sobie pozwalala