Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...Turysta...

WAKACJE: w Polsce CZY za granicą | ZA i PRZECIW | Co wybieracie?

Polecane posty

Gość gość
za granicą, bo pogoda gwarantowana i niedużo drożej (a czasem nawet taniej), w tym roku planujemy Grecję kontynentalną, znaleźliśmy fajny nocleg w Atenach przez Bookapart :)

Gość WeraGir
W POlsce jest drooogo!

Gość LuizaJaki
Dawniej jeździłem głównie na wakacje w Polsce. Teraz już tego nie robię. Po pierwsze ceny - nie ma co się oszukiwać, u nas jest po prostu drogo. Po drugie - zbyt kapryśna pogoda. Wolę wykupić sobie allinclusive z netholiday i mieć na 100% udany urlop.

Gość Ryska

My jak do tej pory mamy szczęście do pogody :) Co roku staramy się raz wyskoczyć gdzieś za granicę, a raz wyjechać w Polskę, tym razem majówka będzie nad naszym polskim morzem, bo znalazłam apartament na sunandsnow.pl taniej o 50%.

Gość karolawiecla

Wybieram wakacje w Polsce. W tym roku z rodziną spędziliśmy tygodniowy urlop w Ustce i zatrzymaliśmy się w hotelu Grand Lubicz. Świetnie się bawiliśmy, dzieciaki na aquaparku a my relaks w strefie wellness&spa. Jedzenie w hotelu pierwsza klasa. Oczywiście nad morzem też często bywaliśmy, żeby poleżeć na plaży czy pospacerować o zachodzie słońca. 

lubię za granicą wypoczywac, ale tak na last minute w październiku...i szczerze mówiąc to jest doskonałe rozwiązanie bo można znaleźć fajny wyjazd za niewielkie pieniadze. Ja tak parę razy byłam w Coral Travel i szczerze mówiąc doskonale się bawiłam i super odpoczęłam!