Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość markimsrki

obroty na brzusszek

Polecane posty

Gość markimsrki

moj synek jakis czas temu zaczal przewr sie na brzuch, teraz ma jakas obsesję i non stop sie kula na brzuch i za chwile płacze, wiec ja go na plecy bo sma jeszcze nie umie i znowu od nowa i tak w koło? jak sie przebudxa to tak robi w łozeczku w nocy, boje sie ze sie udusi a ja nie bede wiedziec

Gość zonaKraka
Mój też jak już załapał, to robił to cały czas, i wyglądało to tak: obrót na brzuch, wycie- bo on nie lubi i "przewróćcie mnie z powrotem" i tak w kółko :D W nocy po prostu płakał, bo nie lubił spać na brzuszku, potem trochę podrósł to już na brzuszku spał i tyle, poduszki mu wtedy nie dawałam więc się nie bałam aż tak że będzie mu źle oddychać.

Gość markimsrki
no ja juz mam czasem dosc on ciągle, ciągle to robi, ile mozna tak w koło, heheheh pewnie natura pcha go do ćwiczeń. nawet zabawki ma gdzies, bo tylko kula sie na brzuch

Gość nius
ile ma twój maluch? mój bąbelek robi dokładnie tak samo. Obrót i płacz. A po obróceniu na plecy myk i znów na brzuchu. Całe szczęście że umie sam tez na plecy się obrócić. Ucieka mi z maty i się turla pod stół czasem. Mam nadzieję że trochę potrenuje te obroty na plecy i będzie koniec płaczu. Choć wydaje mi się że mój maluch raczej płacze bo chciałby się przemieszczać a tu póki co niewiele się uda przesunąć.

Gość markimsrki
ma 3,3 miesiące, a kiedy Twój nauczył sie obrotu na plecy?

Gość markimsrki
wracam do tematu, bo dzis moje dzecko przkreciło sie tak w nocy przez sen i sie boje czy na takie malenstwo to nie jest za wczesnie, nie umie sie sam na plecy obrócic

Gość markimsrki
up