Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość groszek992

duzy spadek kg

Polecane posty

Gość groszek992

mam pytanie, przede wszystkim do osob które pozbyły się 10-20 kg. Jak wasza skora?? jest obwisla?? boje sie bardzo tego

Gość optymalną od lat jest ok
ja mam ładną skórę , gęste włosy;) ponieważ od lat jestem na diecie wg dietetyków i lekarzy zwaną "zabójczą i miażdżyco-rodną";)

Gość groszek992
jesli schudne z 75 na 60, to nie grozi mi ze skóra obwisła zostanie??

Gość optymalną od lat jest ok
ja się nie wypowiadam już , bo dostałam zjebkę tutaj ;) poszukaj info "dieta optymalna" albo artykuły Garego Taubesa ;) pozdrawiam

Gość te optymln,e
wez przestan na kazdym topiku zachwalac optymalana , bo ona jes beeee

Gość groszek992
hehe nie kłóccie sie.

Gość groszek992
chce wiedziec jak po takim spadku wyglada wasze cialo?? co ze skóra, na brzuchu zwlaszcza

Gość te optymln,e
ja schudłam 10 kg w 5 miesiecy i skora mi nie wiesi, smaruje i smarowalam balsamami garniera i evelinne

Gość te optymln,e
jak chudnioesz powoli to nie wisi jak szybko to bedzie wisiec

Gość jak sie nie zna to się nie kpi
ja też na optymalnej i jakoś skóra nie obwisła mi i nie wiem czym są zmarszczki ;) też polecam :D

te optymalne to jest właśnie taka zasada chudnąć powoli ;) a wartościowe białko regeneruje w międzyczasie ale nie to z fasoli czy soi ale białko zwierzęce ;) nadmiar cukru tez osłabia skórę a szczególnie kolagenowe struktury ;) pozdrawiam naśmiewaczko

Gość te optymln,e
a czy ja sie nasmiewam? wyrazam swoje opinie na temat diety i tyle pozdraiwiam i wcale nie nasmiwawczo :(

A nie wcale?Ja uważam że dyskutowanie na jakiś temat nie zapoznawszy się z nim wcześniej to właśnie malkontenctwo i naśmiewanie się ! Nie znasz zasad stul dziób i się nie włączaj do dyskusji ;)

Gość te optymln,e
jak mym sie nasmiewala to bym nie pisala porzedniego psta sama spadaj

Włączyłaś się do dyskusji nie mając pojęcia o tym typie żywienia, bo zostało napisane ,że przy tym modelu skóra nie obwisa ;) i nawet nie potrafisz racjonalnie bronić swoich racji ;) te optymln,e wez przestan na kazdym topiku zachwalac optymalana , bo ona jes beeee no i więc rozwiń swoją wypowiedź podaj konkretne argumenty czemu "jest bee" wypowiedź na poziomie przedszkolaka nieprawdaż?

Na marginesie jeszcze coś mi skóra też nie wisi i nie stosowałam żadnych balsamów , ponieważ od wewnątrz cały organizm jest dobrze odżywiony ;) no tak przecież jak jest ładna skóra bez balsamów jędrna i dobrze odżywiona to dieta musi być "beee" prawda? Cóż za pokrętna logika ;) Zapoznajcie się z czymś najpierw aby miec wyrównane szanse w dyskusji, szkoda na was czasu ;)jak autorka będzie chciała to sobie info znajdzie jej sprawa ;)Pozdrawiam

Ja jestem na mż plus ruch i też mi skóra nie wisi :) Nie obrażajcie się na wzajem to po pierwsze, a po drugie " stul dziób" nie jest zbyt dojrzałe.

Gość te optymln,e
no wlasnie brzydko piszesz nie rozmawiam z toba pewnie masz nascie lat skoro sie tak zachowujesz, i tyle w temacie :) nie pisz wiecej do mnie

Gość no te optymln,e
te optymln,e jak mym sie nasmiewala to bym nie pisala porzedniego psta sama spadaj ty też nie grzeszysz kulturą ;) racja jak się nie znasz to zamilcz :D