Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ihatekids

Komu potrzebne są bachory?

Polecane posty

Gość ihatekids

Nie wyrobię. Przez cały dzień jest spokojnie i miło, ptaki przyjemnie śpiewają. O 15 przychodzi banda rozwrzeszczanych bachorów z przedszkola i wszystko psuje. Nie słychać już ptaków, tylko te ich roześmiane śmierdzące tłuste mordy. Drą ryje na całe osiedle. Bachor może zrobić wszystko, bo tylko gdy mu powiesz żeby tego nie robił, czy coś zrobisz mu po prostu niechcąco(bachor wtedy wymusza/udaje płacz) zaraz przychodzi matka smroda z pretensjami. Naiwnie myśląc, że teraz z nich wyrośnie coś dobrego. Sama jestem dosyć młoda, ale już nienawidzę tych małych skurwieli jak tylko mogę! Nienawidzę tych macior targających po 3 bachory i jeszcze wielce szczęśliwych do tego. Tylko z czego się cieszyć? Jaką radość daje posiadanie pasożyta? Czekam na odpowiedzi. Cześć.

Gość pośśśladdy
też mnie to wkurwia le uwagi zwrócić nie można bo to w sumie tylko bezmózgie dzieci i tak nie są wstanie niczego zrozumieć :O trza czekać aż zaczną myśleć 🖐️

Gość Ja1232443434
też mnie denerwują niektóre rzeczy ale.. nie przesadzaj, każdy był dzieckiem.

Gość ihatekids
widzisz tępa strzała i to właśnie pokazuje, jacy są ci którzy są zakochani w bachorach :D nie umiesz normalnie napisać tylko musisz mnie wyzywać? bo obraziłam w jakiś sposób twojego obesranego dzieciaka czy ciebie? spierdalaj, z tobą skończyłam.

Gość Uroczy Roman
No kurwa, a jak będziesz umierać, to może jeden z tych bachorów będzie grabarzem, który Cię pochowa.

Gość a co z ciebie wyroslo ???
Prostak, który jedynie potrafi klnac na kafe.

Gość a co z ciebie wyroslo ???
Pasozyt...twoja stara to musi miec z toba przedoopcone.

Gość ihatekids
Nie musicie swojego jadu rzucać we mnie, widocznie jesteście sami zmęczeni swoimi bachorami tylko boicie się do tego przyznać. Hmm. Napiszę raz jeszcze(do tępej strzały)-spierdalaj bawić te swoje bachory głupia macioro, czy jeszcze głupszy tatusiu i przestań mnie wyzywać. Jest wolność słowa i mam prawo pisać co mi się podoba. Ale ty już szmato nie masz prawa przeklinać do mnie. Nienawidzę bachorów wszystkich tak samo, również i waszych. I gówno mi zrobicie :D Męczcie się dalej.

Gość yustynaa
Masz jakieś kompleksy?Problemy? Rekompensujesz sobie to w dość dziwny sposób:/Żałosna jesteś Ty i te twoje brednie.

Gość abcdefgkobieta
autorko sądzę, że sama jesteś bachorem co mu gówno w głowie siedzi, pewnie tylko imprezy i chlanie, a podczas kaca szczególnie krzyki dzieci przeszkadzają ;) A jeśli już bachorem nie jesteś to całkiem niedawno byłaś i widzę, że mamusi nie udało się wychować na normalnego człowieka, bo tylko skończona debilka nazywa małe dzieci "skurwilami"... przykro mi, że mimo, że jesteś młoda to już przegrana, ale nie wylewaj wielkich żali na forum ;)

Gość ihatekids
"a co z ciebie wyroslo ???"- A z ciebie co wyrosło? Obrażaj swoich opitych starych pierdzielu, mnóstwo ludzi mieszka w blokach.

Gość ihatekids
Dziwne jest tylko to, że bachory zakłócają porządek publiczny a pomimo tego wszyscy je bronią. Bo to jeszcze takie głupie. Jak naprawdę chcę odpocząć, a nie mogę.

Gość co za dno i patologia
trzeba bylo zarabiac a nie chlac, do starych miej sapy ty idiotko zalosna. Ze starzy frajerzy to twoj problem.

Gość niewiemww
po co chować posazyta? szkoda ze twoi rodzice nie zadali sobie takiego pytania hahahaha

Gość ihatekids
A spierdalaj !

Gość K^I^C^I^A
NAPISAŁ-->tepa strzala jestes " sluchaj ty spie**olona kretynko. To ty nazywasz dzieciaki sk**wielami, wiec sorry, ale ja cie nazywam popie**olonym, zalosnym lbem. Mam nadzieje, ze kiedys twojego bachora tak ktos wyzwie albo bedzie ci sie wydzieral w twoich marnych 4 scianach. " A ja cię nazywam maciorom, spierdulaj do swoich obsranych bachorów z tłustym ryjem. JaK kochasz te smrody to se kochaj, nie narzucaj tego nam kurwa!

Gość liveisbrutalno
zycie autorko, mieszkasz w bloku to nic nie zrobisz ba nawet nie masz takiego prawa bo w dzien to moga sobie krzyczec ile chca

Gość podrozniczkowataaa
no cóż mają prawo sobie biegać... jak komuś to przeszkadza to niech szuka domu/mieszkania na odludziu lub w strefie emeryta

Gość ale órwał
Jest wolność słowa i mam prawo pisać co mi się podoba. Ale ty już szmato nie masz prawa przeklinać do mnie. ALE to było dobre :classic_cool:

Gość MamCztreogroszówkę
Komu potrzebne? POLSCE!

Gość gość
W pełni popieram Panią co założyła ten wątek mam już dosyć otaczających mnie z każdej strony tępych rodziców ze swoimi drącymi mordy pociechami. A odpowiedzi to typowe polskie chamstwo "teraz k..wa ja i moj bachor". Trzeba mieć kompletnie zryte w głowie aby przez cały dzień zność niesustające i bezpodstawne wrzaski "tych kochanych dzieciątek".

Czytając takie gówna jak wpis autora - ihatekids - mam jeden żal do jego mamy. Dlaczego nie nosiła go w śliskim kocyku. Jedna chwila i jednego debila mniej na świecie.

Gość autorko jestes niewychowana
Popieram uzytkownika pobierampliki :D A swoja droga, czy tylko ja mam wrazenie ze autorka pisze pod roznymi nickami?

Gość gość
ci co nie wiedzą debile jedne komu są potrzebne bachory niech własnych matek zapytają, czemu ich nie wyskrobały.

Gość gość
autorko masz coś z psychika , radze sie udac do psychiatry bo taka neinawisc do swiata swiadczy o zaburzeniach psychicznych. lepiej by cie wpsychiatryku od razu zamkneli

Gość gość
zgadzam sie, autorka ma powazne problemy psychiczne, dajcie jej spokoj, nie ma co dyskutowac

Gość gość
Szczerze to mnie też drażnią dzieci. I ja nie byłam takim dzieckiem. W ogóle dzisiejsze dzieci są rozwydrzone, niewychowane, bardzo głośne. Rodzice nie wychowują ich jak należy, pozwalają im na wszystko. Ale to nie jest wina tych dzieci, że takie są, tylko tych głupich rodziców, co nie podołali ciężarowi rodzicielstwa. I naprawdę one teraz krzyczą tak jakby je obdzierano ze skóry- to nie jest normalne by aż tak głośno krzyczeć i ogólnie się zachowywać.

Gość gość
dzieci takie byly sa i beda a Ty co piszesz ze taka nie bylas to nie bylas taka pewnie dlatego iz jestes i BYLAS ZWYKŁĄ CIOTĄ. Ile dzieci tyle charakterów. Tak trudno pojąć?

Gość gość
glupi, chamscy dorosli maja takie same dzieci. Raczej - komu potrzebni sa tacy dorosli?

Gość gość
No tak brak sensownych argumentów to zaczynamy wyzywać? Nie, nie byłam "ciotą", ale normalnym roześmianym, rozbieganym dzieckiem. Ale to co dziś się dzieje to nie jest normalne. Popytaj osób po 50. Zresztą ja też mam już swoje lata i sama ju mogę wysnuć wnioski. Dzieciom teraz pozwala się na wszystko. A może się tak oburzyłaś/oburzyłaś bo nie umiesz wychować należycie własnego dziecka? Są granice między normalnymi radosnymi pokrzykiwaniami dziecka a brzydko nazywając "darciem mordy".