Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ArtystkaZagubiona

Nie mam uczuć...

Polecane posty

Może zacznę tak, mam 20 lat.. jestem artystką (malarką i pisarką), jeżeli to coś będzie miało wspólnego z tematem, który mnie mocno męczy :( Mianowicie mimo swojego wieku nigdy nikogo nie kochałam, nie interesują mnie "chłopcy" z mojego wieku czy ciut starsi, nigdy nikomu nie powiedziałam - kocham, nie wierzę w miłość i wszystkim wydaje się to dziwne - ale dlaczego? skoro ja wyzbyłam się jakichkolwiek uczuć i nie czuję potrzeby łażenia za rączkę i w desperacji łapiąc się wszystkiego co jest tylko płcią przeciwną. Miałam 4 poważne związki, wszystkie kończyły się z mojej winy, ponieważ po jakimś czasie moi "partnerzy" zaczęli mi się nudzić i ich zdradzałam... nie usłyszeli ode mnie słowa kocham i nie okazywałam im czułości, a mimo to nie wiem po co trwali przy moim boku. Czy coś jest nie tak? że nie czuje potrzeby stałego związku? że nie myślę jak rówieśnicy o ślubie, rodzinie? nie wierzę w żadną miłość? Wolę związki na chwile, nigdy się nie angażuje... dziś ten, jutro ten, wena i tłamszenie w sobie wszystkiego. Obecnie od miesiąca spotykam się na zasadzie przyjaźni+seks z artystą, również pisarzem dużo starszym ode mnie (53l) doskonale się dogadujemy, ale dobrze jest nam jak jest, niby jak para, ale nigdy nią nie będziemy. Czy jest coś ze mną nie tak?

Gość zapach kob. mnie odrzuca
z ciebie artystka jak z psiej kichy krupniok

Gość powiem ci coś ważnego
Jesteś dziwką, puszczasz się ze staruchem za kasę. Jesteś zwykłą szmatą.

Gość Forever Alaan
20 lat i 4 poważne związki ? No chyba nie

Gość pupupupupubbb
Żal mi Ciebie dziewczyno... Znajdź 79 latka albo najlepiej truposza. Byle miał kasę. Takie szmaty należałoby rozstrzelywać

Gość 79 latek sratek
rozstrzelywać - ty masz wade wymowy?

Jak widać pewnie ma, o pieniądzach nie wspomniałam.... nawet, a głupia szara masa myśli,że o kasę chodzi..... czytajcie ze zrozumieniem prostaki

Gość no to nieźle 20 lata i już się
pruła i zdradzała... pipa swędzi, zasad nie ma, typowa dziewczyna, która lata za kutasami. nie ma co, artystka. i aparatka.

Gość jesteś niezłą artystką
tylko niezła artystka umie zmalować sobie taki emocjonalny schiz namaluj sobie faceta i napisz na jego cześć wiersz

Gość sswomen
W d*pie byliście i g*wno widzieliście... A do autorki wątku - mam ten sam problem. Nie jestem artystką, lecz mam umysł typowo ścisły, studiuję mechatronikę.

Gość Świeczuszka wypalona
Zacznijmy od tego, że w wieku 20 lat nie bardzo jeszcze zasługujesz na miano artysty. No sorry. Przypominasz mi Justina Bibera, który w wieku 17 lat napisał książkę biograficzną a właściwie jemu ją napisali.