Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhlkv

Jak mam się kochać z dziewicą?

Polecane posty

Gość jhlkv

Miałem dwie dziewczyny. Z tą pierwszą przeżyłem swój pierwszy raz ale ona nie była już dziewicą, druga dziewczyna też nią nie była. Obecnie spotykam się prawie rok z dziewczyną i jest to mój pierwszy dłuższy i poważny związek. Zależy mi na niej więc nie zmuszałem jej do seksu jak najszybciej. Ostatnio ten temat coraz częściej pojawia się między nami i to wychodzi z jej strony. Ona jest dziewicą. Jak mam się z nią kochać, żeby jej jakoś nie skrzywdzić i zależy mi żeby było jej jak najlepiej w łóżku ze mną. Mam 24lata, a ona 18.

Gość Nie poprawna...
Zorganizuj ten dzień :) niech będzie romantycznie i namiętnie :) Na pewno będzie ją boleć więc musisz być bardzo czuły i delikatny. Nie możesz być nachalny i zbyt hmm "szybki" Ja dziewictwo też straciłam w wieku 18 lat :) niestety mój pierwszy raz był strasznie bolesny i fatalny mimo że przeżywałam go z chłopakiem którego kochałam bardzo

Gość wild one
Normalnie :) Powoli, delikatnie. Jak bd bardzo podniecona, słabiej bd odczuwała ból więc polecam długą grę wstępną. Mówiłeś, że o tym rozmawiacie więc zapytaj jak sb wyobraża swój pierwszy raz. Ważne żeby miała świadomość, że w każdej chwili może sie wycofać. Bd czuła sie pewniej :)