Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robic ojojojojo

Obca dziewczyna chce podać mnie do sądu bo ukradłam jej zdjęcia i film. Co robić

Polecane posty

Gość co robic ojojojojo

Zrobiłam sobie fotomontaż z jej zdjęc, tzn fotki przyrody , miasta etc. Wkleilam siebie na te fotki , by wygladaly jak moje. Wzielam tez film gdzie jakas dziewczyna byla bardzo podobna do mnie ,nawet miala taka samą sukienke z popularnej sieciówki. Usunęlam znaki wodne , po prostu wycielam dol zdjecia. Umiescilam to na portalu randkowym ,moim blogu . Ktos jej doniósl chyba ,bo zapomnialam o adresie jej strony napisanym malutkimi literkami na jednej z fotek :( Ostatnio napisała do mnie zebym usunęla natychmiast jej prace , zwyzywała mnie w mailu od najgorszych ,zaządala oplaty za wykorzystanie tego. Usunelam wszystko a ona chce ode mnie 500 zł jako zadoscuczynienie. Moze mi sprzedac tez te zdjecia przez allegro :O Nie odpisalam jej , niech sie wali :O co ona sobie wyobraza? Dzis dostalam maila ,ze mam czas na decyzje do poniedziałku bo idzie z tym na policje Tak przyznaje świadomie ukradlam jej fotki ,ale czy ma prawo ządac ode mnie kasy ??

Gość Piotruś Ban właściciel solarów
Tak masz pecha

Gość gorodowo
prawo ma ale nic nie zrobi bo musiałaby wydaś więcej niż 500 zł kasy na tę sprawę, a ty nie kradnij

Gość Piotruś Ban właściciel solarów
Nic nie musi wydać

Gość kormorania
czasami żałuję, że pieniactwo sądowe jest mi obce :D

Gość sdfffffffffffffffff
nic nie zrobi ?? Ja musiałam skladac zeznania na policji ,bo nie oddałam obcej kobicie 180zł , wykupila moj dług (150zl!!:D) z firmy para-bankowej , wzielam pozyczke 500zl ,w banku mi nie chcieli dac a musialam miec kase na teraz ,gigantyczne odsetki, splacilam z opoznieniem. Dręczyla mnie ta kurva przez 3 miesiace, napisalam ze oddam za 2 tyg - a wyszlo tak ze nie mialam skad wziąc ,mialam inne wazniejsze wydatki ,zresztą 180zl? co to jest ,myslalam ze da spokoj, wyslalam jej tydzien pozniej Po kilku dniach przychodzi policja z karteczką ze mam sie stawic na komendzie w celu zeznania , ta pisssda poszla na policje bo podobno ja oszukalam ,wyzywala mnie przez telefon i mail :)

Gość zakłoptana..mamma
tak ma prawo, bo ukradałś jej utwory, do których nie miałas praw ani zgody na rozpowszechnianie, założy ci sprawe cywilną o odszkodowanie i na 100% wygra wiec na pewno opłaci ci sie isc na ugodę, bo prócz zadośćuczynienie jeszcze poniesiesz ksozta sadowe :)