Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zębineczka:(

Mam brzydkie zęby - gdzie szukać pomocy?

Polecane posty

Gość kitegirl
A gdzie mieszkasz? Bo wiesz od tego zależy, czy będziemy mogły Ci pomóc czy nie. Ja zawszę chodzę do gabinetu Sanacja w Łodzi, ale nie wiem skąd jesteś i czy w ten sposób będę mogła Ci pomóc:(

Gość gość
Ja tez miałam brzydkie i wogole tragedia z nimi była.Nie stać mnie na implanty licówki korony czy inne cuda wiec po prostu powyrywałam je w cholerę wstawiłam sobie protezę i mam swiety spokoj.Nikt nawet nie rozpoznal ze to sztuczne.Trzeba tylko znaleźć dobrego stomatologa i jeszcze lepszego protetyka.Pozdrawiam.

Gość pacion
Koniec z używkami, rozsądna dieta, od tego pasta ajona. ZObaczysz, że po kilku tygodniach będzie o wiele lepiej. Najważniejsze, żebyś byłą systematyczna bo to właśnie tego niestety brakuje większości ludzi...

Gość gość
dobry dentysta jak http://www.hercka.pl/ potrafi zdzialac cuda. Moj straszy brat mial okropne problemu z zebami. Nie tylko brzydkie, ale tez chore i w klinice hercka mu pomogli

Gość gość
no właśnie, nie obejdzie się bez dobrego dentysty, ja chodzę do dental services, głównie dlatego, że mają bardzo dobrą i szeroką ofertę. Wszystko mogę u nich zrobić. no i bardzo przystępne ceny.

Gość gość
To prawda, jeśli chcesz mieć ładne zęby i czarować uśmiechem to trzeba się wybrać do dobrego gabinetu. W Galerii Uśmiechu można się umówić na konsultacje DSD, czyli projektowanie uśmiechu, ja już byłam świetna sprawa, widziałam, jak może wyglądać mój idealny uśmiech i już powoli dążę do tego, żeby osiągnąć cel.

Gość Madlen877
DSD jak najbardziej polecam bo sama korzystałam. Czasami jest to jedyna możliwość uzyskania efektu jakiego pragniemy. Jest jeszcze kwestia tego w jakiej klinice zdecydujesz się projektować swój uśmiech, ja to robiłam w Dental Clinic Józefów i zdecydowanie polecam.

Gość gość
Zęby to Twój największy kompleks? Prawie w ogóle się nie uśmiechasz? Zasłaniasz usta podczas rozmowy? Boisz się iść na randkę, krępujesz na rozmowie kwalifikacyjnej? Oddasz wszystko za piękny, zdrowy uśmiech? Być może boisz się dentysty? Zgłoś się do nowego programu Polsat Cafe! Eksperci z 3 renomowanych klinik stomatologicznych w Polsce sprawią, że będziesz zachwycać uśmiechem. Odzyskasz pewność siebie i zmienisz swoje życie. Ty także zasługujesz na hollywoodzki uśmiech! Aby wziąć udział w castingu należy przesłać na adres: usmiech@zgloszenia.tv zgłoszenie zawierające: · imię i nazwisko · datę urodzenia · numer telefonu · 2 zdjęcia – całej sylwetki oraz aktualnego stanu uzębienia. Więcej informacji pod nr telefonu: 881771066.

Gość gość
ja jak miałam brzydkie zęby to któregoś dnia wybrałam się do http://www.prodent.tgory.pl/ i zaczęło się intensywne leczenie zębów, teraz już wszystko jest ok, chcę się zdecydować na wybielanie, zęby już są nie do poznania

Gość Cichyśmiech
Ja, mam podobnie ! Chodź przody mam w miarę zdrowe to blaskiem nie urzekają. Co do reszty. .. . nie jest najlepiej. Tez sie zraziłem do dentystki, która miała leczy... a no cóż. Dentysta - dentysty nie bardzo chce poprawiać, ale za nowego żeby robić to się z chęcią zabierze. I tak mam rozkopane, jak na budowie. Niestety zostaje znaleść klinikę która za 30tyś zrobi ci w tydzień. Tylko kto ma taką kasę ?

Gość EwelaKoteł
Są jakieś produkty wybielające zęby, nie wierz pastom, z własnego doświadczenia wiem że działają, ale mogą zniszczyć szkliwo, szczególnie że masz z nimi takie problemy. W ostateczności możesz pójść w stronę implantów, ale myślę że dopóki masz swoje naturalne to nie warto. http://art-model.pl/zdrowie/implanty-w-dobrej-cenie/

Gość gość
Gdzie? Najlepiej w gabinecie dentystycznym… Skąd jesteś? Jeśli z Krakowa, udaj się do Dental Park’u. Najlepiej umów się na konsultacją do dr. Aleksandy Sumary, które jest specjalistką z zakresu stomatologii estetycznej (udało się jej wyleczyć mnie z kompleksów – teraz ich nie mam, bo moje zęby w końcu są takie, o jakich zawsze marzyłam).

Gość MagdalenaKosmala
Jeśli jesteś z Wrocławia albo z okolicy to polecam Ci wybrać się do Unident Union Dental Spa!Na pewno znajdziesz u nich pomoc!Skontaktuj się z doktorem Kołosowskim!Myśle, że na pewno Ci pomoże;) Pan doktor bardzo profesjonalnie podchodzi do każdego pacjenta. Jest prawdziwym fachowcem z dużym doświadczeniem więc doradzi Ci co zrobić na 100%!

Gość LuckyLuke85
No tak , zgadza się ... jak kogos nie stac na implanty to potem się wyrywa zęby i wstawia się albo mosty albo protezy ... Ja mam most w miejsce brakującej szóstki . I powiem szczerze ,ze dzięki temu moge normalnie jeść . A miałam go robiony w stomatologii Cichoń w krakowie ;) Już go mam od dłuzszego czasu i póki co jest wszytsko w porządku ;)

Gość jarek99788
Ja sam przy naprawie swoich zębów (wada zgryzu) zdecydowałem się na studio stomatologii https://www.studiose.med.pl/ , i jestem z nich zadowolony. Sam zabieg bez problemu, dobra opieka pozabiegowa. Polecam.

Gość Camila Cabello
Pomocy to trzeba szukac u stomatologa najlepiej . Taka prawda. Z mojego doświadczenia równiez polecam Stomatologię Cichoń , zwłaszcza panią dr Grabowska Jędryczkę ;)

Gość KellyR

Do Stomatologii Cichoń chodze już od bardzo dawna. Właściwie to kilka lat. Też miałam brzydkie zęby, ale doprowadzili mi je do porządku. Bardzo profesjonalni lekarze dentyści, miła atmosfera i krótki czas oczekiwania na wizytę.

Gość Daria

Ja na twoim miejscu zgłosiłabym się do Pracowni Pięknego Uśmiechu w Borowie. Super potrafią doradzić. Moja kuzynka była u nich już kilka razy i jest bardzo zadowolona z nakładki na zęby snap-on-smile!!Może w końcu normalnie funkcjonować. 

Gość Darkside

Ja widziałam takie ładne metamorfozy na stronie gabinetu Stomatologii Cichoń, wejdż i zobacz 😉 Ja akurat nie miałam takiego problemu. Bo staram się dbać o zęby na prawdę jak mogę. Chodzę na wizyty kontrolne, prześwietlenia itd.