Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanannnnnnnnn

Zakochałam sie w żonatym facecie

Polecane posty

Gość nanannnnnnnnn

On ma nie tylko żone ,ale i dzieci . jestem sporo młodsza od niego bo mam 23 lata , a on 36 raz sie przespaliśmy ze soba i było cudownie .. on chce dalej ode mnie seksu . ale chyba tylko seksu.. a ja go kocham i nie wiem czy nie pojde z nim do łozka znowu chociaz wiem ,ze nie powinnam

Gość już wszystko wiem
następna pierdolnięta

Zycze ci, aby w przyszlosci jakas szmata podobna do ciebie bzykala sie z twoim mezem:P Poczuj to kiedys:P

Gość chyba kochasz jego pałe
koles sie tobą bawi a ty mu dajesz, jakie scierwo

Gość nanannnnnnnnn
wezcie mnie nie obrazajcie ok? wiecie co to znaczy kogoś kochać w ogóle ?

Gość już wszystko wiem
też mam nadzieję, że twój mąż trafi na taką doopodajkę jak ty.

Gość KOOOOKOOOSZKA13223
SZMATA!!! SPALISZ SIE W PIEKLE!!!! DZIWKA DAJE MU ZA DARMO!!!

Gość tftyfy
i co, dumna jestes z siebie, ze zdradza z toba zone, kiedy ona zajmuje sie ich dziecmi? dno moralne...

Gość już wszystko wiem
odpierdol się od cudzego męża, koorewko

Gość nanannnnnnnnn
wiem ,ze on pewnie chce mnie tylko wykorzystać ,ale ja naprawde nie wiem czy bede mu w stanie odmówić ... i jeszcze czesto go widuje i jego zone też bo łaczy nas praca zreszta nie ważne jaka itd ,ale widujemy sie codziennie i nie wiem jak to zniose gdyby był gdzies daleko może bym o nim zapomniała ,ale nie jest mi łatwo jak widuje go codziennie

Tak, wiemy. Kogos kochac, to umiec zrezygnowac nawet z bycia z nim, by nie rozwalac jego rodziny. Ale ty najzwyczajniej kochasz tylko jego chooja:O

on traktuje cie instrumentalnie, tylko po to, zeby zaspokoic swoje potrzeby, ty sie angazujesz, ale jak sobie to dalej wyobrazasz? On pewnie nie zostawi rodziny dla ciebie, a nawet jesli, to cale zycie bedziesz znienawidzona przez zone nie mowiac o dzieciakach, z ktorymi do konca zycia bedziecie miec kontakt.

Gość 3322
Moj mąz zakochał się w innej kobiecie. Ileż bym dała, aby ode mnie odszedł , a ten się trzyma jak rzrep psiego ogona. Kobity-kochanki, dlaczego nie zabieracie swoich kochanków na stałe? Ileż to zon miałoby świety spokój.

Gość nanannnnnnnnn
nie prawda bo juz zanim poszliśmy do łozka to sie zakochałam w nim ,a po tym jak kochalismy sie to juz cały czas o nim mysle on chyba nie kocha swojej żony bo gdyby ja kochał to by nie chciał żadnej innej

Gość tftyfy
Nie chce odejsc, bo cay urok kochanki by prysl. Kochanka jest atrakcyjna wtedy kiedy widzi sie ja co jakis czas, wystrojona, pachnaca, a nie pioraca gacie i stojaca nad garami.

Gość 3322
Ale nie, kochanka nie weźmie misiaczka z zapuszczonymi gaciami, w których łazi po domu, z przetartymi na pietach skarpetami;)

A ich dzieci tez znasz? Jesli tak, to moze pochwal sie im, ze ty jako dobra ciocia, ktora kocha ich tatusia robi z nim "fiku-miku" pod kolderka:)

Gość nanannnnnnnnn
3322- ile ja bym dała żeby on chcial byc ze mna na stałe.. w tym momencie to nie jest moj wybor

Gość 3322
on chyba nie kocha swojej żony bo gdyby ja kochał to by nie chciał żadnej innej Dobrze ujęłaś, chyba nie kocha Nie wiesz dziecino, że facet nawet jesli kocha zonę, to nie ma problemu seksić się z inną? U kobiet (nie wszystkich) wygląda to nieco inaczej, musi się zaangażować uczuciowo, aby wskoczyć innemu facetowi do łóżka

Gość już wszystko wiem
ty go kochasz, a dla niego jesteś jesteś tylko beczką na spermę

Gość 3322
ile ja bym dała żeby on chcial byc ze mna na stałe.. w tym momencie to nie jest moj wybor Nie jest to twój wybór ani w tym momencie ani w żadnym innym nie będzie. To on zdecyduje, że zostanie z żoną. Szkoda, że nie trafilaś na mojego m.. Miałabyś moje przyzwolenie i może nawet bonus w postaci zapuszczonych gaci.:) Nie piszę tego złośliwie. Chcę tylko powiedzieć, że za jakiś czas miałabyś to samo śmierdzące paskudztwo u siebie w domu. Gdyby mi ktoś powiedział na początku małżeństwa, że tak się stanie, też bym nie uwierzyła.

Gość tftyfy
3322, a nie moze wyeksmitowac swojego meza do kochanki? Z workiem brudnych gaci, z instrukcja jak je wyprac:D

Gość 3322
Syzyfowa praca Wróci:D

Gość 3322
i co ciekawe, nie sypiam z nim od tamtego kochankowania. A ten ani rusz. Poświecił się czy co?")