Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lamocca

Widzialam dzisiaj przepiekna kobiete

Polecane posty

Gość mozesz nie zdac, u nas duzo os
A powiedz mi gdzie widziałaś ta przepiekna kobiete? w woj. slaskim ?

Gość Lori 36 l
heh okay, a może któryś z panów jeszcze się wypowie?

Lori - Na sam widok się raczej nie zdarza. Lu - właśnie wizja tej satysfakcji jest głównym motorem napędzającym do podejmowania wysiłku, którego wiele osób nie rozumie :)

Lomu.. a Ty tak z kimś? Czy sam?

Zawsze sam. Nie znalazł się jeszcze nikt chętny, żeby się nieco pomęczyć - wszyscy z góry zakładają, że nie dadzą rady...:O

Lomu, bo to dość szalone ;) ale po drodze myślę można poznawać różnych ludzi.. cholercia, chcę coś takiego zrobić kiedyś na pewno.. a nie żyć jak jakiś szarak.

Pani w sklepie, obsług stacji benzynowych i ewentualnych, przydrożnych barów. Czasem kierowca, który zaproponuje podwózkę - tych ludzi się spotyka. Zwykle robią "wielkie oczy", słysząc, skąd, dokąd idę, ale na koniec rozmowy zawsze słyszę życzenie udanej, bezpiecznej podróży, itd. To miłe :)

Nie myślałeś by robić zdjęcia z takich wypraw? Widoków itp?

Zdjęcie w stopce jest z wędrówki Wrocław - Warszawa. Niestety nieudanej. Kiepski ze mnie fotograf, a poza tym, podczas wędrówki jestem zbyt zmęczony, żeby myśleć o tym, co widzę - myślę o tym, żeby udało się przejść kolejny kilometr, maszerować kolejną godzinę i, żeby to cholerne kolano znowu udało się wyprostować.

Aha.. ja podczas wędrówek uwielbiam podziwiać widoki - te brzydsze te ładniejsze - we wszystkim jest coś uroczego.

Pewnie dlatego, że podróżujesz z kimś. Samotne wędrówki mają to do siebie, że nie ma nic innego do roboty, poza marszem. Odpoczywa się tylko tyle, ile trzeba, a później się wstaje i dalej idzie. Nie ma czasu, ani chęci na podziwianie czegokolwiek. Chociaż przyznam, że idąc z Gdańska do Warszawy, zatrzymałem się, żeby zrobić zdjęcie Rafinerii Gdańskiej, której blask rozświetlał niebo, po którym pędziły chmury, wyglądające, jakby zmierzały właśnie ku Rafinerii :) Niestety nie noszę ze sobą aparatu, tylko komórkę która po zmroku nie robi dobrych zdjęć. Zdjęcie rozświetlonej Rafinerii , pokrytej burzowymi chmurami, przez które przebijał blask Księżyc, wyszło jak czarna plama, pod jasną plamą :o

Hmm jesteś typem samotnika? Ja nie wyobrażam sobie marszu dla samego marszu.

Chyba jestem... Ale wybrażasZ sobie zdobywanie szczytów, dla samego ich zdobyawnia :classic_cool:

Gdybym miała zdobyć szczyt na pustyni bez drzew ani nic, to nie wyobrażam. Jestem w dużym stopniu wzrokowcem. ;)

Dla mnie wyzwaniem jest przemaszerowanie kilometrów - w lipcu lub sierpniu (zależy kiedy będę miał urlop) zamierzam przejść ze Świnoujścia do Warszaw - ponad 720 km. Niedawno wpadłem na pomysł, żeby powiesić na ścianie mapę Polski i zaznaczać na niej markerem trasy, które przemaszerowałem. Kiedyś to będzie fajna pamiątka.

Daj spokój, ja się nie przejmuję tymi pokrakami z kafe ;) Zgłosiłam już tamten temat do usunięcia. :) Pamiątkę powinieneś mieć, pokażesz to dzieciom swoim jeśli kiedyś będziesz miał... ;)

O bezbarwnych postaciach nie zakładają tematów ;) A, co do mapy, to myślałem raczej, że jak już będę sławny, to opchnę ją na jakiejś charytatywnej aukcji ;)

Hehe, myślisz, że będziesz sławny? :) To bardzo możliwe, bo chyba nie ma takiego drugiego jak Ty.. czy jest?

Jakiś czas temu było głośno o Litwinie, który w 8 dni przeszedł 2000 km (dwa tysiące !) Z czystej matematyki - musiałby maszerować 10 km/h przez 8 dni, bez przerwy (a opowiadał, że ludzie go karmili i nocowali po drodze) - i własnego doświadczenia wynika, że to bujda na resorach :P jest więc nadzieja i dla mnie :) Dzieci nie planuję, ale jestem otwarty na różne scenariusze.

Hm, to nie dobrze, że tak ściemniają :o Życzę Ci powodzenia :)

Dzięki :) A pisząc o zdobywaniu szczytów, miałaś na myśli wspinaczkę?

Tak wspinaczkę właśnie. Ale nie często mam okazje, by wyjechać w góry. Ale udało mi się tej zimy i to był taki bardziej survival, gdyż chodziliśmy trochę w ciemno, momentami było niebezpiecznie, a ja na dodatek byłam raptem 3 miesiące po zdjęciu gipsu z nogi - ale nie mogłam przegapić takiej sprawy. Na samo wspomnienia o tym ogrania mnie miłe uczucie, to było cudowne! Tylko wtedy czułam, że na prawdę żyję! Marzę znów o takiej wyprawie. Szara codzienność sprawia, że tak jakby obumieram.