Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lamocca

Widzialam dzisiaj przepiekna kobiete

Polecane posty

Gość lamocca

wszystkie laski, ktore tu wklejaja swoje zdjecia i mysla, ze sa atrakcyjne nie moglyby jej nawet stop myc. Byla cudowna, raczej nie Polka. Kazdy facet, kazdy wasz maz/narzeczony bez wahania by wskoczyl to jej lozka gdyby tylko tego zapragnela. Ta kobieta ma wladze nad kazdym facetem na ziemi

trzeba było cyknąć fotkę, a nie teraz pierdolisz i co z tego.

Gość lamocca
haha, nie mialam jak, poza tym mialam pol dnia dola, ze sama tak nie wygladam:O

też czasem widziałam taką kobietę na ulicy, ale tłumaczę to sobie tak, że bycie pięknym też nie jest takie fajne jak nam się może wydawać. wolę być przeciętna, taka jaka jestem.. przynajmniej mam większą szansę na to, że nie trafię na jakiegoś dupka.

hahahaha, ty juz wiesz, co zrobiliby nasi faceci, uwielbiam te wszystkowiedzace pomarancze na kafe

Lu - cały czas się zastanawiam, czy to Ty na obu fotkach jesteś, bo za cholerę nie widzę podobieństwa :P

Gość hgghghjg
pewnie jakas brudaske,latynoske lub jedno z tych ciemnych scierw widzialas, raczej ja ich do pieknych nie zaliczam, wiadomo

Mnie sie bardzo podobaja tzw. ciapate, uwielbiam ten tym urody, ale znam baaaardzo wielu facetów, którzy nienawidza takiego typu urody, wlasnie nazywaja brudaskami itp. wiec uroda to rzecz gustu.

Gość lamocca
hahahaha, ty juz wiesz, co zrobiliby nasi faceci oj wiem, to nie byla jakas tam zwykla ladna laska czy tez latynoska. Byla piekniejsza od jessici alby czy nicole scherzinger czy nawet evy longorii, a czy chcecie czy nie, 99.9% facetow uwaza je za boginie:D

to z psem jest starsze, a to z ciemnymi aktualnie. jak to nie widać, że na obu ja, skoro to ja. zresztą niedługo wstawię coś normalnego.

Gość hehehhdsfx
lamocca hahahaha, ty juz wiesz, co zrobiliby nasi faceci oj wiem, to nie byla jakas tam zwykla ladna laska czy tez latynoska. Byla piekniejsza od jessici alby czy nicole scherzinger czy nawet evy longorii, a czy chcecie czy nie, 99.9% facetow uwaza je za boginie weź już koorwa uspokój hormony i przestań pieprzyć o czymś o czym nie masz zielonego pojęcia 🖐️ weź się lepiej za szorowanie garów 🖐️

A jak miałem poznać, skoro na drugim zdjęciu brakuje Ci kilku kilogramów, masz inny kolor włosów, inny kształt brwi i nie widać kolczyka w nosie? :P P.S. Na pierwszym zdjęciu bardziej mi się podobasz - ładnie(j) się uśmiechasz.

Lomu - :) za to Ty masz fajne buciory;) takie schodzone. Gdzie tak chodziłeś?

no i co z tego, pytam się? :D i dlaczego piszesz to w taki agresywny sposób? :classic_cool:

99% facetów? rozumiem ze przeprowadzalas ankiete, stad te statystyki hahahaahha

Gość gewt4yt5
mój facet nie wskoczyłby jej do łóżka niezależnie od tego, jak wyglądała. nie mierz innych swoją miarą i miarą swojego faceta

Łatwiej byłoby mi odpowiedzieć na pytanie, gdzie ja nie łaziłem :P Już chyba całą Polskę przemaszerowałem wzdłuż i wszerz. Teraz przymierzam się do okrążenia jej na piechotę, ale nie bardzo zanosi się na trzymiesięczny urlop :P

Lomu - super:) gdybyś chciał i gdybym kiedyś mogła, to chętnie bym się z Tobą wybrała. ;)

Gość trtyrytuio
i tak sie zestarzeje i zeżrą robale 🖐️

Gość za miesiac 37 lat skoncze
Lomu ile masz lat?:-)

Serio lubisz łazić? W miniony weekend przespacerowałem się z Łodzi do Warszawy. 23 godziny :D

Gość trtyrytuio
wyglada na 40 :O

To nieźle wyglądam, bo ma 67 :classic_cool:

Gość trtyrytuio
lu po wielkim nosie mozna poznac, ktory na drugiej focie ma zakryty wlosami

Lomu - tak daleko nie chodziłam, ale wyobrażam sobie, że to musi być super przygoda. :)

Prawdę mówiąc, to jest fajne, kiedy się planuje i o tym opowiada później. Sam marsz, to mordęga :P

Gość Lori 36 l
Faceci proszę odpowiedzcie czy staje Wam na widok atrakcyjnej, wyzywająco ubranej babki na ulicy? Bo mój Misiek mówi, że to niemożliwe, a kumple mówią, że jasne :), więc gdzie jest prawda???

Lomu - ja uwielbiam zdobywać szczyty. Też mordęga, ale jak się osiągnie cel, to jest najpiękniejsze z odczuć... Albo podczas właśnie takiego wysiłku fizycznego TEN moment kiedy przekraczasz pewną granicę wytrzymałości i idziesz dalej i nie czujesz już bólu tylko euforię. Strasznie mi tego brakuje.

Gość ktora łyknie ?
mało synku przezyłes i mało synku przejebałes lasek w życiu jak tak myslisz. kiedys zrozumiesz ze baba to baba kazda taka sama, ma cycki dupe pizde do ruchania i morde do gadania i obciagania i nic wiecej, roznia sie tylko obudowa w ktorej zauroczy sie tylko amator i waligruch.

Gość ktora łyknie ?
ja jak widze atrakcyjne fizycznie laski na ulicy to jedynie sie zastanawiam jak ma ogolona cipke. ot czysta ciekawosc.