Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chinska laleczka2

dzieci podobne do dziadkow?

Polecane posty

Gość chinska laleczka2

Czy Wasze dzieci sa podobne do Waszych rodzicow? tesciow? moze do znielubianej tesciowej? a do Was rodzicow raczej slabo?jak sobie z tym "radzicie"? ;)

Gość hmmmh
Jedna moja córka podobna jest do teściowej a druga do mojej babci (jej prababci), nie mam z tym żadnych problemów :P

moja córka jest podobna tylko i wylacznie do mojej... siostry. jak siostra byla w jej wieku (prawie 2,5 roku) byla identyczna. codziennie od ludzi słysze jaka ona podobna do cioci. ciocia ma na imie dorota, i do mojej córki tez ludzie dla smiechu mowia ze to "mała dorotka"

Gość ksjjiejierjirh
Moja córka jest podobna do mojej mamy (cała moja mama ) i bardzo mnie to cieszy.....juz mniej teściową i tescia :D ...ale kogo to obchodzi :). Teściowa pyta kiedy drugie będzie i czy planujemy bo chcieli by wnusia podobnego do ich syna , tak mi teściowa powiedziała niby żartem a ja na to że drugiego już nie będzie :D....ups, chyba mnie nienawidzi :D

Gość Mój synek jest podobny do mnie
, ma jasne włosy , niebieskie kobiece oczy , nawet palce u rąk takie smukłe wziął po moim tacie . Mojemu mężowi zawsze jakoś troszkę nieswojo że nie ma w swoim dziekcu jego cech urody czy jego rodziców ale daje sobie z tym radę bo kocha mnie i widzi w nim moja twarz (tak powiedział ) natomiast teście sa wyraźnie zawiedzieni bo odkąd synek sie urodził to bardziej niż moi rodzice ciągle doszukiwali sie ich rodzinnych cech urody i przepowiadali że będzie miał brązowe oczy po dziadkach (rodzina męża ma brązowe) i że już widać że podobny do nich (moim rodzicom to było obojętne ale śmieszyła ich tez ta walka o geny :) ).

Gość oroerjjr
Mój syn jest podobny to teściowej :o ....do nikogo innego , nie do męża , nie do jego ojca czy nawet siostry która ponoć jest podobna do matki ale właśnie do teściowej która jest brzydka. Matko piszę tu anonimowo więc mi wisi i choć to moje dziecko zwłaszcza że pierwsze to jednak jak go widzę to widzę tą kobietę która nie znosi mnie tak bardzo jak ja jej i czasem patrzeć nie moge bo nawet te same grymasy robi. Młodszy maluch (córka) jest podobna do męża a mąż do swojego ojca który jest nawet do dziś urodnym starszym facetem a za młody była bardzo atrakcyjny. Mam nadzieje że synek jak dorosnie to jeszcze nabierze ładniejszych cech .

Mój jest podobny do szwagra :P ogólnie wdał się w męską linie rodu męża i wcale mi to noe przeszkadza :) dzięki temu ma wielkie niebieskie oczeta i długachnę rzęsy którymi czaruje wszystkich :)

Gość uytrtr
a moje dziecko do nikogo z rodziny nie jest podobne jest totalną mieszanką