Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZrobieSiku

Propozycja

Polecane posty

Gość ZrobieSiku

Poprzedni temacik się skasował, więc dodaje następny. Pewnie niektóre z Was pamiętają mnie z zeszłego roku ;) Znowu zrobiło się ciepło, więc tak jak rok temu, poszukuje pań, które wykonałyby dla mnie jedno zadanie. Oczywiście nie za darmo. Płacę przelewem od 100 złotych w zależności od czynników. Poszukuje pani tak do 35 roku życia, która nie miałaby oporów przez zrobieniem siku w takim miejscu jak np. piwnica, klatka schodowa, ogródek, zaplecze jakiegoś budynku, parking, itp. Nie ma potrzeby pokazywania twarzy ani miejsc szczególnie intymnych, a także robienia tego 'publicznie' (np. w towarzystwie przechodniów, broń Boże). Do wykonania zlecenia będzie potrzebna kamera (może być w miarę dobrze wyposażony telefon komórkowy), która/y zarejestruje całą sytuację, a filmik zostanie wysłany pod wskazany adres mailowy. Wszystko odbędzie się oczywiście anonimowo, płatność przez przelew internetowy na konto w banku. Nie ma mowy o jakimkolwiek oszustwie, ponieważ najpierw dana pani pokazuje mi dowód, że takowy filmik w ogóle powstał, a potem finalizujemy transakcję. Rozumiem, że taka oferta może wydać się nieco dziwna, jednak nie mam złych zamiarów. W zeszłym roku paręnaście kobiet z Kafeterii poszło ze mną na współpracę i żadna ze stron nie narzekała ;) Cóż, kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana. Chętne (wstępnie chętne) panie zapraszam po więcej szczegółów pod poniższy adres e-mail. mail: zrobiesiku@o2.pl Pozdrawiam.

Gość leworęczny marian
Nie chce sie mi czytac :O

Gość ZrobieSiku
W zasadzie to dobrze, bo propozycja kierowana jest do kobiet :D Piszcie, drogie panie, bo o 23 spadam na horror na TVN :)

Gość ZrobieSiku
up.

Gość krynkaa
a do czego tobie takie filmy ? :-o

Gość ZrobieSiku
Taki fetysz :D

Gość Holy Dolly VvV
sory ale jesteś po*ebem jesli takie coś cie kręci :))

Gość ZrobieSiku
Dlaczego? Wiele osób ma podobne preferencje. Wpisz sobie w google "pissing", a zobaczysz.

Gość Holy Dolly VvV
wiele ludzi też choruje na grypę co nie znaczy ,że to jest zdrowe :) Nie nazwałabym tego preferencją tylko zboczeniem. Ja rozumiem ,że można preferować miłość oralną czy jakąś inną pozycję ale to juz jest jak wyżej zboczeniem...Po prostu mega niesmaczne to jest i totalnie nietaktowne ze w ogole piszesz o czyms takim :) Proponuj to swojej kobiecie jak tak cie to kreci :P

Gość ZrobieSiku
Moja kobieta raczej nie podziela zainteresowania tym tematem. Możesz to nazwać zboczeniem. Innych kręci stawianie sobie klocków na klacie (popping), rzyganie, tortury, przebieranie się za nauczycielki/pielęgniarki, a nawet zakładanie masek gazowych czy okładanie się pejczem. Cóż poradzić, każdego co innego jara. Tak czy siak, w tamtym roku udało mi się pójść na współpracę z 15 kobietami i mam nadzieję, że w tym sezonie nie będzie gorzej.