Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona111

Zdjęcia byłej

Polecane posty

Gość zagubiona111

Chciałabym się poradzić. Mam chłopaka wł. już narzeczonego u którego po roku bycia razem zobaczyłam zdjęcia jego byłej na komputerze w albumie razem z moimi, jakieś karteczki z miłosnymi wyznaniami. Poczułam, że tak naprawdę pewnie mnie nie kocha bo kocha ciągle tamta, że ja dla niego nic nie znaczę. A wcześniej czułam się przy nim jak księżniczka, wiedziałam, że kocha mnie ponad wszystko a on tymi rzeczami wszystko zepsuł. Minął już jakiś czas od tego. wyrzucił wszystko bo mówi, że to śmieci dla niego a mnie kocha, chce żebym była jego żoną nawet mi się oświadczył. Ale ja nadal pamiętam ile przez niego się napłakałam, nie mogę mu tego zapomnieć, nie wierzę, że mnie kocha. Zastanawiam się nad rozstaniem. Co możecie mi poradzić.

Gość nnnnnnjjhgyftdfrxsz
Plakalas, bo znalazlas zdjecia bylej? Moj maz tez mial zdjecie swojej eks w ramce, jak zaczal sie ze mna spotykac, to wrzucil na szfe do gory. Pewnego razu, gdy sciagalam pudlo ze szklankami z szafy, to znalazlam ta ramke :P Napisalam mu (byl w pracy akurat, sobota, nadgodziny), ze znalazlam sliczna fotke w ramce, ktora polozylam na polce, bo szkoda, zeby sie kurzyla na szafie :P Ledwo przyjechal, to wzial to i wrzucil do piece :) to samo zrobil z pudelkiem, gdzie od lat nastu gromadzil wszelkie listy od panienek, w tym ode mnie (jako przyjaciolki).

Gość nnnnnnjjhgyftdfrxsz
Moja rada i komentarz-to nie jest powod do rozstania, a Ty przewrazliwiona jestes i swoimi fochami mozesz zepsuc wszystko, co jest miedzy Wami, nie mozesz go osaczac w ten sposob i rozliczac z przeszlosci.