Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stttefek

Czy jest jakas panna, która nie ma konta na "fejsie"?

Polecane posty

Gość Mvfrrv
ale jest jedna dobra wiadomość na fakjubooku poszedł przekręt wyceniono go co najmniej o 8 razy zbyt wysoko i traci na łeb na szyję na giełdzie, bo 180mld to w większości perspektywy i wirtualne pieniądze ktoś na tym zajebał dużo forsy, a akcjonariusze popłynęli dzisiaj mówili że udziałowiec 25% stracił w 2 dni 5mld dolarów

Gość Go!
To jest tak dzisiaj... jak nie masz konta na fb=nie istniejesz :D

Gość Mvfrrv
niestety nie ma cię na fakjubooku, więc cię nie ma w ogóle wolę być w ogóle niż w gównie

mysl co chcesz, swojego zycia nie opisuje ;) nie pisze ze wlasnie pierdlam i sram na klopie, nie pisze z kim wychodze i co robie w danej chwili itd mam tam swoje zdjecia, to co mnie interesuje, zbieram zamowienia na rysunki, dziele sie swoim talentem, rozmiawiam z rodzina ze znajomymi -( nie mylic z przyjaciolmi bo dla mnie to slowo znaczy bardzo duzo ) z polski i portugalii tyle

Gość ccccccrrrr
no i chooj ci w cyce

nie jestem, ale kase na tym trzepie i tak jak juz mowilam skoro moge zlapac ich na fejsie to nie potrzebnie bede wydawac kase na telefony nie podoba ci sie to, Twoja sprawa

slonko skoro cie stac na telefony z zagranicy do Polski to prosze bardzo, dzwon kazdy orze jak moze, masz swoje zdanie ja swoje uwazam temat za zamkniety

Gość stttefek
są jednak dziewczyny bez fejsa, więc źle nie jest :) dobranoc