Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stttefek

Czy jest jakas panna, która nie ma konta na "fejsie"?

Polecane posty

Gość stttefek

Gdzie sie nie ruszę FB! Ile dziewqczyn poznaje to każda sie jara i brnie coraz głębiej w to głupie uzależnienie. Widealizowany świat, gdzie wszyscy sa piekni i szczęśliwi, ale tak naprawde to wielki pic i często profil z fejsa nie ma nic wspólnego z realnym zyciem. mój poglad podziela wielu (większość?) facetów, ale kobiety to inna bajka... Ostały sie jeszcze jakieś normalne, które nie musza sie dowartosciowywać w ten sposób?

Gość locitan
Ja nie mam konta na fb, na nk też nie miałam

Gość ja nie mam
:classic_cool:

Gość Hovaa
ja nie mam :-) ani FB ani NK :)

Gość dfhfghjf
Ja nie mam :D i jeszcze jedna moja koleżanka a tak to cała reszta ma. Ależ ze mnie hipsterka :classic_cool:

Gość zagrryfka
ja nie mam, ale nie jestem zainteresowana poznaniem ciebie

Gość zawiedziony1410
fejs jest fajny dla lasek bo moga od razu zobaczyc czy jestes prostakiem ktory w zaintersowaniach ma tylko pilka nozna i playboy

Gość Go!
Ja nie mam konta na facebook'u. ;D

Gość dfhfghjf
a jak się można niby od tego uzależnić? :D co tam się robi w ogóle? Myślałam, że to podobne do nk? Na nk miałam przez chwilę konto ale jak się okazało, że mi to do dupy nie potrzebne to usunęłam.

Gość khefjknekjn
a ja mam :)

Gość Go!
😴

Gość ja nie mam haha
ale ja juz troche starawa jestem

Gość już wszystko wiem
ja nie mam,i naszej klasy też nie mam

Gość stttefek
"a jak się można niby od tego uzależnić? co tam się robi w ogóle?" można tak, ze koleżanki z pracy gdyby nie szef to nie zamykałyby nawet okna z FB przez cały dzień. ogólnie chwala sie nowym ciuchem, facetem, liczba "przyjaciół" a jak nie maja czym to wrzucaja historyjki z cyklu "rano wstałam mocz oddałam".

Gość mmLena07
ha, ja też nie mam i na nk tym bardziej nigdy nie chciałam mieć :) po co?

Gość mmLena07
nie chciałabym mieć, bo po co ludzie, których znałam mieliby wiedzieć co u mnie... niech sami spytają, nie podoba mi się taki brak prywatności, kto wie ile osób mnie szukało i nie znalazło :) i bardzo dobrze. Niedawno spotkałam moją koleżankę z podstawówki i ona wielce zdziwiona,że skoro wyszłam za mąż, mamy swoje mieszkanie i mam dziecko, to dlaczego nie założyłam konta na naszej klasie... :D haha, no rzeczywiście wielkie dokonania życiowe, którymi trzeba koniecznie się pochwalić :D hahaha naprawdę ludziom od tego lepiej, czy coś? :D

Gość mmLena07
a o tym co u mnie słychać, to wiedziała od mojej siostry :D

Gość Mvfrrv
bo ludzie myślą, że jak nie masz tego gówna to jesteś w biedzie albo nie masz przyjaciół, a one są takie zajebiste bo mają 200 znajomych

wyidealizowany? a nie pomyslales moze ze komus moze takie konto sluzyc w innym celu? mi fejs sluzy glownie jako komunikator i jako reklama - zarabiam na tym

Gość bxc
ja mam konto zalozone z ciekawosci co to fb :P nie uzywam od baaaaaardzo dawna :P

Gość stttefek
właśnie to mnie rozwala. ludzie, co maja tam setki pseudoprzyjaciół w realu najczęściej nie maja jednej osoby, której moga zaufać. może sobie rekompensuja brak prawdziwych przyjacół w ten sposób?

Miałam, ale się go pozbyłam i uważam, że podjęłam dobrą decyzję. Nie interesuje mnie kto, gdzie, z kim i o jakiej porze dnia i nocy... poza tym cenię sobie prywatność. To tyle w temacie.

Gość Mvfrrv
dlaczego tu są kobiety nie mające fb, ewentualnie na ASP można takie znaleźć, a wśród moich znajomych to największy problem czemu mam 50 lubię to, a nie kurwa 100

Gość A.linka
no właśnie, wytumaczcie mi jak się można uzależnić od tego? bo czytałam gdzieś, że nawet się tego usunąć nie da, by ludzie wchodzili, a nawwt słyszałam, że to wymysł FBI, żeby nas kontrolować :) tam się rozmawia z innymi, tak jak tu czy np. na czacie? co tak wciąga?

Gość bxc
mnie smieszylo zawsze jak ludzie wypisuja ze wlasnie pije kawe albo wyszedlem z kibla :P caly swiat musi o tym wiedziec? a juz jak slysze "lubie to" to szlag mnie trafia :)

zatelefonowac? no mi sie nie oplaca dzownic do kazdego kto w Polsce mieszka, pozatym po co, skoro wiem ze moge ich zlapac na fejsie

Gość sławna uczona
w pełni zgadzam się z autorem 🖐️

Gość stttefek
@Maravilha jesteś z waskiego grona ludzi, którzy na tym zarabiają. mi chodzi o pozostałą część użytkowników. kreuja sie oni na lepszych niz w rzeczywistości. pod pretekstem chęci załozenia konta podpatrzyłem kolezanki, i jednego kolesia. wklejaja tylko nalepsze swoje foty (często pstrykane juz z przeznaczeniem na FB), i koloryzują, lub wręcz zmyslaja opisy do nich. gdzie to nie byli i czego nie widzieli. potem nerwowo sprawdzaja, kto obejrzał, skomentował itp...

nie sadze, pozatym moglabys to rozwinac? bo nie rozumiem o co Ci chodzi

Gość dfhfghjf
ja mam 19 lat i oprócz mnie JEDNA koleżanka nie ma :o i też dyskusje toczą między sobą o tym co "na fejsie" kto napisał... Wydaje mi się, że moim wieku to chyba 3/4 ludzi ma facebooka bo jak komuś mówię, że nie mam to po prostu szok!