Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ramzes z paczki czipsow

Ewo Farno - jak mogłaś

Polecane posty

To co zrobiła Ewa Farna to już za wiele. Jak można w ten sposób postępować, dawać przykład młodym ludziom? Na youtube pod jej teledyskami aż roi się teraz od szykan. Dziewczyno, jak mogłaś tak postąpić niegodnie i po wypiciu alkoholu wracać autem skądś dokądś? Każdy kto prowadzi po pijanemu powinien otrzymać za to odpowiednią karę - odebranie prawka do końca życia bez możliwości zrobienia nowego. To potecjalni mordercy. Moja żona jest lekarzem i gdyby piła w pracy straciłaby zdolność wykonywania zawodu. Tak samo kierowca powinien stracić możliwość prowadzenia auta jeśli stworzył sytuację zagrażającą życiu innym Kolejna złapana osoba - po Lubiczu z Klanu i Felicjańskiej, z tych person znanych. A ilu uszło to na sucho bo nikt ich akurat nie złapał? Apeluje do narodu, nie pijcie jeśli macie zamiar prowadzić. Myślcie trochę. Nie opanujecie maszyny mając opożnione reakcje. Kazda ilosc alkoholu moze spowodować ze zabijesz kogos na drodze. Czy to rzeczywiscie jest tego warte? To tak samo jakbyś zadżgał kogos nozem na ulicy. Tylko mało kto sobie zdaje z tego sprawę, bo myśli że nic sie nie stanie jak poprowadzi po paru glębszych, ze jest doskonałym kierowcą. Ponawiam apel - nie pijmy jak mamy prowadzić. Alkohol spożyjmy w domu już przed snem małego drinka. Wracajcie taksówkami bądź autobusami. Żyjmy godnie jak ludzie. Ewo - pozdrawiam. Ramzes

Gość leworęczny marian
nie posraj sie:classic_cool:

Gość już wszystko wiem
ale gadka umoralniająca!

Gość Eva Farna
pierdol sie. fuck ! niewiele dla mnie znaczysz tacy jak ty nie kupuja moich plyt

Gość Eva Farna
obciagam , i chuj ci do tego, a skad myslisz mam taki glos ? jak chcesz miec taki jaki mam ja to tez obciagaj

Co za poczucie humoru skopane macie. Nie zycze Wam zebyscie spotkali takich kierowcow na swojej drodze lub drodze swoich dzieci lub rodzicow. Inaczej byscie gadali

Gość Eva Farna
migdalki mam juz wybite przez niezliczona ilosc penisow a sperme pije ale nie lacze jej ze slodyczami wiec nie tyje

Gość pijesz-nie prowadz!!!
Dobrze prawisz autorze!Pijany kierowca zabil bardzo bliska mi osobe...nie nawidze ich!

Gość policjant z drogowki
500 zł i 10 pkt karnych moze pani zapłacic przelewem , karta lu na poczcie....

Gość Eva Farna
my artysci za takie grosze to bysmy nawet z lozka nie wstawali

Gość eva farna
wole jednak panu obciagnac

Słusznie Autor pisze - pijani kierowcy, to potencjalni mordercy.

Gość Eva Farna
zawistny plebs nie zrozumie tego , ze artystom wolno wiecej niz innym

Gość eva farna
ci co zazwyczaj zabijaja po pijanemu dziwnym trafem wychodza bardzo szybko z wiezienia

dziekuje za poparcie

how could you do this?

Gość dns
Ramzes, bardzo mądry post i jednocześnie apel, popieram! To co wydarzyło się wczoraj za sprawą Farny sprawiło, że straciłam do niej cały szacunek jaki miałam. Jestem w trakcie robienia prawa jazdy, nie zdałam jak na razie raz, za chwilę kolejne podejście, nie wiem ile jeszcze, może jedno, a może z 5, różnie teraz ludzie zdają, podchodzą wiele razy, jednak wiem jedno, obojętnie czy zdam za kilka dni czy za kilka miesięcy nigdy, powtarzam, nigdy nie wsiądę do auta po spożyciu alkoholu. Może to takie targowanie się z kimś, że jeśli zdam szybko to będę odpowiedzialnym kierowcą czy coś, ale wiem, że tak będzie - nie będę prowadzić po alkoholu. Pamiętam jak było głośno w mediach, kiedy Ewa zdała prawko, chwaliła się, że za pierwszym razem, że zdała w Pradze... Być może za łatwo jej to poszło, może gdyby oblała kilka razy zaczęłaby doceniać fakt, kiedy już zda, że trzeba mieć respekt przed czterema kółkami, przed drogą i innymi kierowcami, może wtedy jej noga byłaby dużo lżejsza i do tego nie wsiadłaby do auta po wypiciu. Ja już wiem, jeżeli zdam, obojętnie za którym razem, nigdy nie wsiądę za kierownicę po spożyciu. Bo czuję ten respekt i poczucie odpowiedzialności.

No dokładnie. Ja natomiast jestem doświadczonym kierowcą z wieloletnim stażem, miałem wiele róznych sytuacji na drodze które wyrobiły we mnie refleks i zdolność panowania nad maszyną w każdych warunkach pogodowych i wyprowadzenia z poslizgów niekontrolowanych. Z drugiej strony mam bardzo mocną głowę do alkoholu, mogę sporo wypić i zachować trzeźwość umysłu, no ale właśnie - umysłu. Ciała nie opanujemy. Nigdy jednak - powtarzam NIGDY - nie łączyłem nigdy moich zdolności za kierownicą wraz z możliwoscią wypicia alkoholu i bycia pozornie trzeźwym. Wielu ludzi wsiada myslac ze wypiło małe piwo i są swietnymi kierowcami. To zgubne myślenie. Nigdy tego nie łączcie - mozecie sie pomylić

Gość peta goni feta
za peta nie ale za fete tak