Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blaaablaaablaaaa

Jak poznac ze Twoja Kobieta sie NIE masturbuje?

Polecane posty

Gość blaaablaaablaaaa

Witam, mam taki problem..nie chce zeby moja kobieta sie masturbowala, i niewiem czy to robi czy nie, chcialbym sie dowiedziec czy sa jakies zmiany na ciele czy cos takiego ktore sie zmieniaja kiedy kobieta sie dlugo nie masturbuje? z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi.

Gość gy43ty
tak włosy między palcami rosną...

Gość blaaablaaablaaaa
prosze o powazne odpowiedzi.

Gość w polowie czarny
ciezko powaznie odpowiedziec

Gość blaaablaaablaaaa
rozumiem ale naprawde musze poznac czy to robi czy nie, obiecala mi ze nie robi ale poprostu jej nie wierze, a chce zaufac, dlatego chce sprawdzic czy to robi. Prosze o pomoc.

Gość blaaablaaablaaaa
Nie chce zeby sie masturbowala poniewaz czuje sie niepotrzebny

Poznasz, że się nie masturbuje po tym, że będzie humorzasta, nerwowa, nadwrażliwa, drażliwa i w ogóle nie do życia. :classic_cool:

Gość justynaaa1_i
kurwa pizda zarasta pajęczyną :) dobre:) ale tak na poważnie to nie chce się z Tobą kochać i tyle

"Nie chce zeby sie masturbowala poniewaz czuje sie niepotrzebny" To weź jej śniadanie do łóżka przynieś, koło w samochodzie wymień, remont zrób, zorganizuj jakiś fajny wypad na weekend. No chyba, że kutas to jedyny użyteczny element Twojego ciała. :classic_cool:

Gość blaaablaaablaaaa
Perwersja, dziekuje za pomoc ale chcialbym wiedziec czy sa jakies zmiany na ciele zeby mogla mi to udowodnic?

Gość ryschart
A co ciebie obchodzi, czy moja kobieta robi sobie dobrze? Problem to ty masz kolego, ale z głową. A Potem nie będziesz chciał, żeby piła, sikała, robiła kupę, w końcu zdecydujesz, że nie chcesz, by oddychała.Strach się bać.

Gość blaaablaaablaaaa
niewiem, jakiekolwiek na Ciele, ja jak tego dlugo nie robilem to strasznie mi opuchnely ''jajka''. wiec u kobiet tez cos musi byc.

Gość sławna uczona
niezła prowokacja :D niestety autorze nie ma zadnych zmian aby to udowodnić. A Ty się nie masturbujesz?

Gość blaaablaaablaaaa
nie zrozumcie mnie zle, poprostu nie chce zeby to robila, nie doprowadzilem jej do orgazmu i chce sie postarac, ona sama daje rade dojsc i to mnie meczy ze ja nie daje rady, jej to nie przeszkadza ze nie moze tego robic i mowi mi ze dotrzymuje obietnicy, ale nie wierze jej i musze miec dowod.

Gość blaaablaaablaaaa
Kiedy zabronilem jej to robic, ona zabronila mi, i jakos sie trzymam. poprostu chce miec dowod i wtedy jej zaczne wierzyc.

hahahahahahahhahahahahhahahahhahahahhahaa

Gość codziennie sprawdzaj łechtaczk
codziennie sprawdzaj łechtaczke ,po msturbacji sie kurczy .Normalna napalona jest czerwona i duża .Czasami też pojawiają sie wypieki na twarzy.

Gość blaaablaaablaaaa
czy sa jakies jeszcze zmiany cielesne? bo wypieki ona ma zawsze bo ma problem ze skora wiec tego sie nie dowiem z jakiego to powodu. czy np. powiekszaja jej sie piersi? cos takiego. Dziekuje za pomoc.

"czy sa jakies jeszcze zmiany cielesne?" Nie ma ŻADNYCH! Skończ ten idiotyczny temat. 😴

Gość blaaablaaablaaaa
poprostu chce jej zaufac, to niszczy nasz zwiazek, i chce zeby dala mi niezbity dowod ze tego nie robi i wszystko bedzie dobrze. :(

Gość sławna uczona
z tą łechtaczką to może faktycznie, coś w tym może byc :p ja też to zauważyłam :p

Gość blaaablaaablaaaa
a czy zauwazylas jeszcze jakies zmiany? bardzo chce jej zaufac, ale bez dowodu nie umiem. dziekuje za pomoc.

Gość Niebiessskoooka,,
Nie bedzie dobrze bo masz problemy psychiczne. Jak moze byc dobrze będąc w związku z zakompleksionym, zaburzonym emocjonalnie facetem? Do tego przytępawym bo zaklada takie kretynskie tematy i liczy na powazne potraktowanie:D Za poł rok załozy temat: po czym poznac ze moja kobieta robiła kupe? Obiecywala mi ze wiecej tego nie zrobi, jak zaufac?

Gość artidituee
Kooorwa za tak idiotyczny temat wygrales internet 🖐️

Gość blaaablaaablaaaa
wiem ze moze to byc dosc smieszne. kiedys jej pozwalalem na to, ale od kiedy robila to w mojej obecnosci (mieszkamy bardzo daleko od siebie i widzimy sie maximum na tydzien co 3 miesiace) to poczulem sie bezuzyteczny i zdradzony w pewnym sensie. :(

Gość Niebiessskoooka,,
tak, codziennie rob przeglad stanu jej łechtaczki i sporządzaj notaktki i wykresy. Jak dziewczyna ma odrobine zdrowego rozsadku i instynktu samozachowawczego to długo chłopczyku w związek sie nie pobawisz Ja pierdole, to musi byc prowokacja, nie ma takich głupich ludzi

Lechtaczka jest zawsze 'mala'. W czasie podniecenia, stymulacji lekko nabrzmiewa. Jestes kiepski w lozku i boisz sie ze woli samotne zabawy. 🖐️