MARYSKA23 0 Napisano Maj 24, 2012 witam od poniedziałku zaczynam dietę dukana czytałam kiedyś książkę ale już sporo rzeczy mi umkneło. wiem że można pić mleko także czy mogę normalnie brać mleko od chłopa i pić ilę chcę i co dochodzi w fazie trzeciej bo niby mam spis ale z tego co pamiętam to nie wszystko tam jest i czy może macie jakieś pomysły na dania z prodóktów w fazie 1 czy mog pierś z kurczaka usmażyć na grilu napiszcie co nieco pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lorkaaa Napisano Maj 24, 2012 moż ewejdz na forum o dukanie ,jest ich kilka i tam poczytaj to sie dowiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cielaczek666 Napisano Maj 24, 2012 hlopa mozesz tylko niech wykaze czy szczepiony byl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zadssenia Napisano Maj 24, 2012 mleko tylko chude Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beamari67 0 Napisano Maj 24, 2012 oj! chude mleko to tylko od chudego chłopa :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahahahaha111 Napisano Maj 24, 2012 dobre :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach