Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna mloda 2013

Szycie sukni slubnej u krawcowej ze zdjecia

Polecane posty

Gość gość
Jak zwykle na Kafe same reklamy w tym temacie... Ja tylko od siebie zauważę że baardzo ważny jest materiał z którego szyjecie. Krawcowa może starannie odwzorować każde udrapowanie ale jeśli to nie będzie podobny materiał jak w oryginale to nigdy nie będzie się tak samo układać.

Gość gość
Najlepiej zapytać w salonie z jakich materiałów jest dana suknia wykonana i przekazać info. Krawcowej

Gość gość
Jak się robi kopię sukni z salonu to rzeczywiście nie ma problemu. Ale czasem ktoś chce uszyć suknię na podstawie zdjęcia aktorki z gazety czy upozowanego zdjęcia z katalogu i potem jest płacz bo suknia smętnie zwisa zamiast być zwiewną mgiełką.

Gość gość
Ja jechałam aż do szczecina po suknie ślubną. Moja wymarzoną suknie śybną znalazłam w salonie http://www.lovecms.pl/ na ulicy Krzywoustego.

Gość gość
Słuchajcie dziewczyny tylko NIE do Pracowni Krawieckiej "Wiesia" z Sieradza. Straszna partaczka, niby mila i elokwentna, udaje że zna się na rzeczy a w gruncie rzeczy nie umie szyć wcale. Nie polecam tej pani!!!! Ze zdjęcia uszyje - ale byle jak. Mogę przesłać fotki jak mi spartaczyła. Potem wydałam kupę kasy na poprawki ale u innej pani która nie szyje zawodowo. Gońcie się od tej Pracowni!

Gość honii123
Ja zleciłam szycie sukni u krawcowej w Nowym Sączu. Pani Honorata świetnie się sprawdziła ponieważ bałam się że nie wyrobię się ze znalezieniem sukni w terminie. Okazało się że wystarczyło dokonać pomiarów i suknia w niedługim czasie była gotowa. Jeżeli ktoś jest z okolic Nowego Sącza i okolic to polecam - https://salonhonoratka.pl . Jestem już po ślubie i powiem wam że suknia wyglądała świetnie :D