Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frukimokww

Czy mam czego zalowac?

Polecane posty

Gość mmmmaaaaa
Nie mam pretensji ani żalu, było mi to jak najbardziej na ręke.

Gość do usunięcia do usunięcia
to ze kobiety sie zakochuja w takich ukaldach to wiem :) a czy panom sie to zdarza? czy jednak to "worek na sperme" ? jak ktos to slicznie ujal :P

Gość mmmmaaaaa
O to że to było lekko dziwaczne. Wiedziało o nas pare osób gdzies z otoczenia które gdzieś nas razem zobaczyły, tak nawet jego brat nie wiedział bardzo długo. A jednak to trwało i trwało, gdzies zamieniało sie wrecz we wspólne pomieszkiwanie razem, nigdy nie było ani jednej delkaracji ni to z mojej strony ni to z jego strony. Słów o jakis uczuciach, nic z tych rzeczy. Potem nasze drogi się rozeszły on wyjechał na granice, ja zostałam.

to ze kobiety sie zakoch*ja w takich ukaldach to wiem a czy panom sie to zdarza? czy jednak to "worek na sperme" ? jak ktos to slicznie ujal " Oczywiscie ze i nam sie to zdarza (ale jednak w marginalnym %) Facet musi sie wiele wysilic czasami by zaciągnac kobietę do łózka tylko po to by sobie poużywać ... czasami jest tak ze kobiety same nam wskakują do wyrka a jesli do tego nie idzie w parze żadne uczucie i konsekwencje to nie rzadko jest to komfortowa sytuacja dla nas

mmmmaaaaa O to że to było lekko dziwaczne." nadal nie widze co jest w tym dziwnego?

Gość do usunięcia do usunięcia
a jak poznac to uczucie u pana? :) ze siedzi i sie gapi na kobiete? ona pyta o co mu chodzi - a on unika tematu, potem pijany do niej dzowni i mowi, ze jest zazdrosny o nia, ze ja bardzo bardzo bardzo lubi itd Potem urywa kontakt na kilka dni, potem go znowu nawiazuje i tak non stop Dla mnie to gosc sie mota i czegos sie boi, tylko nie wiem czego :):)

Gość mmmmaaaaa
Nic chyba, może to tylko dla mnie jest dziwne.