Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myślicie że mogę mu napisać co

Dostałam wczoraj numer od super przystojnego Turka...czy mogę już zadzwonić?

Polecane posty

Gość Myślicie że mogę mu napisać co

Czy nie wyjdę na desperatkę :( Ale POTWORNIE mnie pociąga. Świetnie zbudowany, czuły, super się całuje. Byłam na imprezie w klubie ze znajomą, podszedł do mnie, poprosił o taniec, potem o kolejny i kolejny i tylko ze mną tańczył, niczego więcej nie chciał. Mówił mi że jestem piękna i tyle komplementów. Przegadaliśmy cały wieczór. Potem odprowadził mnie do domu, zerwał bzy i mi dał na pożegnanie :) Myślicie że mogę mu napisać coś już?

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
koniecznie

Gość ona19901112
zadzwoń po 10 niech się wyśpi :p ale koniecznie dzisiaj:)

Gość gtuuuuuuuuuuuuu
Wiadome, że taki turek bardziej pociąga polki niż zwykły przeciętny polak.

Gość rudenkaa23
Turki przynajmniej nie łysieją w młodym wieku... Nie to co polaki.

Gość 123456zglos sie
Polacy mają gorsze geny a nie testosteron.

Gość hanba ze zadajesz sie
z turasami Europa została im przez Allaha wskazana jako "Paradis", czyli raj, który kiedyś będzie do nich całkowicie należał. I tu przypominam sobie wypowiedź z przed paru laty jednego tureckiego milionera Vurala Oegera, który dorobił się na turystyce. Ten mieszkający w Niemczech od 1960 roku, a obywatel tego kraju od lat 18, poseł Europarlamentu, powiedział do niemieckiej prasy : "Brzuchami naszych kobiet zdobędziemy Europę". Wywołało to burzę w środkach masowego przekazu. Tłumaczył sie potem głupio mówiąc, że chciał w ten sposób pokazać leniwość europejskich kobiet, które unikają podstawowego zadania, do którego Bóg je stworzył. Dyskutowałem wtedy z dość oświeconym znajomym Turkiem - Imdat ma na imię - który mi powiedział : "Henryk, kiedyś próbowaliśmy przy pomocy kindżałów i armat zdobyć całą Europę. Nie udało nam się, bo przeszkodził nam w tym twój król. Ale teraz nasz Allah nas nie zawiedzie" chca wprowadzi swoje prawa szariat tam gdzie są prawa muzułmanów i nie muzułmanów http://www.youtube.com/watch?v=k1eRYuy8v7g&list=UU6-riq3zZKiIqTw71MIGYJg&index=3&feature=plcp