a1rU 0 Napisano Maj 24, 2012 Witam. Chrześniak ma za 1,5 tyg komunie i mam zagwozdkę jaki prezent kupić dla niego. Posiada już telefon kom, aparat fotograficzny, rower, rolki ,konsolę do gier, a od dziadków ma dostać laptop na komunie. Na prezent zamierzam wydać ok 500 zł. Proszę o podpowiedzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marion_Silver 0 Napisano Maj 24, 2012 w innym wątku pisałam, że może do tej elektroniki warto kupić jakąś oryginalną zabawkę:) byłam ostatnio w Toys"R"Us w Blue City i kupiłam rakiety do speed badminghtona, bardzo fajny prezent może być, a do tego tablica do lotek:) albo trampolina za 400 zł chyba była tez na prezent dobra rzecz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muszencja 0 Napisano Maj 25, 2012 myślę, że taka trampolina to lepszy prezent niż laptop czy tablet, przynajmniej dziecko się otyłości nie nabawi;) Ale, żeby dostać trampolinę trzeba mieć dom z podwórkiem, dla tych co z bloków, raczej nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inesines666 Napisano Lipiec 22, 2012 Hej. Jeśli mieszkasz w Krakowie alb okolicach, to polecę Ci galerię Magdalenka w Bochni. Mają tam naprawdę duży wybór artykułów dla dzieci. Ceny też są lepsze niż w miastach. Ja zawsze jeżdżę tam na jakieś tego typu zakupy (przed komuniami, urodzinami, etc.) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasiczka8172 Napisano Grudzień 17, 2015 Ja prezenty kupuję taki prezent w sklepie http://szybkoprezent.pl/498-prezenty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach