Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sayaas

Czy mam szanse go odzyskać.?

Polecane posty

Dziewczyny powiedzcie mi co myślicie o sytuacji gdy facet mówi, że ma dziewczynę a śladu po niej nie ma tzn. brak tapety na komórce zdjęć itd brak związku na fb pomimo tego, że twierdzi, że jest. Ja jestem jego byłą już pół roku ciągle zaznaczałam mu, że staram się go odzyskać wczoraj spędziliśmy 3h na rozmowie wszystko mu wyjaśniłam i wywaliłam co na sercu. Stwierdził, że będziemy się spotykać wybieramy się wspólnie na sobotni wieczór. I co ja mam o Tym sądzić czy kłamał z dziewczyną i teraz zrozumiał czy robi to z innego powodu. ?

Gość kasia04021991
na moje to chcial ci dogryzc tylko i wzbudzic w tobie zazdrosc, moze zeby sprawdzic czy ci naprawde zalezy. a czemu sie rozstaliscie?

Gość handy staples
Pewnie nie kłamał i ma tą dziewczynę. To że nie odznaczył tego na fb nic nie znaczy. Poza tym nie ma sensu wracać do zerwanych związków, jeśli pierwszy raz się nie udało, to i za drugim razem się nie uda.

Kasia rozstaliśmy się z powodu plotek. handy tak, ale nie mieć jej nigdzie nawet w telefonie ? ciągle się wykręca miał przyjsc na spotkanie z nia nagle nie chciał zresztą jeśli ją ma dla czego mnie przytulił i chce się spotykać no ja nie rozumiem o.O

Gość gość
Po rozstaniu nie potrafiłam dojść do siebie. Kolezanka namówiła mnie do tego żebym skorzystała z rytualisty perun72@interia.pl aby on do mnie wrócił. Zamówiłam i nie zawiodłam się. Chłopak powrócił a nasze szczęście jest ogromne.

Gość gość
Magia naprawdę działa, przekonałam się na własnej skórze. Mąż wrócił do mnie po rytuale anielskim u rytualsity http://magia-anielska.pl