Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pierwsza rozbierana randka

Któraś była gdzieś nieogolona podczas pierwszego seksu z nowym partnerem?

Polecane posty

Wyobraźcie sobie: pierwszy raz uprawiacie seks z nowym partnerem i jesteście gdzieś nieogolone. Zdarzyło się to wam?

Gość Karinaresę
na pipuci?

Np. w okolicach intymnych, na nogach lub pod pachami

Gość tak zdarzyło
nam sie ale nie zeby to był jakis busz, tylko lekki zarost

lekki zarost na cipce lub pod pachami (naprawde lekki) to chyba nic strasznego ale jakbym miala niedogolone nogi to bym skombinowala jakies ponczochy,nie dalabym ich dotknac facetowi,ktory mnie bzyka pierwszy raz

Gość do tak zdarzyło
a gdzie ten zarost byl? na pipce lekki zarost przejdzie, pod pachami widoczny zarost to przesada. nieogolone nogi z ponczochami to troche glupie polaczenie

Gość sajdhask
Ja mam dziś rozbieraną randkę z kimś nowym. Już od rana w myślach się do tej randki przygotowuję, golonko wszędzie obowiązkowe, jak i dokładne wcieranie balsamu, komfort gładkości musi być ;-) ;-) ale jestem podjarana.... ;-)

Gość kjnknonc
hivem sie nie zaraz:o jak nowy ktos

Gość do sajdhask
a jestes z nim w zwiazku? bo jak nie a pojdziesz z nim do lozka to sie puscisz jak suka

Gość sajdhask
Ojej... :/ a czy to jak się lepiej pozna kogoś i dopiero pójdzie do łóżka to gwarancja że Cię czymś nie zarazi? raczej nie. Zamierzam się zabezpieczyć, chociaż w jakimś stopniu, będzie gumka. Akurat jestem na takim etapie życia, że skończyłam niszczący związek i nie chcę się wiązać. Chłopak jest miły, a ja go pragnę i on mnie :-) źle?

Gość do sajdhask
srednio porzadna jestes. tylko nie pozwol na anal od razu albo pieszczoty odbytu lub oral

Gość kfkafakfakfk
sajdhask żebyś zdechła kurwo

Gość do sajdhask
a jak kobieta sie goli tylko jak ktos ma ja ogladac a tak np. cala zime chodzi zarosnieta to jest srednio zadbana

Gość Percepcja_90
Nie miałam tak. :) Uwierzcie mi, że jestem w łóżku temperamentna, ale w takiej sytuacji raczej nie dałabym się ponieść emocjom. Do tej pory to seks był u mnie zawsze zaplanowany w tym sensie, że wiedziałam, że to się może zdarzyć akurat "dziś" i na wszelki wypadek goliłam się porządnie przed spotkaniem z facetem. :) Gdybym jednak miała niespodziewaną sytuację, a byłabym zarośnięta, odmówiłabym seksu. Prawdopodobnie powiedziałabym, że mam okres albo że to jeszcze dla mnie za wcześnie i chcę poczekać.

Gość do sajdhask
ledwo z jednym skonczylas sypiac i juz idziesz z nowym :(

Gość kfkafakfakfk
Percepcja_90 kolejna kurwa

Gość do Percepcja_90
a seks bez zwiazku ci sie zdarzyl?

Gość sajdhask
Czy to forum, czy kółko różańcowe Zazwyczaj nie pozwalam na nic, na co nie mam ochoty. I jestem prawie zawsze ogolona, w granicach własnego komfortu. Wątpię że któraś zawsze jest idealnie wydepilowana, nawet jak nie ma faceta i nie planuje seksu. Po prostu - sedno sprawy - jak randka zwłaszcza zaplanowana, jestem zawsze dobrze wydepilowana. Jakby to się miało stać przypadkiem, a moje nogi, i inne części ciała by choć troszkę zarosły, choćby jak mały kaktus - nici z seksu. Ale widocznie są tu takie, którym to nie przeszkadza. Tylko co na to facet - liżący np takiego jeża... to nie jest zbyt przyjemne.

Gość ja raz nie zgoliłam
wąsów :O

Gość do sajdhask
ja uwazam ze anal podczas pierwszego seksu z nowym partnerem to po prostu porazka dla kobiety. anal to cos bardzo intymnego. kobieta nie powinna tak w tylek od razu pozwalac

Gość EdytaŚwientokrzyski
ja :(

Gość sajdhask
Dopiero skończyłam sypiać z innym ;-) rzeczywiście, ponad 2 miechy temu. I nie spałam z nikim w tym czasie. O ludziee..

Gość sajdhask
A kto tu mówi o analu?? ja nie uprawiam analu, tak na marginesie, ale widzę że ktoś tu wie lepiej ode mnie :/

Gość DOOO sajdhask
nie przejmuj sie tymi dewotami i bierz z zycia co najlepsze ;) jesli oboje tego chcecie to nie ma w tym nic zlego sama rozstalam sie pol roku temu z chlopakiem, z ktorym bylam 5 lat (i z ktorym pierwszym sie calowalam i pierwszym stracilam dziewictwo), a teraz jak mam ochote to ide na calosc, chce sie wybawic przed nowym zwiazkiem (ktorego nie planuje), a wakacje sa idealnym momentem ;) wazne tylko, aby robic to z glowa i tylko wtedy, gdy obie strony chca tego w 100%!

Gość do sajdhask
krotki okres abstynencji. powinnas sie wstrzymac z seksem bez zwiazku. to ni ejest niezbede do zycia, tylko sobie liczbe partnerow zwiekszysz

Gość do DOOO sajdhask
jak masz takie podejscie to na porzadnego faceta nie zaslugujesz. ja uwazam ze jestem za fajny zeby miec dziewczyne, ktora uprawiala seks przygodny albo bez zwiazku

Gość do DOOO sajdhask
i bron boze analu bez zwiazku nie uprawiaj

Gość sajdhask
krotki okres abstynencji. powinnas sie wstrzymac z seksem bez zwiazku. to ni ejest niezbede do zycia, tylko sobie liczbe partnerow zwiekszysz Dla mnie akurat niezbędne ;) seks bez związku też może być bardzo nasycony pozytywnymi uczuciami, szacunkiem, ale rozumiem że blade masz pojęcie o tym... trzeba wiedzieć kogo do tego wybrać. A młodszy, szarmancki, czuły, wesoły mężczyzna, który na nic nie nalega, nie naciska, z szacunkiem podchodzi do kobiety - jakoś nie mogę się oprzeć i nie sądzę że coś w życiu tracę. Przeciwnie, te motyle w brzuchu które mi fruwają dziś od rana, nieocenione ;-)

Gość DOOO sajdhask
jestes pewnie taaaki fajny, ze jestes sam :D naprawde mnie nie obchodzi opinia innych ludzi, ani liczba osob, z ktorymi ja spie, albo moj przyszly partner. dla mnie wazne bedzie to co sie dzieje miedzy nami, a nie to co bylo kiedys