Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pierwsza rozbierana randka

Któraś była gdzieś nieogolona podczas pierwszego seksu z nowym partnerem?

Polecane posty

Gość sajdhask
Zgadzam się z DOO sajdhask :)

Gość do DOOO sajdhask
a dlaczego porzadny facet ma byc z kobieta, ktora uprawiala seks bez zwiazku? niech taka szuka sobie babiarza

Gość dosajdhask
a potem poznasz porzadnego faceta i bedzie ci przykro, ze uprawialas seks bez zwiazku

no ja nigdy nie mam wlosow na nogach ale jesli np akurat jestem przed woskowaniem to czuc,ze nogi nie sa gladkie i dlatego ponczochy pomagaja

Gość do agais
a jak jest lato i jestes przed woskowaniem to dlugie spodnie? a pachy golisz czy woskujesz?

Gość sajdhask
Nie będzie mi przykro, bo robię to świadomie, nikogo nie krzywdząc. A co do tych pończoch, to ja bym nie czuła się komfortowo, wiedząc że pod spodem mam kaktuski ;) Bo znając życie, facet z odrobiną fantazji, będzie w końcu chciał je ściągnąć, pogładzić łydki, pocałować je w czasie seksu np z nóżkami w górze... i co wtedy? -nie, nie ściągaj! -dlaczego? -yy, bo lubię w pończochach i teraz facet z przekory zrywa je z Ciebie i zostają obnażone kaktuski ;-) Nie dała bym rady kochać się z taką wizją ;-)

no nie czuje sie nigdy do konca komfortowo ale kaktuskow nie mam bo woskuje a nie gole.. pachy i reszte gole,bo mam malutko wloskow tam... i dosc jasne..

nigdy sie nie zdarzylo,ze chcieli mi sciagac ponczochy ;) byloby nieciekawie hahaha

Gość do sajdhask
powinnas potem szukac faceta co mial wiele partnerek

Gość do agais
a zdarzalo ci sie zarosnac ciut bardziej pod pachami albo w okolicach intymnych i strefie bikini?

Gość sajdhask
do sajdhask :) bawisz mnie. Jakiś kompleks, czy nieobycie? Tak już jest, że ludzie się dobierają na różnych zasadach - czasem przeciwieństw. Doświadczony partner - niedoświadczona partnerka. Czasem na odwrót. Chodzi o wierność i szacunek do człowieka. Więc polecam rozszerzyć horyzonty a nie próbować pouczać tych, którzy już to dawno zrobili.

Gość lauritkaaaaaaaaaa
a mój obecny jak się 1 raz kochaliśmy i zobaczył moją mała to powiedział "o nie ma włosków :(", potem prosił mnie abym troche zapusciła,no i tak robie co jest dla mnie mega ułatwieniem bo nigdy nie lubiłam się golić,przycinam oczywiście i podgalam bikini aby nie miec buszu

Gość sajdhask
A ja zawsze jak miałam na sobie pończochy, to lądowały potem gdzieś. Facet w końcu czasem chce mieć całkiem nagą kobietę :) Ale jeśli masz jasne, delikatne włoski, to chyba jest ok. Ja jestem brunetką i golę nogi. Więc po 2 dniach to jest jeżozwierz ;-) hihi

Gość do sajdhask
ja sobie nie wyobrazam bycia z kobieta, ktora ma bujniejsza przeszlosc niz ja. kobieta ma mi kojarzyc sie z delikatnoscia i niewinnoscia

Gość do sajdhask
brunetki powinny woskowac albo depilowac pachy, bo jak je gola to i tak widac zarost, takie kropki, taki nalot

Gość sajdhask
To nic tylko szukać dziewicy. I tylko takiej, która będzie zawsze niewinna, bo jak się rozkręci potem, to możesz czuć się napastowany.

Gość sajdhask
Wie, czasem te kropki mam, ale mało. Ale woskowania się boję jak ognia ;) więc dokładne golonko i jest w miarę okej

Gość do lauritkaaaaaaaaaa
a jakby facet lubil pelny zarost (nawet przyciety, ale bez podgolania okolic bikini)?

Gość do sajdhask
gorzej jak kobieta wychodzi w bluzce na ramiaczkach z trzydniowym zarostem pod pachami

pewnie ze mi sie zdarzalo,ale ze stalym chlopakiem,ale nawet stalemu nie dawalam nog do dotykania tylko jakos staralam sie unikac... co sie zawsze sprowadzalo do tego,ze obiecywalam sobie pamietac o drpilacji na czas. czuc sie niekomfortowo podczas seksu to porazka

moge dla faceta zapuscic przod,ale na pewno nie pomiedzy nogami... zbyt wiele lat minelo odkad sie gole i gdy zdarzy mi sie nie golic tydzien to czuje sie okropnie dodam,ze nie mam nic przeciwko nawet buszom-niech kazda ma tak jak sie dobrze czuje

Gość do agais
ale na dwutygodniowy zarost pod pachami bys sobie nie pozwolila? bo chyba pelny zarost lonowy, bez podgolonych okolic bikini to nic strasznego?

co do pach to mam tak malo wloskow,ze nawet po tygodniu widac je tylko z bliska,wiec nie mam z tym problemu,przejezdzam golarka jak mi sie przypomni,czasem codziennie czasem raz na 2-3 dni i juz

Gość do agais
aha. pelnego tez nie lubisz. ty chyba jestes kobieta po 30stce prawda? a jak bylas kolo 20stki to bylas mniej wygolona niz obecnie?

ja bym sobie nie pozwolila, nie lubie tez gdy zdarzy mi sie zobaczyc jakas kobiete z wlosami pod pacha. ale wazniejsza jest dla mnie tolerancja i uwazam,ze kazda kobieta ma prawo zapuszczac wlosy tak dlugie na jakie ma ochote hehe

pachy i nogi golilam 'od zawsze' cipke zaczelam okolo 20 roku zycia czyli prawie 15 lat temu a czemu? ;)

Gość do agais
zadbana jestes

zdecydowanie tak brzmisz jakbys mnie znal/a

co do lata to nie musze dlugich spodni zakladac nawetprzed woskowaniem,bo nic nie widac,najwyzej calkiem z bliska,tu wlosek,tam wlosek ale czuc jak sie przejedzie reka