Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dajana Spenser

Czy kupicie książkę Katarzy W - mamy małej Madzi-o tytule "Nie jestem potworem"

Polecane posty

Gość Dajana Spenser

Kupicie?

Gość lips90
nie będę dorabiała morderczyni

Gość jkhgfdsfddgtt
już lecę :-P

Gość no straszne to jest....
na pewno nie. Chętnie natomiast dowiem się jak prokuratura w końcu się tym zajmie porządnie. Bo dla mnie to jest jakaś farsa..

Gość trollo
podziwiam waszą chrześcijańską miłość bliźniego i wierność zasadom głoszonym przez Jezusa. Ale do kościółka to na pewno jedna z drugą co niedzielę biegnie. A wracając do meritum; na ki chuj komu ta książka?

Gość dsdsd
A po co jak za jakiś czas będzie można ściągnąć ebooka za darmo?

Gość sialalalala.,.
trollo zamknij morde ateistyczna świnio

Gość sialalalala.,.
W ponure jesienne wieczory za pomocą kleju "Kropelka" doczepiam sobie świński ogon nad pośladkami, na głowę zakładam świecące rogi made in china i pożeram pudełko zapałek by mieć siarkowy oddech. Tak ucharakteryzowana udaję szeregową diablicę i biegam po osiedlowych alejkach, strasząc Bogu ducha winnych emerytów. :classic_cool:

Gość trollo
wolę być ateistyczną świnią niż obłudnym katolskim hipokrytą 🖐️ rzygać się chce

Gość sialalalala.,.
obludnym? za dobre wynagradzać a za złe karać, jesteś zwykłym pedalskim kretynem co dostal w lape internet i gówno wie o wierze, a sam wierzy w wyimaginowane pierdoly glupie że aż śmieszne powodujące litość u takich baranow

Gość trollo
pozwól dziecko, że Ci przypomnę, bo najwyraźniej zapomniałaś o czym mówi Biblia i zasady wiary, które rzekomo wyznajesz: Będziesz miłował bliźniego swego jak siebie samego i jeszcze jedno, bardzo adekwatne: Nie sądźcie, abyście nie byli sądzeni ale przecież to takie typowo polskie. "Modlitwa Polaka" co wieczór odmówiona?

Gość moja riposta
Bóg jest sędzią sprawiedliwym, który za dobro wynagradza, a za zło karze. Stworzył ludzi na swoje podobieństwo. Mamy być do Niego podobni, czyli SPRAWIEDLIWI i nie piszę tego tylko do ciebie, ale do wielu kretynów, pozbawionych wszelkiej moralności. Amen.

Gość sialalalala.,.
jesteś zwykłym wrednym palantem, tak nienawidzącym i głupim że piszesz od rzeczy dzieciaku, kto tu sądzi? takie kretyny jak ty sadzą i napastują ludzi, zlodziejskie kapitalistyczne świnie których jestes pięknym przykładem, wolna wola czlowieka więc swoje zdanie powie o tej kórwie, atakujesz innych będziesz zlinczowany, grzeszysz bekniesz za to bo bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy

Gość moja riposta
Będziesz miłował bliźniego swego jak siebie samego Zgadzam się, ośle. Na miejscu Madzi domagałabym się od społeczeństwa potępienia dla Katarzyny, gdyby była moją "matką". Ba! Kary śmierci, bo POZBAWIONOBY MNIE ŻYCIA.Widać, że kochasz Madzię, jak siebie samego. Oj, "widać" to.

Gość trollo
jesteście tak chore z nienawiści, że dla dobra otoczenia powinno się was izolować. Ludzie waszego pokroju zamykali drzwi stodoły w Jedwabnem i podkładali ogień. Ludzie waszego pokroju wybierali NSDAP w wyborach do Reichstagu. Czas mija, a niektórzy ludzie są wciąż tacy sami. Bogu dziękować, że poza internetem niewiele macie do powiedzenia Życzę miłego dnia

Gość moja riposta
Ty jesteś chory z nienawiści do Madzi. Umniejszasz problem morderstwa. Tacy jak ty pewnie za czasów drugiej wojny światowej denuncjowali na Żydów.

Gość trollo
i jeszcze jedno. Na szczęście dla siebie nie jesteś na miejscu Madzi i nigdy nie będziesz. Może jeszcze przypomnę Ci postępowanie i nauki JP II, którego pewnie wielbisz jak reszta katotalibów nie znając kompletnie jego przesłania. Bo pewnie na jego miejscu również żądałabyś potępienia dla Ali Agcy. Przecież wiesz lepiej. A Biblia każe żadać oka za oko. No, ale co tam Wojtyła mógł wiedzieć, chłopek spod Krakowa. Wszak to Ty jesteś wyrocznią w zasadach wiary. Wstydzić się powinnaś jedna z drugą

Gość miła mondra zgrabna bogata
trolo ja czytam że to ty jesteś chory, wyrażnie pierwsze posty traktuja sobie żartem a tobie piana z pyska idzie

Gość trollo
nie wierzę, że tak głupi ludzie chodzą po świecie. Wymyśl coś własnego i nie używaj moich argumentów I nie wiem pomysł, że nienawidzę Madgy. Podobnie jak Ty nie znałem jej, więc nie miałem powodu do nienawiści. Ale chylę głowę przed Twą mądrością. A jako, że obawiam się, że możesz tego nie pojąć to spieszę poinformować, że to był sarkazm

Gość moja riposta
Dobrze, już dobrze, trollo. Jesteś mądrym głuptokiem, jak widać. Szkoda słów na ciebie 🖐️

Gość moja riposta
Mam się wstydzić tego, że jestem dobra? Ojojojoj. Czubek.