Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała mysia pys

Mój facet....testy na HIV doradźccie

Polecane posty

Gość mała mysia pys

Mój facet przyznał się że kiedyś był w agencji..jeszcze ze sobą nie sypiamy ale ja mam opory bo nie wiem czy nie zarazili go tam jakimś "czymś"...z jednej strony boje się go o to zapytać a z drugiej nie chce się narażać na jakąś chorobę...co mam zrobić?

Gość gdfg
jak brał ją w gumie to raczej nie ma szans na hiva

Dziewczyny w agencjach są czyste. To tak jak byś poszła do sklepu kupiła sobie kiełbasę i zastanawiała sie czy po zjedzeniu jej przeżyjesz;) Pozdrawiam:)

Dziewczyny w agencjach są czyste. To tak jak byś poszła do sklepu kupiła sobie kiełbasę i zastanawiała sie czy po zjedzeniu jej przeżyjesz;) Jednak dla Twojej spokojności popros faceta aby testy zrobił. Pozdrawiam:)

Gość mała mysia pys
Inny pseudonim dzięki :)

Gość czop456
weż go rzuc,zawsze bedzie ci chodziło po głowie czy po kryjomu nie chodzi do anencji

Gość hitsezonu
dziewczyny w agencjach są czyste??? a skąd ty możesz to wiedzieć??? może właśnie jakaś obrabia teraz zarażonego? nawet jak robią badania to hiva wykrywa się dopiero po 3 miesiącach od zarażenia a przez 3 miesiące to wiesz ile one mają klientów????

Zastanawia mnie jak ludzie pokroju mojego przedmówcy, z tak niskim IQ nauczyli sie czytać i pisac;) Pozdrawiam:)

Test jest darmowy, anonimowy . Idźcie razem na badania, ty też zrób. Nie obrazi się, że tylko on musi się badać, że mu nie ufasz itd. Pewnie się zabezpieczał ale nic przecież nie szkodzi zrobić badania - bądźxie odpowiedzialni.

Gość zzzzzwwwwwzzz
hitsezonu- Co masz na myśli obrabia teraz zarazonego?? Podobno w większości agencji bez gumki nic nie podziałasz także nawet jak klient jest nosicielem to prawdopodobieństwo zarażenia się jest bardzo małe. Sam raz w życiu byłem w agencji i było dokładnie tak samo. Chciałem dopłacić do lodzika bez gumki ale nie było takiej usługi.

Łatwiej jest zarazić się żółtaczką typu B niż wirusem HIV. 😴 Zaproponuj wspólne badania.

Tzn.2 wpisy wyżej już;) Skąd wiem? A to juz moja słodka tajemnica. Nawet qrwy wiedzą ze zdrowie to podstawa;)

i nie słuchaj, że prostytutki są "czyste" - bzdura. nie ma takiej pewności przecież. to, że tylko prostytutki, homoseksualiści i narkomani są nosicielami wirusa to jakiś durny mit obalony już dawno.

nie wyraziłam sie precyzyjnie - chodziło mi o to, że każdy kto podjął jakies ryzkowne zachowanie seksualne może być zarazony

Gość mała mysia pys
Mój facet był tylko raz.Nie był wtedy z nikim i nikogo nie zdradził.Też myślałam o tym,żeby się przebadać żeby Jemu nie zrobić przykrości.Może miał swoje powody,że tam był?Ja też długo byłam sama i różne myśli mi przychodziły do głowy...a propozycje miałam...(mówię o kolegach) wiec chyba nie mnie (a już na pewno nie wam) oceniać czy On zrobił dobrze czy nie.Mnie tylko chodzi o choroby..o nic więcej.

Perwersja - co się da wyleczyć ? Choroby weneryczne jak rzeżączka może i tak, ale nie hiv czy żółtaczkę :( Do autorki - jasne , że idźcie razem na badanie. ty też się przepadaj. to będzie świadczyło tylko o waszej dojrzałości.

Gość mała mysia pys
Ja nawet seksu jeszcze nie uprawiałam...więc raczej zdrowa jestem...ale pójdę dla świętego spokoju.Wie ktoś ile kosztuje takie badanie?

Są punkty konsultacyjne, w których badania można zrobić za darmo. Poszukaj na stronie sanepidu.