Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justyna1220

Bioru pośrednicze the best connection co o nim wiecie?

Polecane posty

Gość basia___27
dajcie sobie spokój z tymi polskimi biurami, przeważnie są same przekręty, ciężko trafić na uczciwą agencję. Najlepiej szukać pracy przez angielskie agencje, zarówno ja jak i wielu moich znajomych znalazło w ciągu kilku dni pracę. Naprawdę nie ma z tym problemu. W UK też jest kryzys, ale jak ktoś z moich znajomych szuka pracy to wystarczy że zarejestruję go w mojej byłej agencji i po przyjeździe do UK od razu wysyłają na szkolenie i do pracy. Ja też znalazłam w ten sam sposób. Przyjechałam do UK w ciemno, miałam pieniądze tylko na około 2 tygodnie. Zatrzymałam się w hostelu, zarejestrowałam od razu w trzech agencjach i już tego samego dnia dostałam skierowanie na kurs, a dwa dni później zaczęłam pracę.

zmienialam prace kilka dobrych razy - nie raz to mnie szukano, ale i sama szukalam - w zadnym przypadku i zadna agencja nie pobiera oplat od kandydata, tj, zadna powazna nie pobiera - jesli ktos Ci jeszcze nic nie zaoferowal a zada pieniedzy to smierdzi to na km;/ a poza tym - oddzwonili zraz po wyslaniu cv? hm.... w prawdzie nie wiem jakie masz kwalifikacje i dowiadczenie - ale z b.dobrym doswiadczeniem (=dobrzez platnym na rynku) + ponad 10 stazem w zawodzie nie slyszalam zeby "od razu" oddzwaniali zwykle to trwa - chocby kilka dni;-)))

Gość oropo
ja dostałem maila zdaje się od angielskiego pośrednika , tylko najśmieszniejsze jest ze tam nie aplikowałem. odezwała sie niejaka Veronika Misejova test i rozmowa po angielsku a że mój english not very well więc pewnie nic z tego

Gość gość
szukam osob ktore jada do pracy przez the best connection do stoke on trent na 5 wrzesnia prosze o kontakt mferka@wp.pl